CREEK

Diskuse o vašich oblíbených značkách. Denon, Marantz, Vincent, Lyngdorf, Densen, Electrocompaniet, NAD a další.
sekal

Re: CREEK

Příspěvek od sekal »

Tazatel, tedy bh69, se v měřeních vyzná. Kdo se v nich nevyzná, má si to nastudovat, pokud má tedy zájem skutečně věci rozumět a ne jen asfaltovat vlákna. Měření jsou tam právě od toho, aby kompenzovala případnou zainteresovanost recenzenta na protěžování testovaného komponentu.

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

Treba leckdo krome grafu posloucha i body... :-).
Ani jedno ale zvuk nedela. Jak vidno, leckoho realny zvuk komponent vubec nezajima. Staci jim barevna cara.

sekal

Příspěvek od sekal »

Graf zvuk jistě nedělá. To jsem také nikdy nikde nenapsal. Poskytuje ale relevantní informaci o tom, jak je přístroj navržen a také jak je výrobce seriózní v uvádění tech. parametrů. A to jsou, zvláště v současné době, velmi důležité údaje.

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

A jak je zajištěna věrohodnost a správná technika měření? Podmínky za jakých bylo prováděno a mnoho dalších faktorů? Tím, že se přístroj jeví stabilní při různých impedančních zátěžích v celém frekven spektru, ještě neznamená, že výborně hraje. Poslech je pořád hlavním faktorem, objektivně se v tom ztrácím, proč zrovna na základě tohoto sáhnout po potěmkinově škatuli za 30 palackých :geek:.

sekal

Příspěvek od sekal »

Nutí tě někdo, abys ten Creek kupoval? Ne. Proč sem neustále píšeš ty svoje ignorantnské poznámky, když tě produkty této anglické firmy, stejně jako problematika měření, evidentně vůbec nezajímají?

kubas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubas »

obecně jsou anglanské zesíky zvukově chladné, jak psí čumak,moc bych se do nich nehrnul.

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

Není to však pravidlem,měl jsem anglana Cyrus,a zvuk byl v dané ceně fantastický, příjemně analogově teplý.Byl to myslím Cyrus 5

Pesi
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pesi »

" poslech je hlavnim faktorem"....... no tak to treba jo, akorat ze pokud vychazi nejak opravdu nedobre, tak je na miste zamyslet se co to vlastne posloucham... i kdyz je to treba hezky zvuk...

Pesi
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pesi »

samozrejme pokud "mereni" vychazi nedobre.......chybicka se vloudila

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Pokud se mi zvuk líbí i po dlouhodobém poslechu, pak mi je měření ukradené, nemusím ho nikomu dalšímu ospravedlňovat. Přeji tazateli hodně zdaru při hledání ve vodách UK zesilovačů, CREEgl na to *thumbs up*.

Pesi
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pesi »

... jo, jo, to je jasny .... no holt kazdej jsme jinej. Ja bych to treba poslal nekam- dozvedet se o pruserovem mereni...

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

to je zase diskuze ... a o Creeku se clovek nakonec nedozvi nic

koudy42 - nechapu tvuj apriori negativni postoj, kdyz jsi ten zesilovac neslysel. Prijde mi, ze ti nekdo sahnul na Xindak tak kopes kolem sebe, ale zbytecne a nepodlozene ...

sekal

Příspěvek od sekal »

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Není žádný můj Xindak, říkám jen že bych je rád porovnal. Vážím hifi na kila a 7kg pro mě není hifi ať jde o zesilovač nebo reprosoustavy, fyziku neodrbeš. Ber ho a užívej, grafy vypadají úžasně. *thumbs up*

Odpovědět