CREEK
Re: CREEK
Tazatel, tedy bh69, se v měřeních vyzná. Kdo se v nich nevyzná, má si to nastudovat, pokud má tedy zájem skutečně věci rozumět a ne jen asfaltovat vlákna. Měření jsou tam právě od toho, aby kompenzovala případnou zainteresovanost recenzenta na protěžování testovaného komponentu.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Treba leckdo krome grafu posloucha i body...
.
Ani jedno ale zvuk nedela. Jak vidno, leckoho realny zvuk komponent vubec nezajima. Staci jim barevna cara.

Ani jedno ale zvuk nedela. Jak vidno, leckoho realny zvuk komponent vubec nezajima. Staci jim barevna cara.
Graf zvuk jistě nedělá. To jsem také nikdy nikde nenapsal. Poskytuje ale relevantní informaci o tom, jak je přístroj navržen a také jak je výrobce seriózní v uvádění tech. parametrů. A to jsou, zvláště v současné době, velmi důležité údaje.
A jak je zajištěna věrohodnost a správná technika měření? Podmínky za jakých bylo prováděno a mnoho dalších faktorů? Tím, že se přístroj jeví stabilní při různých impedančních zátěžích v celém frekven spektru, ještě neznamená, že výborně hraje. Poslech je pořád hlavním faktorem, objektivně se v tom ztrácím, proč zrovna na základě tohoto sáhnout po potěmkinově škatuli za 30 palackých
.

obecně jsou anglanské zesíky zvukově chladné, jak psí čumak,moc bych se do nich nehrnul.
" poslech je hlavnim faktorem"....... no tak to treba jo, akorat ze pokud vychazi nejak opravdu nedobre, tak je na miste zamyslet se co to vlastne posloucham... i kdyz je to treba hezky zvuk...
Pokud se mi zvuk líbí i po dlouhodobém poslechu, pak mi je měření ukradené, nemusím ho nikomu dalšímu ospravedlňovat. Přeji tazateli hodně zdaru při hledání ve vodách UK zesilovačů, CREEgl na to
.

to je zase diskuze ... a o Creeku se clovek nakonec nedozvi nic
koudy42 - nechapu tvuj apriori negativni postoj, kdyz jsi ten zesilovac neslysel. Prijde mi, ze ti nekdo sahnul na Xindak tak kopes kolem sebe, ale zbytecne a nepodlozene ...
koudy42 - nechapu tvuj apriori negativni postoj, kdyz jsi ten zesilovac neslysel. Prijde mi, ze ti nekdo sahnul na Xindak tak kopes kolem sebe, ale zbytecne a nepodlozene ...
Není žádný můj Xindak, říkám jen že bych je rád porovnal. Vážím hifi na kila a 7kg pro mě není hifi ať jde o zesilovač nebo reprosoustavy, fyziku neodrbeš. Ber ho a užívej, grafy vypadají úžasně.