Pítrs,
detail, detail, detail.
Jsou úplně nové, takže je zatím rozehrávám. Spolu s Micromega M-One 100 ale hrají nádherně průzračně se skvělou lokalizací, prostorem a pěkným basovým fundamentem.
Electry ve studiu nemám, takže bohužel nemohu přímo porovnat, ale znám je ze svého minulého působiště. Nicméně, tohle je více než plnohodnotný nástupce.
Vypadají fakt skvěle. Bohužel mám se sestavou Chorus 836 + NAD dělenec docela velké stigma. Jednoduše to nehrálo. Všechny Focaly mají jen single wiring, a to hendikepuje slabší zesilovače a zapojení Bi-Amp. Pokud bude možnost vyzkoušet na Východě republiky, něco pro to udělám.
Včera jsem slyšel v Long Play audio nové Focal Sopra NO2 v kombinaci se zesilovačem též francouzské provenience Micromega M-One a kabelu QED Supremus.
Poslouchal jsem Ben Harper " Welcome To The Cruel World" ze streameru Bluesound Node 2, komponenty zapojeny do lišty Atlas.
Dojem z poslechu- ten nejlepší. Vše detailně prokreslené, ale žádná lupa, solidní basy a vynikající předozadní prostor.Skoda, že bylo málo času a nestihl jsem poslechnout také reprodukci z CD playeru.
Krásné bedny v bílém klavírním laku, krásně vypadající, s vynikajícím zvukem.