Kabelguru - česká značka audio kabelů

Diskuse o vašich oblíbených značkách. Denon, Marantz, Vincent, Lyngdorf, Densen, Electrocompaniet, NAD a další.
Zamčeno
panda
Kontaktovat uživatele:

Re: Kabelguru - česká značka audio kabelů

Příspěvek od panda »

Když jsme u těch frekvencí, jestli ta věc funguje, stálo by za úvahu přemluvit rozvodné závody, aby z 50 Hz přešli na 7,83 Hz . Naše trafa a filtrační kondenzátory by sice musely být trochu větší, ale zato bychom se stali nejšťastnější planetou v okruhu 20 světelných let. :-)
A teď vážně, bez ohledu na to, jak je to myšleno, tento počin u všech alespoň trochu racionálně uvažujících zákazníků pověst firmy Kabelguru nenávratně poškodil, protože zcela znevěrohodnil jakákoliv tvrzení firmy o všech ostatních produktech.
Pokud je někdo schopen prodávat takovouto věc ( za 5 a půl tisícovek ) nikdo mu už neuvěří ani ten kus drátu, který třeba může fungovat dobře. Škoda...

Woofer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woofer »

panda píše: Pokud je někdo schopen prodávat takovouto věc ( za 5 a půl tisícovek ).
Kluci to dávají za půl darma,koukni na nabídku konkurence.
http://www.panskydvur.unas.cz/dovoz/aco ... /rr77.html

PetrM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrM »

panda píše: A teď vážně, bez ohledu na to, jak je to myšleno, tento počin u všech alespoň trochu racionálně uvažujících zákazníků pověst firmy Kabelguru nenávratně poškodil, protože zcela znevěrohodnil jakákoliv tvrzení firmy o všech ostatních produktech.
a ono se od nich neco bralo vazne? ja jsem se o firme dozvedel kdyz ke mne dorazil znamy koukal na me napajeci kabely a ptal se mne jestli je mam od Kabelguru, firmu jsem do te doby neznal ale po shlednuti cen mi spadla ceslit, kabel ze tech samych komponent me vysel na 25% uvadene ceny, chapu ze prace na montazne se musi nejak zaplatit ale urcite nemuze delat 75% z ceny....

vlado222

Příspěvek od vlado222 »

Woofer píše:
panda píše: Pokud je někdo schopen prodávat takovouto věc ( za 5 a půl tisícovek ).
Kluci to dávají za půl darma,koukni na nabídku konkurence.
http://www.panskydvur.unas.cz/dovoz/aco ... /rr77.html
Keď to predávajú o polovicu lacnejšie ako konkurencia, tak už to nie je vtákovina? :?
Myslím že vtákovina zostane vždy vtákovinou. Ibaže lacnejšiou vtákovinou. :D

To Odar:
Mňa zas prekvapuje že Ty taký zástanca racionálnych riešení v hi-fi a bojovník proti obchodníkom s dažďom to nesprdneš ako si sprdol všetko to voo doo čo sa tu doteraz zjavilo. Že by kabel Guru mali u Teba nejaké privilégie?
Ak by som chcel šetriť, :D tak si pred posluchom pár krát nahlas poviem indickú mantru OHM, tak ako to robia indickí jogíni, ktorá ma takisto naladí na frekvenciu zeme. Nepotrebujem na prežívanie hudby nejaký zázračný strojček. :lol:

.

PMA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PMA »

Je to vodoo, šarlatánství a velice nemile mě to překvapilo. Každý by se měl aspoň trochu držet svého kopyta, jinak to dopadá takto.
Pavel Macura Audio

Leny635
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leny635 »

jak to můžete takhle hanit, když jste to nevyzkoušeli *headbang* Já osobně tomu také nevěřím, ale nebudu tu psát, že je to ptákovina, pokud to nevyzkouším a vzlášť, když je to zadarmo, nebo jen za poštovné. Je to děs číst některé příspěvky :shock:

PMA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PMA »

Pravda, je potřeba ověřovat každou kravinu, asi takto: "Jistý vědec zjistil, že foukáním cigaretového kouře do vody zlato nevzniká."
Pavel Macura Audio

Odar

Příspěvek od Odar »

Vladko --> Obaja chalani od Kabelguru moj nazor na tento vyrobok poznaju. Vychadzame korektne, poznaju ma. Vedia, ze na podobne vtakoviny neverim :D Nemam dovod sa niekomu pchat do zadnice a nikdy to robit nebudem. Ked ale hadzes lopticku ty mne, ja ti ju hodim naspat - ked je mozne, ze funguje demagnetizator CD, preco by nemohol fungovat generator zemetrasenia od Kabelguru? Takto sa tu mozeme pinpongovat donekonecna. A teraz mi povedz - bude to na nieco dobre? *sunglases*
Navyse, ked som pisal svoje skusenosti s ich vyrobkami, dane vyrobky som mal zapozicane doma. Tento som zapozicany nemal. Ani si ho neplanujem zapozicat. Tym je snad povedane z mojej strany vsetko ;) Ak mas potrebu pitvat to dalej, kludne pokracu - ale bezo mna :lol:

vlado222

Příspěvek od vlado222 »

Iba mi prišlo čudné že nemeriaš každému rovným metrom. To je všetko.
Kabel Guru Tvoj názor ako píšeš poznajú. (Taktne si ho tu doteraz nenapísal). :)
Nemám v úmysle sa pinpongovať. Nikam by to neviedlo. ;)

panda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od panda »

PetrM píše: .... kabel ze tech samych komponent me vysel na 25% uvadene ceny, chapu ze prace na montazne se musi nejak zaplatit ale urcite nemuze delat 75% z ceny....
Ale může, jednak nejde jen o montáž, ale také o prodej, reklamu, režii, daně atd. atd. A nějaký zisk to taky musí generovat, jinak by to nikdo nedělal.
Obávám se, že 75% je ještě velmi příznivé číslo, může to být podstatně horší.

boxer

Příspěvek od boxer »

Iba mi prišlo čudné že nemeriaš každému rovným metrom.

Hlavně že ty měříš stejně. Když jsem já reagoval na Aretaxovy bláboly, Bunta a několik normálních mě podpořilo, tak jsi se mohl posrat za chudáka postiženýho.

Tady ti to vadí.

Leny

Ano, když někdo plácne, že směrovost kabelů je pro střídavý proud děsně důležitý, tak ho rozkrojím a pod mikroskopem budu sledovat makrokrystaly, jak se otáčí ve směru toku?

Nemyslíte vy všichni, kteří ty bláboly obhajujete, že na to ,aby někdo něco vymyslel, vyzkoušel, poznal a dle toho se to léta ověřováním potvrdilo, že Ohmův zákon, Archimedův zákon, Pythagorova věta, a mnoho jiných platí a bude platit i přes vaše přání, že je vše jinak?

vlado222

Příspěvek od vlado222 »

Boxer skús byť konkrétnejší?
Ty meriaš rovnakým metrom? Tiež si bojovníkom proti voo doo. Tu si sa ešte nevyjadril k tomuto zázračnému strojčeku. Ako by si mi čítal myšlienky, lebo v duchu som si vravel. Škoda že má Boxer ban. To by boli peprné výlevy na tento vodoo zázrak. Na tomto fóre ban nemáš. Tak sa môžeš vyjadriť. Ako je to s tými fyzikálnymi zákonmi?

To PetrM:
Nikto nie je Mikuláš, či charita. Kto niečo vyrába tak z toho chce mať aj zisk. Je to normálne a prirodzené. Ak si to vie nekto vyrobiť lacnejšie tak nech si to vyrobí sám.Každá práca má svoju hodnotu.
Čo sa týka reklamy, tá je na hi-fi fórach zadara. :)

boxer

Příspěvek od boxer »

Jak nevyjádřil?

Máš to tam napsané, ne? Proč se hrabat donekonečna v něčem, co nemá smysl. Ať si prodává kdo chce co chce, ale když už přijde na konstruktivní jednání o funkčnosti a podobně, není moc odborné napsat, že si to musí každý vyzkoušet, aby věřil, že to funguje.
Trochu technické omáčky, ale ne vymyšlené, je dobré dodat.
Ty jsi se zastával blábolisty za kecy a tady obhajuješ naopak proti blábolistům. Víš na které straně jsi?

Nejsem Bohumil, aby věřil, že paní doktorová pi.u má, i když jsem ji neviděl.

A mimochodem, ten ban jsem dostal kvůli tobě. Především. Tak se do pří s tebou nemíním dál dávat i tady. Nestojíš mi za to.

vlado222

Příspěvek od vlado222 »

Boxer nie som na žiadnej strane.Iba na svojej.
Aretaxa nepoznám. Iba z fóra. Nemám sa ho prečo zastávať.Je mi ukradnutý.
Ban si si uudelil sám (si dospelý človek) svojim arogantným správaním, svojimi posmeškami a nadradzovaním sa nad iných.Mňa z toho neobviňuj.
Písal som Ti aby si si dal pozor že za každou akciou nasleduje reakcia. Ty si mi odpísal výhražne že tak aby som si dal pozor na tie svoje akcie.
Tvoj BAN bola reakcia admina (resp vedenia fóra) na Tvoje akcie. :cry:

jimmi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jimmi »

Kabelguru si nasrali do vlastného hniezda a to poriadne.
Take racionálne káble vyrabali a zrazu toto.
Možno Acoustic Revive RR-77 poprípade RR-777 je to patentované .

Boxer si za BAN može sám.To že vulgarizuje a zosmiešnuje a porýpava kade tade.Nemá reagovať na Aretaxa lebo ten má občas " zmetené " názory.

A čo ak kopia Acoustic Revive RR-77 poprípade RR-777 funguje? A ozaj vytvára lepšiu atmosféru. Ale z hifi to moc spoločného nemá a na to poukazuje Vlado. Ci áno či nie to si musí každý sám vyskušať.Keby to stálo 200 Kč tak to nebude nikdo odcuzovať.

Všetko je to len o peniazoch.

Ak su napr. káble aj doplnky lacné tak je to OK ale ak to stojí X násobne viac už je to predražené a ten kdo proti tomu vystupuje neni ochotný za to tolko dať alebo celkovo nemá na to.Len bude dokolečka mlieť o fyzike atd. Doteraz nevieme ako svet,vesmír funguje. Ako ozaj vznikol a prečo život.
Clovek vytvoril peniaze a kdo ich má , momentálne to tu ovláda a niekedy aj oni potom ovládaju jeho.

Zamčeno