Kabelguru - česká značka audio kabelů

Diskuse o vašich oblíbených značkách. Denon, Marantz, Vincent, Lyngdorf, Densen, Electrocompaniet, NAD a další.
Zamčeno
PavelDosko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Kabelguru - česká značka audio kabelů

Příspěvek od PavelDosko »

taky jsem se na něco konkrétního ptal, kupodivu to tu někdo zanesl nesouvisejícíma výkřikama

jeliman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jeliman »

Tyhle neslyšel -ptám se.

PavelDosko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PavelDosko »

mno jo no, nekdy i nick muze byt nomen omen

jeliman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jeliman »

K věci prosím.

Odar

Příspěvek od Odar »

lachim píše:Též neznám zhola nikoho, kdo se z kategorie tzv. středních kabelu vrátil zpět ke kabelu od dratenika.
Skor nepoznam nikoho, kto by to verejne priznal ;)

Kocmeister
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Kocmeister »

Zdravím zase po nějaké době jelimana, alias smitka z avmania.cz, známého to tamního hatera. Mám Vás rád, dovedete vyvolat úsměv na tváři :D a také překvapivě zájem několika zdejších čtenářů o půjčení a koupi "flexo šňůry". Přes víkend se nám nějak podezřele naplnila emailová schránka. Jen v krátkosti k Reptilianu, je to kabel, kvůli kterému jsme navázali spolupráci s panem Rothem, mnohým zde a vůbec v českém hifi rybníčku známému jako Paolo. Mnohým se již rozsvítilo, ano je to kabel za který bych strčil ruku do ohně. Pan Roth je krom toho, že je to jistě kabelový guru, též prodejce hifi a má tak možnost otestovat takřka na čemkoliv co je k mání. I kdyby neměl, tak naši zákazníci mají mnohdy opravdu více než slušné sestavy. Asi nejlepší byla sestava s BW800D, 2x Classé koncáky a dalšími top komponenty - propojeno kabely Valhala II. Reptilian by pořízen primárně k paralelní sestavě s BW805 využívané majitelem na lehčí hudbu. Poslouchali jsme však samozřejmě i na BW800D a, dle majitele, rozhodně v porovnání s Valhalou byl Reptilian úspěšný. Já nemám naposloucháno, takže raději nehodnotím. Druhé sestavy se mimochodem majitel zbavuje, takže tento kabel je nyní na prodej za výhodnou cenu (sz v případě zájmu).

Bohužel Reptilian je opravdu hodně náročný na výrobu a to i časově, takže zájemci byť i o půjčení, si musí často alespoň dva týdny počkat. To jest hlavní a ihmo jediná nevýhoda kabelu.
kabelguru.cz

šeďour
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od šeďour »

Někteří zde přispívající, by měli bejt příště trošku opatrnější v pochybovačných výkřicích o kvalitě našich produktů, že Lachime ?

Mimochodem, dráteník nejen, že nedrátoval dratví, jak už bylo upřesněno, on ani nespravoval hrnce, jak je běžně laickou veřejností předpokládáno.On totiž prasklej, nebo rozbitej keramickej hrnec spravit nejde.Ten se dá akorát tak zahodit.
Dráteník na keramickejch hrncích vytvářel drátěnou košilku pro lepší rozvod tepla.
kabelguru.cz

S499_1023
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S499_1023 »

Tak to zase pr. Dráteníci samozřejmě hliněné nádobí i opravovali, nemluvě o tom, že v pozdějším období opravovali i nádobí plechové a smaltované.

jeliman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jeliman »

Jak známo keramické hrnce se opavovaly,neboť dobře zdrátovaný hrnec praský ,podchycený v zárodku byl dokonce nepropustný.I dráteníci se mohou mýlit. :mrgreen: Jediný kocmajster je schopen fudovaně odpovědět,doufám ,že v tom nemáš taky prsty ty chachare! :D Ještěrka je označena za hi-end kabel tzn.konkurence řekněme nad 40 tis kč.Stále by mě zajímalo s jakými byla srovnávána.Že to "nějak" hraje je jisté ale jak? Velice nerad bych totiž došel k tomu ,že si koupím dupáčko,stluču 2 rakve(protože hi- end bedny jsou vyhozené prachy) koupím ještěrku a mám hájend...To bych zdravotně nerozchodil.

Odar

Příspěvek od Odar »

jeliman --> A co si tak ten kabel teda pozicat namiesto nekonecnych pindov? A nezavezne ho porovnat hoci na tvojej aparature s inymi kablami? Kludne mozes k tomu pocinu zavolat k sebe aj kolegu Pamelaka :mrgreen:

jeliman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jeliman »

Ted jsi mi dal kudlu do zad ! Mám si osouložit rhodiované terminály nějakým pozlaceným čistokrevným čínským bronzem či mosazí ? Brrr strašná představa.Nic šroubovat nebudu je to náročný proces.Navíc by mi pamelák vypíchl oko kdyby to zjistil.Já už dráty mám *thumbs up* Víš jak by to dopadlo? Řeknu že je to šit a nikdo mi to nebude věřit,protože pan opravář hrnců zplantal ultimativní kabel pro zasvěcené.
Naposledy upravil(a) jeliman dne 14 zář 2015 21:07, celkem upraveno 1 x.

S499_1023
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S499_1023 »

Proč se bavíte se vzorovým trollem?

Odar

Příspěvek od Odar »

Jo. Klasika. Pindy bez osobnej skusenosti len z principu. Aby si pindal. V zivote si ich kabel v ruke nemal, nevidel, ani si ho nemal zapojeny na aparature. Tak sa potom na to vykasli. Alebo ti kazia kseft? :mrgreen: Vsak ty predavas fekalie, nie kable :mrgreen: :mrgreen:

S499_1023 --> A preco nie? Vsak tu clovek aspoon vidi, co robi zavist a ludsky primitivizmus *palec*

jeliman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jeliman »

Proto se přeci ptám na srovnání s hájendovými kabely-a kromě kocmajstra mi nikdo nechce nic říct!!!! Takže máme kabel porovnaný s valhallou 2 a to je jako všechno? TAKŽE KTERÉ KABELY BYLY SROVNÁNY S TOP MODELEM VAŠEHO KONSORCIA?

jeliman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jeliman »

RE : S 499....... Právě mi tečou slzy jak hrachy -závist. *hura* *hura* teď jsi mě dostal batmane co mám jako závidět?

Zamčeno