Som rád, že prispievaš na tomto fóre, sem tam sa zasmiať je zdravéjeliman píše:Jéjejjeje zase samý spam co na to moderátoři? Prosím,prosím oni mi nechtějí prozradit, který kabel je horší nebo srovnatelný s REPTILIANEM.Všichni vědí ,že je srovnatelný s hi-end kabely akorát NEVĚDÍ které to jsou !!!! Já chci taky vědět ,které to jsou.Tak je to pravda nebo blud co si má o tom člověk myslet ?Místo jasné stručné odpovědi samá invektiva.Ochrana konsorcia majitelů a jejich zaměstnanců je zřejmě neprůstřelná.Je to povedená taškařice---"prodám lepší nebo srovnatelný kabel kabelů"-jak to hraje? super ! Vždy to bude hrát super a vždy bude srovnatelný.Já se z toho zblázním.![]()
Za výrobci Hi end výrobků i kabeláží stojí několik desítek let vývoje,nemalých investic,a výzkumných činností,které někdy nastolily úplně jiný pohled na věc.Samozřejmě mají k dispozici měřicí a výkumná zařízení,lidský potenciál, které nejsou zadarmo. Taky bohužel marketing ,který to celé trošku nasolí.Každopádně v tomhle případě dostanu rodný list výrobku a platím za "něco".Naproti tomu český bastl zplantá kabel z flexošňůry ,nedokáže říci na jakém zařízení proběhlo měření,(jestli vůbec)nedokáže říci na jakých aparaturách bylo porovnáváno,ale ví že je srovnatelný s hi end kabely.
Super takže místo toho abych vysolil 13 tis za značkový kabel ,který má jakousi hodnotu,zaplatím 12500 za drát který nemá rodokmen a který je prakticky bez hodnoty.
Chápu ,že takový drát jistě hraje-ale jak?Cílová skupina tohoto kabelu není aparatura za půl mega-to je jasné.Ale ta DRZOST s jakou výrobce srovnává "jakýsi"kabel s hi end kabely na mě působí jako rudá vlajka na býka.GRRRRRRRRRR.

Odar: pokiaľ ide o ceny kabelguru, mne to príde primerané, skúsil som si vyrobiť zo slušnej značkovej