Kabelguru - česká značka audio kabelů
Re: Kabelguru - česká značka audio kabelů
sonofstar
Zdá se to být marné, už mi není dvacet, pravděpodobně neslyším už tak jako dříve, to mě štve, drtivá většina to vnímá....no co už, není mi pomoci.
Zdá se to být marné, už mi není dvacet, pravděpodobně neslyším už tak jako dříve, to mě štve, drtivá většina to vnímá....no co už, není mi pomoci.
Na toto by som sa nespoliehal. Skor mi pride, ze si jeden z mala, ktory to skusil serioznejsie porovnat a neboji sa priznat, ze nepocuje rozdiel......drtivá většina to vnímá...
Miero
Ano, rozdíly jsem nepostřehl, spoluposluchačka také né, Ty to máš stejně?
Je tu ještě někdo, kdo ještě neslyší rozdíly, ať v tom nejsem sám?
Je tady nějaký zkušený audiofil, který by mi objasnil tuto problematiku v praxi a názorně, prosím?
Ano, rozdíly jsem nepostřehl, spoluposluchačka také né, Ty to máš stejně?
Je tu ještě někdo, kdo ještě neslyší rozdíly, ať v tom nejsem sám?
Je tady nějaký zkušený audiofil, který by mi objasnil tuto problematiku v praxi a názorně, prosím?
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Zdeno 1
Ja jsem mel sestavu a vymenu reprokabelu KG Venom za NA Rainbow jsem nerozlisil. Take mi to prislo divne. Na jinych sestavach byl rozdil patrny a to dost velky.
Vymenil jsem repraky a zkusil znovu. A najednou to tam bylo. Tedy spise bych se priklonil k prvni reakci Kocmeistera na tvuj dotaz.

Ale to neznamena, ze mas spatnou sestavu. Pokud se ti to libi. Nech tak jak je a poslouchej.
Ja jsem mel sestavu a vymenu reprokabelu KG Venom za NA Rainbow jsem nerozlisil. Take mi to prislo divne. Na jinych sestavach byl rozdil patrny a to dost velky.
Vymenil jsem repraky a zkusil znovu. A najednou to tam bylo. Tedy spise bych se priklonil k prvni reakci Kocmeistera na tvuj dotaz.
Ale to neznamena, ze mas spatnou sestavu. Pokud se ti to libi. Nech tak jak je a poslouchej.
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Zdeno 1
Nejsi sám neboj. AQ Carbon vs Belkin obyč, neslysim rozdíl.
Ale nie, ja som nikdy ziaden lepsi USB kabel neskusal. Som totiz z technickeho pohladu na problematiku voci "audiofilnym" USB kablom zaujaty a verim, ze to s dnesnymi DACmi nebude mat pocutelny prinos... 
A hlavne, bodlo by mat aspon nejaku teoriu, na akom principe ide asynchronny USB prenos audia zlepsit pouzitim lepsieho kablu.

A hlavne, bodlo by mat aspon nejaku teoriu, na akom principe ide asynchronny USB prenos audia zlepsit pouzitim lepsieho kablu.
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Audiofilu je tu hodne. Na leve strane spektra jsou kabeloskeptici a na pravem ti, kteri jsou s vlivem kabelu na vysledny poslech zkousenim v kladnem vztahu.
Vzdy se tu ty dve skupiny pohadaji. Tedy zkousej Zdeno 1 a sam uvidis, kam dospejes.
Vzdy se tu ty dve skupiny pohadaji. Tedy zkousej Zdeno 1 a sam uvidis, kam dospejes.
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Pokud chces Zdeno 1, vem kabel co chces vyzkouset a otestuj doma proti usb z tiskarny.
Pak je vem oba a zastav se u me. Srovname oba a pridam ti jeste usb Sroll a usb od Kocmeistera pujcime take.
Sam si udelas obrazek.
Pak je vem oba a zastav se u me. Srovname oba a pridam ti jeste usb Sroll a usb od Kocmeistera pujcime take.
Sam si udelas obrazek.
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Davidhighenddavidhighend píše: ↑24 kvě 2018 14:49Zdeno 1
Nechci se hadat, ale neda mi se zeptat. Proc teda mas AQ Carbon USB a nehrajes pres obyc Belkin. Carbon je tedy zbytecna investice, kterou muzes vyuzit jinde ne?
Fakt to nemyslim jako vyvolani hadky - jen se ptam.
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Protože vypadá pěkně.

- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Koupil jsem ho od známého za 20% ceny, jen tak na zkoušku, že to teda vyzkoušim, když to má ty kladné revííí. Odpojil jsem Belkin, připojil jsem Carbon a tak pořad dokola a pak jsem slyšel rozdíl a pak zase ne a pak jo a zase jo a zase ne a ne. Tak si vyber 

Zrychtuj si svuj kablik a jak Te bude tesit, jak se Ti povedl, bude sestava hrat o to lip 

Ja som mal možnosť porovnať na svojej zostave USB kábel Roline gold aj Belkin a Chord silver plus a bol tam počutelne zlepšenie na toľko že som si chord nechal, a pritom mám ešte oddelené napájanie USB. Testovali sme dvaja a obaja počuli rovnaké zlepšenie. Neviem si to vysvetliť ale vplyv USB kábla je. Časom určite bych chcel porovnať aj kábelguru ktorý mi ide z iFi power s Gemini 07
No a vidíte to, tady už přestává veškerá sranda, já to tušil, že rozdíly tam budou, teď se to potvrdilo, když se to povídá.
Kolotoč absolvovat znovu a pořádně, to mám tedy radost.
Kolotoč absolvovat znovu a pořádně, to mám tedy radost.