Děkuji všem za reakce, ať už pozitivní nebo negativní. Uf no snad na nikoho z Vás nezapomenu. Asi začnu od konce.
Pytel: Díky, ano jsem si vědom od začátku, že o nějaký velký byznys nejde. Je to přesně jak říkáš, že je to u tebe, koníček. Všechno co se týče webu, fotky jsem si dělal sám a nemám s tím náklady, které bych potřeboval zaplatit. Teda samozřejmě až na nějaké ty konektory a kabely skladem.
Aretax: Ano je to naprosto stejná reklama jako všechny ostatní příspěvky v této sekci. Kde jinde bych o podobném projektu měl dát vědět než právě na hifi fóru?
Druhá věc, že snad nepřináším nic nového. To jsem upřímně moc nepochopil. Několik kabelů z nabídky jsou naprosto originální věci, které rozhodně jinde koupit nejde. U těch opravdu neuvedu z čeho byly vyrobeny, abych měl alespoň nějaké svoje malé know how. A ty zbylé (zpravidla ty levnější), tam uvádím přesně metráž. Takže zjistit si cokoliv z technických parametrů je otázkou pár okamžiků. To, že jsem odkryl karty a napsal z čeho je to uděláno zase pro změnu vyvolalo kritiku co, že si to dovoluji nepřinést nic nového. Fakt, že již tyto metráže někdo v minulosti použil, neznamená, že už to nikdo další udělat nesmí. Zvlášť když jde o osvědčené metráže. Buď rád, že nevíš z čeho jsou spousty dražších kabelů v hifistudiích. Asi by jsi se kolikrát divil.
Pamela:RG62 byl za ty peníze dobrý před lety a je dobrý pořád. O tom diskutovat sice můžeš, ale mě nepřesvědčíš o opaku. CYSY neprodávám, to je šmejd. Měl jsi na mysli asi CSSS a to je stejný případ jako RG62 - za málo peněz hodně muziky. Ne nadarmo těmito dvěma kabely, které kritizuješ, nabídka začíná, nikoliv končí. Rozhodně to jsou kabely, které mají smysl za ty peníze. Mimochodem Hornbach navlečený do punčochy vydávaný jako hifi jistě mnozí jiní opravdu prodávají, jen se na to většinou nepřijde, protože velkou slavnou značku by z toho přeci nikdo nepodezíral.
Martin76:Kdybych to vydával za Oyaide, tak bych jistě podvodník byl. Ale jsem si moc dobře vědom jak se věci mají, proto to prodávám bez označení, prostě jako "sítové konektory". Ten nápis kdyby tam nebyl, byl bych radši. Nikoho by to neprovokovalo. Tyto konektory jsem vybral protože mají bezvadný poměr vzhled/kvalita/cena. Jsou samozřejmě spousty dalších možností a je klidně možné, že nabídku konektorů rozšířím. Je to jen začátek.