Mam marantz PM6005 s Kef Q300 a nemuzu si vynachvalit. Jak jsem psal v jinem vlaknu, mam tam napichnuty chromecast audio s Tidalem na hudbu a Popcorn hour A410 na filmy ve stereo a proste parada. Tak jsem chtel nejaky zaklad a jsem moc spokojeny, nadherny prednes, prostor.
Musim na druhou stranu rici,ze treba na tvrdsi napriklad metalovou hudbu to neni (q300 jsou relativne male monitory),ale to posloucham jenom vyjimecne.
Napriklad jazz, funky, pop , proste cokoliv "melodickeho" je naprosto parada z teto sestavy.
Chlapi, vite ze inzerce plyne a rozhodne neslo o zadny utok.V dobe meho prispevku bylo v inzerci nekolik 11,14 ad. Rad bych si je poslechl, mam na Marantz dobre vzpominky
Fandím Marantzu, jelikož mám doma SA8400 což je fakt povedené SACD a za svých 35 tisíc v původní ceně překonává svou cenovou kategorii. Bohužel stroje v moderním dizajnu už těch kvalit nedosahují a poměr výkon cena už není tak strhující. Následník SA 15S1 za stejné peníze hraje o poznání hůř a to mne naplňuje skepsí. Po tom, co jsem doma měl tento přehrávač bych asi už do nového modelu Marantze nešel. Mám pocit, že si u Marantze člověk musí za kvalitu hodně připlatit. To mne na tom mrzí. Marantz SA-11S1 bych si ale v každém případě rád doma v klidu poslechl. Jestli by se třeba dokázal popasovat s DV-50 tkou....
Měl někdo tu čest s Marantz PM 14, případně 11? Kdysi jsem kupoval první regálovky Quadral od majitele s Marantz PM8000 (nebo o řadu nižší) a poslech mě zaujal, zvláště co jsem je připojil potom doma na AVR Denon 2808, kde zněly o několik tříd horší .
Ahoj, před týdnem jsem si pořídil Marantz PM 14 mkII KI Signature. Je to opravdu bestie oproti CA851a. Rad bych ho dal do servisu vyčistit, resp. repasovat pokud bude potřeba. Muzete mi někoho doporučit, komu tento skvost svěřit? Náhledl jsem uz ze zvědavosti dovnitř, a zjistil jsem, ze konstrukce uz je chycená nějakou rzí, takže tak. Děkuji Martin