MERIDIAN
Re: MERIDIAN
Díky. 

Sooloos už u nás

High-End systém pre archiváciu a prehrávanie digitálnej hudby, vyrábaný spoločnosťou Meridian sa už nastálo ubytoval v našej posluchovej miestnosti.

Viacero časopisov sa zhoduje v tom, že tento výnimočný systém s unikátnym ripovaním CD diskov, ktorý navyše prehráva aj 24 bitové súbory s vysokým rozlíšením je to najlepšie, čo si momentálne môže skutočný audiofil na archiváciu a prehrávanie hudby zaobstarať.

Bezkonkurenčná kvalita zvuku, intuitívne ovládanie a totálne jednoduché ripovanie pomalou rýchlosťou s trpezlivou opravou chýb diskov bez potreby počítača ho predurčuje pre použitie v kvalitných audioreťazcoch tých najnáročnejších klientov.
Sooloos produkty... http://www.ketos.eu/index.php/component ... nacka,288/
Fotogaléria posluchová miestnosť... http://www.ketos.eu/index.php/component ... wcategory/
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Re: Meridian
V posledním čísle německého časopisu Stereo byl testován nový model CD playeru Meridian 808.3 s vynikajícím výsledkem. Za zvuk dostal 98% což ho řadí mezi světovou špičku. Já vím, teď se dá namítnout, že je to jen hodnocení jednoho časopisu, ale i tak to napovídá, že to bude solidní player.

ml
z tohoto testu nejsem moc moudrý.
kvůli těmto "testům" jsem před 2 roky přestal platit předplatné německého sterea.
co odešel šéf sterea, hr. mathias böde, tak už je to takové "od stolu"
zrovna u tohoto testu m 808.3 pochybuji, že to ten mládenec vůbec testoval.
s prominutím....
třeba nejsem s tímto názorem ojedinělý.
přijde mi to takové bla bla bla.
kde jsou ty časy, kdy to fotili s ostatními přistroji,
vyfotili vnitřky a z textu testu bylo "slyšet", že ten test vážně proběhl.
z tohoto testu nejsem moc moudrý.
kvůli těmto "testům" jsem před 2 roky přestal platit předplatné německého sterea.
co odešel šéf sterea, hr. mathias böde, tak už je to takové "od stolu"
zrovna u tohoto testu m 808.3 pochybuji, že to ten mládenec vůbec testoval.
s prominutím....
třeba nejsem s tímto názorem ojedinělý.
přijde mi to takové bla bla bla.
kde jsou ty časy, kdy to fotili s ostatními přistroji,
vyfotili vnitřky a z textu testu bylo "slyšet", že ten test vážně proběhl.
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Lachime,
sohlasím, i tak jak to vidíš Ty, tak to může být. Matthias Böde už sice není šéfredaktor, ale pořád se na časopise podílí. Samozřejmě, že jedna recenze nic neznamená, takže ten player nemusí být až tak dobrý. Nicméně si nemyslím, že změnou šéfredaktora také zavedli praktiky jaké známe v Česku. Fotka vnitřku také mohly být, souhlasím, ale v jiných recenzích se stále fotky vnitřku objevují, tak to nebude až tak špatné s tímto plátkem.
sohlasím, i tak jak to vidíš Ty, tak to může být. Matthias Böde už sice není šéfredaktor, ale pořád se na časopise podílí. Samozřejmě, že jedna recenze nic neznamená, takže ten player nemusí být až tak dobrý. Nicméně si nemyslím, že změnou šéfredaktora také zavedli praktiky jaké známe v Česku. Fotka vnitřku také mohly být, souhlasím, ale v jiných recenzích se stále fotky vnitřku objevují, tak to nebude až tak špatné s tímto plátkem.
ML
bavili se o němckém stereu chlapci na německém fóru.
tzv. insider infos.
herr böde byl jaksi "odejit".
ve slušnosti a s poctami, ale...
že nevyhovoval představám budoucnosti časopisu.
údajně moc nákladné plány.
test přehrávače meridian pouze posloužil jako jisté poukázání na výrazné zhoršení kvality recenzí proti rokům
2004 - 2007, kdy jsem stereo pravidelně odebíral.
808.3 bych si vůbec hodnotit nedovolil!
bavili se o němckém stereu chlapci na německém fóru.
tzv. insider infos.
herr böde byl jaksi "odejit".
ve slušnosti a s poctami, ale...
že nevyhovoval představám budoucnosti časopisu.
údajně moc nákladné plány.
test přehrávače meridian pouze posloužil jako jisté poukázání na výrazné zhoršení kvality recenzí proti rokům
2004 - 2007, kdy jsem stereo pravidelně odebíral.
808.3 bych si vůbec hodnotit nedovolil!
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Lachime,
s tím nemohu než souhlasit. Velká škoda odchodu Matthiase Böde, snad se nedočkáme poklesu úrovně až někam kde se nachází česká mutace časopisu Stereo.
s tím nemohu než souhlasit. Velká škoda odchodu Matthiase Böde, snad se nedočkáme poklesu úrovně až někam kde se nachází česká mutace časopisu Stereo.
Páni, všetky tie časopisy sú viacmenej k ničomu...
Vyskúšaje si Meridian - v najlepšom prípade u seba doma, na vlastnej aparatúre - a hneď vám bude všetko jasné
Vyskúšaje si Meridian - v najlepšom prípade u seba doma, na vlastnej aparatúre - a hneď vám bude všetko jasné

- pink panter
- Kontaktovat uživatele:
A keď vám zapasuje, budete potom dlho smutný
,
manželka rozhodne,či sa kúpi nové auto,alebo Meridian

- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
U nás se rozhodlo nekoupit auto. 

- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Jinak nezapomínejme, že Meridian má i levnější verze CD playerů, které jsou rovněž výborné např. G08. Poměrem výkon/cena jsou na tom dokonce lépe než 808.3.pink panter píše:A keď vám zapasuje, budete potom dlho smutný,

No jo, ale pak Tě musej kámoši vozit na nákupyZappadaddy píše:U nás se rozhodlo nekoupit auto.

Michal, ale aj tak ti tvoje rozhodnutie schvaľujem, správny hifista 

- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
GO8 jsem měl doma skoro 2 měsíce a byl to obrovský skok dolů oproti 808.2,hudba mne prostě nebavila.Byl tu zrovna Lachim a měl ke zvuku výhrady.Dnes by mluvil jinak.Zdroj je nebetyčně důležitý.