Aktuálně se ho chystám srovnat se symetricky zapojeným Vincentem CD-S6Mk, jen co budou slušné symetrické kabely a čas. Pak se budu muset rozhodnout

Vidíš, a já myslel, že to z těch stránek definitivně zmizelo. A zatím jsem to jen z klasické struktury webu Gaia už nějak nemohl najít. Když si to znova pročítám, tak se mi čím dál tím víc nechce ho pustit dál. No uvidíme jak dopadne srovnání s Vincentem na symetrice.Borek píše:odkaz na bližší popis a starší modely s technickými parametry (levá záložka)
http://www.gaia.cz/AUDIO/Myry_hm.htm
No jo, jenže já už právě domů dotáhl toho Vincenta, který také nehraje špatně. Takže uvidíme, kabel bych chtěl sehnat už tento víkend.Borek píše:Problém s chybějícím sluchátkovým výstupem bych řešil sluchátkovým zesilovačem.
A co mas ted? Taky jsem myslel, ze az budu mit sestavu, kterou jsem moc chtel: TEAC A-BX10 + VRDS-25, tak budu mit na dlouho klid dokud ciste nahodou se mi dostal do rukou Myryad...Borek píše:Kdyby se tvoje nabídka objevila o něco dříve asi bych ho vzal. Hledal jsem něco ke sluchátkovému zesilovači.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti