No nevím, chci výhledově vyměnit hybrid digital NAD za hybrid digital NAD, jen trošičku silnější a trošičku míň zkreslující, a postavit si nové bi-poláry ne z malých uzavřenek s čtvercovým půdorysem a středobasy 10cm (tedy vyloženě efektovek), ale z větších uzavřenek se čtvercovým půdorysem a středobasy 16cm (tedy kvalitních minimonitorů). Ty bedny bych zlepšil už dávno, ale dlouho dlouho nikdo pořádné uzavřené monitory nedělal, aspoň já o nich nevěděl, takže jsem holt musel vzít za vděk efektovkama pro DK. SuperOne jsem objevil až v létě a nebýt dvou neplánovaných výdajů, už je doma mám, ale co, ještě měsíc vydržím...
Jestli výhledové výměně stejného zesáku za silnější model a výměně beden za typově stejné, jen s větším středobasem, říkáte audiophilia nervosa, tak prosím, já se tomu jenom směju.
Taky mi není jasné, proč bych měl chrochtat z Parasoundu, určitě je to skvělý zesák, ale to je třeba CA 840 A (V2) taky a dneska ho seženeš za hubičku.......... problém je, že já ty zesáky musím mít poměrně nevhodně umístěné na tenké desce blízko poslechového místa a všechno s velkým trafem prostě vibruje a tu desku rozeznívá. Nepomůžou ani cerabaly... V tom jsou ty nové NADy ideální, je to zcela mrtvá hmota.
A jak říkám, jejich vášeň pro hudbu je strhující, klavír zní úžasně, a nejenom klavír, nevím, proč bych měl něco dál hledat...
----------------------------------------------------------------------------------------
PítrsPraha píše: ↑27 úno 2019 09:56
Na to pozor, fanouškovské nadšení a touha po nové věci jsou velkými manipulátory toho, jak mozek zvuk vyhodnocuje.
Díky za dojemnou starost, vážím si toho, když mi někdo věci vysvětlí.