overgrounder
Takže zůstal.
Nijak zvlášť se nedivím, ty důležité modely nové řady Classic, tj. C 368, C 388 a C 658, mají svou kvalitu a obstojí v globální konkurenci.
C 368, která zase "zůstala" u mě

, bych dokonce řekl, že je to ta typická NADovská kvalita za směšný peníz, jako legendární 3020...
Jen takový osobní dotaz -- jak hodnotíš design těch nových NADů Classic? Vždyť jsou z plastu!
Na obrázcích vypadají děsně, ale z těch starých škaredých šedivých NADů přebírají - podle mě - jen tu tmavě šedivou barvu a to, že jsou pořád klasický komponent do racku........ ale přímo v reálu působí dost moderně - třeba jako carvingová lyže. Plast není na škodu, hodně udělá displej, který mě mile překvapil, je opravdu detailní, vizuálně hluboce položený, což vypadá dobře, a světelně neagresivní -- normálně u jiných displeje vždy okamžitě ztlumuji na nejnižší možnou svítivost, u C 368 ji mám na normál, svítí to dost, a přesto vůbec nevadí, ani při večerním poslechu se ztlumeným světlem...
Co ty?
((( jednu perličku - C 368 má vpředu jen dva bílé nápisy -- logo NAD vlevo nahoře a nápis "Hybrid Digital DAC Aplifier C 368" nad displejem. Když je vypnutý. Když ho zapnu, nadpis nad displejem zezlátne. Nedokážu přijít na to jak je to možné, funguje to při denním i umělém světle, nechápu..... ale už jsem si tuhle blbůstku zamiloval

)))