NAD
Re: NAD
Nevim co resite s vykonem. NAD proste neuvadi celou informaci (viz datasheet Purifi). Je to stejne jako u Hypexu, kde se uvadi spickovy vykon, nikoliv trvaly. Ten je 1/5 spickoveho (resp. to neni uplna pravda - je tam zavislost na chlazeni). Podobne i Marantz v PM10 pouziva 4x NC500, nicmene uvadi vykon 200W (1/5 z 400W a dva moduly na kanal + lepsi chlazeni = 200W).
Navic cele halo kolem Purifi je z neznalosti (to je jako ukazat uzivateli Octavie BMW a nerict mu, ze existuje Ferrari). Hypex je v soucasnosti lepsi. Purifi bude zajimave teprve s dalsi generaci...
Jinak vseobecne plati pravidlo, ze u kazde nove technologie je lepsi si pockat na druhou generaci.
Navic cele halo kolem Purifi je z neznalosti (to je jako ukazat uzivateli Octavie BMW a nerict mu, ze existuje Ferrari). Hypex je v soucasnosti lepsi. Purifi bude zajimave teprve s dalsi generaci...
Jinak vseobecne plati pravidlo, ze u kazde nove technologie je lepsi si pockat na druhou generaci.
Dík za odkaz, to mi bude chvíli trvat se tím prokousat. NAD ovšem ten výkon
uvádí jako sinus a v testech to tak i měří (viděl jsem i 2x460W/4 Ohm), tak nevím.
Příkon má tuším 900W, při účinnosti déčkových siličů by to i dát mohl.
Ostatně, když jsem zkoušel M28 jako konec (má to samé jako M33, jen 7x),
byl to úplně jiný tanec.
uvádí jako sinus a v testech to tak i měří (viděl jsem i 2x460W/4 Ohm), tak nevím.
byl to úplně jiný tanec.
Tak to se dokola okecává to samé? Jestli je to pořád o stejném problému tak tady přece není problém v koncáku, ale v předzesilovací a digitální části, která má 2x10dB rezervu na korekce a na DRC, takže zisk koncáku se pak z 27dB smrskne na 7 dB i kdyby se rozkrájel 

Tak to je blázinec ...
Honya -- jestli máš permanentně VU metry na doraz, tak je asi OPRAVDU něco špatně...
Zajímavé, že všichni recenzenti tvrdí, že výkonová rezerva je obrovská ....... asi magoři.
Honya -- jestli máš permanentně VU metry na doraz, tak je asi OPRAVDU něco špatně...
Zajímavé, že všichni recenzenti tvrdí, že výkonová rezerva je obrovská ....... asi magoři.
Vsak mereni je kratkodobe, tak to zmeris... ale trvalou zatez nedas. Sepne ochrana.Honya píše: ↑04 led 2021 18:14Dík za odkaz, to mi bude chvíli trvat se tím prokousat. NAD ovšem ten výkon
byl to úplně jiný tanec.
Zbytočnè špekulácie, fakty sú takéto:
https://www.stereophile.com/content/nad ... asurementsM33 is specified as clipping at 210Wpc into 8 ohms (23.2dBW). At our usual definition of clipping (ie, when the percentage of THD+noise in the amplifier's output reaches 1%, footnote 2), with continuous drive and both channels driven, the M33 exceeded the specified 8 ohm power, delivering 255Wpc (fig.6, 24.1dBW). NAD doesn't specify the continuous clipping power into 4 ohms; I measured 460Wpc into 4 ohms (fig.7, 23.6dBW). This is an approximate figure, as the amplifier's protection circuit operated intermittently at powers above 400W.
BVaudio, výroba a predaj
s fakty jděte do.. 20. stol. třetí tisíciletí je přece o emocích!!
Mám také konec ve třídě "D" a max.příkon při plném výkonu zesilovače je cca.1,5kW (oficiální data hovoří o výkonu při 4ohm 1200W). Takže proč ne...
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Vykon 2x430 W, prikon 446 W.
Zazrak, Cecilko
.
Napis do NADu, ze maj blbe stitky na pristrojich, protoze na internetu psali...
.
Zazrak, Cecilko

Napis do NADu, ze maj blbe stitky na pristrojich, protoze na internetu psali...