NAIM
Re: NAIM
Naim 500 Series + Neat Acoustics

Neat Acoustic Ultimatum MF 7 Red Velvet Cloud
Specifications
Dimensions: 120x22x37cm (hwd).
Plinth footprint: 35x51cm (wd).
Enclosure type: Vertical in-line D'Appolito array, incorporating iso-baric reflex-tuned bass loading, plus upward firing super-tweeters.
Sensitivity: 89db/1 watt.
Recommended amplifier power: 25 - 300watts.
Impedance: 8 ohms average. Minimum 6 ohms.
Weight: 50kg each.

Price:
£ 8850.00

Specifications
Dimensions: 120x22x37cm (hwd).
Plinth footprint: 35x51cm (wd).
Enclosure type: Vertical in-line D'Appolito array, incorporating iso-baric reflex-tuned bass loading, plus upward firing super-tweeters.
Sensitivity: 89db/1 watt.
Recommended amplifier power: 25 - 300watts.
Impedance: 8 ohms average. Minimum 6 ohms.
Weight: 50kg each.

Price:
£ 8850.00

KlangBilder 2011 - firma Longtone Hi-fi - izba č.919

Die Ultimatum Serie von NEAT ACOUSTIC wurde 1999 eingeführt.
Die XL 10 ist das Resultat einer Überarbeitung der Legenderen MF 9 Flaggschiff Lautsprechers.
Auf der „Klangbilder“ werden wir mit der Naim 500er Serie einen perfekten Partner für die XL 10 aufbieten.

Mit Naims Referenz-CD-Spieler CD555 lösen sich Fragen nach dem Für und Wider des Tonträgerformats in Luft auf.

Auch die Weltklasse-Vorstufe NAC 552 nutzt ein ausgeklügeltes Entkopplungssystem, dessen Resonanzverhalten
mithilfe von schweren Messingplatten optimiert wird.

Der ideale Partner für die NAC 552 ist die gewaltige Endstufe NAP 500

Die Ultimatum Serie von NEAT ACOUSTIC wurde 1999 eingeführt.
Die XL 10 ist das Resultat einer Überarbeitung der Legenderen MF 9 Flaggschiff Lautsprechers.
Auf der „Klangbilder“ werden wir mit der Naim 500er Serie einen perfekten Partner für die XL 10 aufbieten.

Mit Naims Referenz-CD-Spieler CD555 lösen sich Fragen nach dem Für und Wider des Tonträgerformats in Luft auf.

Auch die Weltklasse-Vorstufe NAC 552 nutzt ein ausgeklügeltes Entkopplungssystem, dessen Resonanzverhalten
mithilfe von schweren Messingplatten optimiert wird.

Der ideale Partner für die NAC 552 ist die gewaltige Endstufe NAP 500
A tu sú reálne fotky z výstavy.
Hralo to výborne, aj keď by si také boxy určite zaslúžili väčšiu miestnosť.

Hralo to výborne, aj keď by si také boxy určite zaslúžili väčšiu miestnosť.

To Tony.
Hezké obrázky, dobrá informace. Jenom nechápu tebe a ostatní, proč na fórum vkládáte německé, anglické a jiné texty.
Myslím si, že pokud se chci podělit s někým o informaci, která mi stojí zato, vložit jí na české fórum, tak bych to měl vložit přeložené.
Hezké obrázky, dobrá informace. Jenom nechápu tebe a ostatní, proč na fórum vkládáte německé, anglické a jiné texty.
Myslím si, že pokud se chci podělit s někým o informaci, která mi stojí zato, vložit jí na české fórum, tak bych to měl vložit přeložené.
I habe kein problem mit Deutsch 

Neumí čééésky,neumí čééésky.Hádejte z jaké hry to je...
Nerikej mi Matičko !!!
Já myslím, že tady hlavně hovoří ty úžasné fotografie. Málokdy se vidí a in natura už vůbec.
Zrovna NAIMovské stránky jsou na kvalitní fotky velmi skoupé
Já myslím, že tady hlavně hovoří ty úžasné fotografie. Málokdy se vidí a in natura už vůbec.

Tak nejak to budejirie píše:Nerikej mi Matičko !!!