NAIM
- pink panter
- Kontaktovat uživatele:
Re: NAIM
Demagógia ...
- pink panter
- Kontaktovat uživatele:

alebo keď sme pri motoroch , NAIM je asi toto , s malými úpravami je to stále kultový HD

Na nič iné som sa ani nepýtal.pink panter píše:Konzumentovi, aj keď prehnane drahých vecí, ide v prvom rade o zvuk, nie o technické prevedenie....

to si nemyslím, miestní konstruktéři nenabídnou to nejdůležitější - logo Naim 

pink panter ake mensie upravy sa realizovali (kabelaz, umiestnenie bedni)?pink panter píše:Môj názor : mám podobný aparát ako mal Tony do doby, ako si zamiloval Naim , moc som neveril a po dlhšom čase zavítal na posluch nových Naimov, dal som si na čas, aby bolo všetko zahorené , po menších úpravách zaznel jeden veľmi dobrý zvuk, samozrejme iný, na aký som bol zvyknutý, ale kvalitatívne na vysokej úrovni.
Podpichovať o drotárine , alebo všeobecne , takých mudrlantov je tu kopa , hlavne jeden pán, čo predáva svoje výrobky ála mačka vo vreci a myslí si , že to čo robí on, je to najlepšie na svete a porovnateľné s akoukoľvek značkou , vieme o koho ide a invektív sa zdržím .
Konzumentovi , aj keď prehnane drahých vecí, ide v prvom rade o zvuk, nie o technické prevedenie , počuli ste to hrať páni keď súdite ??
- pink panter
- Kontaktovat uživatele:
Kabeláž je v tomto prípade relatívne daná , umiestnenie bední voči posluchovému miestu zostalo tradičné , nasimulovali sme pár akustických úprav miestnosti , čo je bohužial bieda viacerých , hľadanie dobrého zvuku začína v dobrom a vyladenom priestore .
Naim CD555 + PS555 je beze sporu referenční CD přehrávač bez ohledu na cenu, a to je holý fakt, se kterým nikdo nic nenadělá.
Prosím výše diskutující pány, aby se pokusili napsat něco o zvuku (pokud jej vůbec kdy slyšeli), místo patláním se v irelevantním technickém řešení. Důležitý je výsledek, nikoliv cesta k němu. Platí se za zvuk, ale o tom se tu nikdo z vás nezminuje.
Guliver píše:
Prosím výše diskutující pány, aby se pokusili napsat něco o zvuku (pokud jej vůbec kdy slyšeli), místo patláním se v irelevantním technickém řešení. Důležitý je výsledek, nikoliv cesta k němu. Platí se za zvuk, ale o tom se tu nikdo z vás nezminuje.
Guliver píše:
Sem s ním, všichni na to čekáme jako na smilováníNa nič iné som sa ani nepýtal.Ak je cena primeraná, nič neriešim a môže byť aj vysoká. Na druhej strane keď vidím ten zdroj tak to je to pekná výzva pre miestnych konštruktérov ponúknuť niečo lepšie za menej peňazí - verím, že by mali úspech.
Tak ano, logo hrá najviacvintage píše:to si nemyslím, miestní konstruktéři nenabídnou to nejdůležitější - logo Naim

Naim zjavne vôbec nerieši DC zložku.
Dobře, ale jen jeden z nich , který to vůbec řešil se jej rozhodl s těžkým srdcem zbavit.
A to je málo Antone Petroviči
O tom, že by to špatně hrálo tam nebylo ani slovo. Spíše naopak
A to je málo Antone Petroviči

O tom, že by to špatně hrálo tam nebylo ani slovo. Spíše naopak

Neriešil to len jeden, jeden uvádza, že to už nevydržal a tak zostavu naim predal. Ostatní to riešia takto: "Yes - hum is completely normal."
Moj postreh smeroval k tomu či je normálne keď externý "referenčý" zdroj za Kč 169 990,- nemá riešenú jednosmernú zložku a teda brumí.

Moj postreh smeroval k tomu či je normálne keď externý "referenčý" zdroj za Kč 169 990,- nemá riešenú jednosmernú zložku a teda brumí.
U mňa nebrumí žiadny zdroj, dokonca ani "referenčný".
Kde je chyba?
Ale ako to hraje - to viem ba ja!
Guliver iba špekuluje a teoretizuje, predpokladám, že nikdy poriadnu zostavu Naimov nepočul
Kde je chyba?

Ale ako to hraje - to viem ba ja!

Guliver iba špekuluje a teoretizuje, predpokladám, že nikdy poriadnu zostavu Naimov nepočul

- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
A co je ta pořádná Naim sestava,si se TONY ani nepochlubil(ale je mi jasné proč).Nejpořádnější Naim sestava asi bude CDP 555,552 + 500 + 3x zdroj,v hodnotě asi mega a půl.
Pořádná bude asi cdx3+252+300 v hodnotě ?,nevím.A ty nepořádné Naim sestavy netřeba ani zminovat. 
Tony,slyšel jsem od Kobiase z Pardubic,že se bude konat poslech té pořádné sestavy s Kudos T88 u něho ve studiu?
Je to ostuda,já jako bývalý Naimista jsem doposud neslyšel tu pořádnou a nejpořádnější Naim sestavu,budu to muset napravit,abych tady konečně mohl napsat svůj názor na Naim(tedy na ty pořádné Naim sestavy).

Tony,slyšel jsem od Kobiase z Pardubic,že se bude konat poslech té pořádné sestavy s Kudos T88 u něho ve studiu?

Zappa, za "poriadnu" zostavu od Naimu považujem napr. ako píšeš 300-kovú sériu, čiže CDS3+XPS2, NAC252+SuperCap a NAP300+NAPS300 s firemnou kabelážou HiLine a Power-Line.Zappadaddy píše:A co je ta pořádná Naim sestava,si se TONY ani nepochlubil(ale je mi jasné proč).Nejpořádnější Naim sestava asi bude CDP 555,552 + 500 + 3x zdroj,v hodnotě asi mega a půl.Pořádná bude asi cdx3+252+300 v hodnotě ?,nevím.A ty nepořádné Naim sestavy netřeba ani zminovat.
500-ková séria je už cenovo tak trocha mimo "bežného" hifistu

Tu je foto, keď som mal 300-kovú sériu zopár dní doma na porovnanie s tou mojou.

Presne ako píšeš. Sám som na to zvedavý. Reproduktory Kudos sú zatiaľ pre mňa jednou veľkou neznámou.Zappadaddy píše:Tony,slyšel jsem od Kobiase z Pardubic,že se bude konat poslech té pořádné sestavy s Kudos T88 u něho ve studiu?Je to ostuda,já jako bývalý Naimista jsem doposud neslyšel tu pořádnou a nejpořádnější Naim sestavu,budu to muset napravit,abych tady konečně mohl napsat svůj názor na Naim(tedy na ty pořádné Naim sestavy).
Napokon môžeme to spojiť s návštevou u teba a ísť tam spolu