NAIM
Re: NAIM
Zappo, mě by samotného zajímalo jak hraje Naim s Kudosem, protože je znám ve spojeni s Wilson Benesch.
Když jsem na pražské výstavě krátce hovořil se šéfkonstruktérem Derekem Gilliganem, tak se vyjádřil, že to není první akce NAIM s repro KUDOS. Vždy jim to spolu sedlo a na jedné z akcí v Bristolu získali ocenění "sound of the show" 

- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá to zajímavě,ale recenze jsou recenze,je třeba poslechnout a udělat si svůj názor,ale jakýsi náznak kvality ta recenze naznačuje.
Naim HDX - Hard Disk Player/Server
prehráva všetky známe formáty, klasické CD, ripuje a má 2TB HDD

prehráva všetky známe formáty, klasické CD, ripuje a má 2TB HDD

Naim slaví 40 let své existence a jistě uvede něco nového....
Posláním firmy Naim Audio bylo vždy přinést vzrušení z živé hudby do domu. Dnes, o čtyřicet let později, slaví, jak se stali světovým lídrem v designu a výrobě špičkové hi-fi zařízení, které stále vyrábějí doma v Anglii a s narůstajícím počtem prodaných přístrojů.....
Amarock Studio | Naim Studio
ZLOMOVÁ NOVINKA U NAIM AUDIO !!!
Britský Naim je obecně znám svým konzervativním přístupem. Proto jako blesk z čistého nebe padla na zem kometa jménem Statement, ultimativní předzesilovač NAC S1 a monobloky NAP S1 v souhrnné hodnotě 200 000 USD (+/- 4 000 000,- Kč), představené v Las Vegas na veletrhu CES a zapadajícího do aktuálně panujícího trendu ultra-drahé elektroniky.

Za svou cenu nabídne Naim Statement výkon 1 koňské síly, neboli 746 Wattů do 8 Ohm, do 2 Ohm je to dokonce 9 kW. O solidní stavbě hovoří váha předzesilovače přes 60 kg a váha jednoho monobloku přes 100 kg. Všechny tři věže mají výšku 94 cm a o jejich impozantním provedení se můžete přesvědčit z doprovodného obrázku.
Regulace hlasitosti je realizována dvojitým atenuátorem se 100 polohami, konstrukce je plně symetrická, elektronika je uložena na pružinách, aby byla zcela odříznuta od nežádoucích vibrací.
Pro fanoušky Naim Audio prostě Viva Las Vegas!!
Více o tomto "Prohlášení" ve videu:
http://www.youtube.com/watch?v=p6o-R8Qp5Ps
Britský Naim je obecně znám svým konzervativním přístupem. Proto jako blesk z čistého nebe padla na zem kometa jménem Statement, ultimativní předzesilovač NAC S1 a monobloky NAP S1 v souhrnné hodnotě 200 000 USD (+/- 4 000 000,- Kč), představené v Las Vegas na veletrhu CES a zapadajícího do aktuálně panujícího trendu ultra-drahé elektroniky.

Za svou cenu nabídne Naim Statement výkon 1 koňské síly, neboli 746 Wattů do 8 Ohm, do 2 Ohm je to dokonce 9 kW. O solidní stavbě hovoří váha předzesilovače přes 60 kg a váha jednoho monobloku přes 100 kg. Všechny tři věže mají výšku 94 cm a o jejich impozantním provedení se můžete přesvědčit z doprovodného obrázku.
Regulace hlasitosti je realizována dvojitým atenuátorem se 100 polohami, konstrukce je plně symetrická, elektronika je uložena na pružinách, aby byla zcela odříznuta od nežádoucích vibrací.
Pro fanoušky Naim Audio prostě Viva Las Vegas!!
Více o tomto "Prohlášení" ve videu:
http://www.youtube.com/watch?v=p6o-R8Qp5Ps
Pochybuji, ale nevylučuji, žy by někdo z Vás měl praktickou zkušenost s upgrade sestavy DAC NAIM?
NEJSEM MERIC ale v 1980s stravil nejakou tu dobu v tech rock pajzlech jako Whisky , Troubadour apod , to nejsou nejaky areny , zalezi co to bylo jako za bandu, ty art rock ty mozna behali s metrem, ty porad něco resily , ja jsem se motal v tom r'n'r glam scene tak sound check byl jen a jen usi, nikdo s nekym metrem nebehal to je cirkus , v cirkuse když rve lev tak na to taky nedelaj mereni jak tam rve , proste tro rve , tem lidem dole je to tak jako tak jedno oni tam nelezou te slyset ale videt , jiné to bude na nejake velikanske open air show , to ti nepovim ale tam prijede cela armada tich lidi co delaji soun, lights etc etc to je uz horni paluba parniku, ja byl jen v podpalubi ( III trida)Zappadaddy píše:boxer píše:Naim je jedna z mnoha tisíců značek.Má své příznivce a odpůrce.
Že má svůj fanclub o jeho kvalitách nic nehovoří.Fancluby má Vondráčková stejně jako Pink Floyd.
Je fakt,že dle měření Naimy vychází ne moc dobře.Zase se asi více líbí díky "šikovnému" zkreslení mnohému posluchačstvu.
Design je jako u všeho pro i proti.
Prostě značka jako každá jiná,akorát trochu předražená.
Jo Trabant má taky velký a slavný fan.
Ja tady nikomu necpu ze je Naim kvalitni,nebo ze je kavalitni a proto ma svuj fan club.Radeji to ber ze sem davam info pro zajimavost aby lide sem na forum chodili radi a neco se dozvedeli ze sveta hifi.Nejsme tu proto abychom tvrdili ze jedine tahle firma je ta dobra a ten muj system je nejlepsi.
Nemuzu si pomoct a tak se zeptam hlavne mericu.Docela by mne zajimalo jake zkresleni maji PA sestavy hudebnich skupin.Jestlipak se to resi na koncertech?Ja se domnival ze mnoho lidi chce mit doma system u ktereho ma alespon trochu pocit ze tu skupinu ci hudebnika/zpevaka ma pred sebou a hraje jen pro neho.O to asi Naimu vice jde nez mit doma roboticky presny zvuk!Proto tahle firma ma veliky uspech ve svete ale jak rikas ma i mnoho odpurcu.O tom jsem se presvedcil sam na ceskych a slovenskych forech.Zajimave ze u mne doma mi nikdo nerekl ze Naim zkresluje.Naopak byli nadseni .Mnoho cz. fanousku Naimu se mi divi proc vubec navstevuji domaci fora kde se stale musis o necem dohadovat,kde si lide neprejou aby ten druhy byl spokojeny se svoji aparuturou a kde se nerespektuje vkus cloveka pokud neni jako jeho vlastni.