NAIM

Diskuse o vašich oblíbených značkách. Denon, Marantz, Vincent, Lyngdorf, Densen, Electrocompaniet, NAD a další.
Odpovědět
Uživatelský avatar
Mark Levinson
Příspěvky: 1381
Registrován: 17 dub 2008 20:39
Kontaktovat uživatele:

Re: NAIM

Příspěvek od Mark Levinson » 28 říj 2008 11:15

Dzyane, díky za ukázku, tak to jsem ještě neviděl. Na výstavách to mají vždy jen na ty tenké přístroje Naim, ale pořádné konce přece oni taky dělají. Tak jsem si říkal, že to musí stát zvlášť, ale teď vidím, že ne.
Dzyan *thumbs up*

Uživatelský avatar
Zappadaddy
Příspěvky: 1635
Registrován: 17 dub 2008 16:16
Kontaktovat uživatele:

Re: NAIM

Příspěvek od Zappadaddy » 28 říj 2008 11:48

Je pravda ze nechapu proc ma ten naimista tyhle vysoke dily Fraimu kdyz tam ma tenke pristroje?Fraim je urcite na mem seznamu zlepsovani meho systemu.Rad bych slysel v domacich podminkach novou radu Naim vyssi tridy s kombinaci ruznych repro vyssi tridy od Tannoy,Dynadio,Zu presence a WML.

Uživatelský avatar
lachim
Příspěvky: 2347
Registrován: 17 dub 2008 18:43
Kontaktovat uživatele:

Re: NAIM

Příspěvek od lachim » 28 říj 2008 18:18

sakra, to je nádhera.
musíte mě s těmi foto takhle trápit?
ta klávesnice se špatně čistí...

Peer
Příspěvky: 2660
Registrován: 17 dub 2008 14:43
Kontaktovat uživatele:

Re: NAIM

Příspěvek od Peer » 28 říj 2008 18:24

Nádherná sestava. I ten gramofon... :)

Uživatelský avatar
pasul
Příspěvky: 1544
Registrován: 15 črc 2008 08:20
Kontaktovat uživatele:

Re: NAIM

Příspěvek od pasul » 28 říj 2008 19:12

Musím také říct-velice krásné systémy.Ovšem ten s Wilson Audio a tou sbírkou CD,LP se mi líbí nejvíce.Nevím jestli se nepletu,ale koncák tohoto systému je lampáč?A ty stojánky na LP-musím se po tom podívat.Ale potom už mě ta moje opravdu vyhodí když s tím obložím celý pokoj. :mrgreen: *hura*

Uživatelský avatar
NA
Příspěvky: 1108
Registrován: 11 čer 2008 12:29
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: NAIM

Příspěvek od NA » 28 říj 2008 20:14

Lampáč vypadá na Unison Research, mě zaujaly ty příšerně dlohé reprokabely NORDOS, musely stát balík, a hlavně nutně musí značně degradovat chování těch beden, dlouhé jsou tak 2x7m! Podobně je na tom ta expozice hned nad, s překrásnýma MARTEN DESIGN

Uživatelský avatar
pasul
Příspěvky: 1544
Registrován: 15 črc 2008 08:20
Kontaktovat uživatele:

Re: NAIM

Příspěvek od pasul » 28 říj 2008 21:27

NA-Určitě ten kabel k levé reprosoustavě je extrémně dlouhý.S lampama to musí být zajímavé jak se tohleto projeví.Už tak vyšší výstupní odpor.Šel jsem jinou cestou.Kabel signálový až k reprosoustavám a tam zesilovače.Myslím si,že nejlepší řešení má ten darTzeel a jejich koaxiální 50 ohm vedení na BNC.

Uživatelský avatar
NA
Příspěvky: 1108
Registrován: 11 čer 2008 12:29
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: NAIM

Příspěvek od NA » 28 říj 2008 22:06

Kabely mají proboda snad oba stejně dlouhé. Já vidím problém v jakémkoli takhle hodně dlouhém kabelu, není nad to mít sestavu mezi bednama a komponenty propojené 50-80cm kvalitním kabelem. Ty přístroje od darTzeel jsou velmi zajímavé, ceny tomu provedení ale samozřejmě odpovídají :(

Uživatelský avatar
Svensound
Příspěvky: 552
Registrován: 17 dub 2008 16:12
Kontaktovat uživatele:

Re: NAIM

Příspěvek od Svensound » 29 říj 2008 09:18

PASUL zde nakousl zajímavé téma a jeho úvaha je myslím správná.....
cituji "Myslím si,že nejlepší řešení má ten darTzeel a jejich koaxiální 50 ohm vedení na BNC."
Já to téma nasejřím ale raději do kabelů, abychom to zde NAIMU nezasejřili.

[EDIT by Rowing] Bezva Milane, díky, link zde.

Uživatelský avatar
Svensound
Příspěvky: 552
Registrován: 17 dub 2008 16:12
Kontaktovat uživatele:

Re: NAIM

Příspěvek od Svensound » 29 říj 2008 09:50

NA: k tomu umístění jen toto. Ideální je tam mít jen siliče, buď na zemi nebo nízkém podstavci. To doporučuji vyzkoušet, uvidíte, že je to fakt.
Klasická věž nacpaná mezi bednami a ještě nedej bože TV, není dobré řešení, protože to silně nakopává prostor /. Já to tak ale bohužel mám taky, protože ty krámy prostě nemám možnost umístit jinam /. To je ale vopruz!

Uživatelský avatar
Zappadaddy
Příspěvky: 1635
Registrován: 17 dub 2008 16:16
Kontaktovat uživatele:

Re: NAIM

Příspěvek od Zappadaddy » 08 lis 2008 18:44

Tak uz je cas na nejaky ten improvement/upgrade v me sestave a tak zacnu u tech nejlevnejsich v uvozovce.Podle jedne informace je novy Powerline vyraznejsi posun k lepsimu oproti Hi-line a tak se rozhoduji kde zacit.Oboji je dost velka castka,hlavne Powerline kabelu bych potreboval 3 kusy a uz je obrovska castka oproti jednomu Hi-line.Asi tedy zacnu s Hi-line (z druhe ruky nepouzivane 380 liber,nove pres 500).
Powrline:Obrázek
ObrázekObrázek
HI-LINE KABEL:

starsoccer1977
Příspěvky: 56
Registrován: 17 říj 2008 22:57
Kontaktovat uživatele:

Re: NAIM

Příspěvek od starsoccer1977 » 08 lis 2008 23:40

Oh oh NAIM FAN *2thumbsup*
Dzyan: Muzete vysvetlit proc kabel Naim NACA5 musi byt hodne dlouhy(mozna do 10m ).Ja mam taky NACA5 cerny (2 par 2x3m) .Kusite nekdy kratci?? Dekuju
tento CD vyborny
Obrázek

Uživatelský avatar
Zappadaddy
Příspěvky: 1635
Registrován: 17 dub 2008 16:16
Kontaktovat uživatele:

Re: NAIM

Příspěvek od Zappadaddy » 09 lis 2008 17:26

Starsoccer: Kratsi zkouset urcite nebudu spise delsi.3M je malo,minimum je doporuceno 3.5m a nejlepe aspon 6M.proc to tak je nevim,ale je to tak.

starsoccer1977
Příspěvky: 56
Registrován: 17 říj 2008 22:57
Kontaktovat uživatele:

Re: NAIM

Příspěvek od starsoccer1977 » 09 lis 2008 18:51

Dzyan píše:Starsoccer: Kratsi zkouset urcite nebudu spise delsi.3M je malo,minimum je doporuceno 3.5m a nejlepe aspon 6M.proc to tak je nevim,ale je to tak.

Proc?? nikdo nevi
Myslim ze Naim chce prodat dlouhy= drasi :D
Mate kabel 2x3,5m??

Chcete kusit? posilam zdarma muj kabel 2x3m .Test vase repro Tannoy a souprava naim.Ale Test cerny(znamena nevite kabel kratky nebo dlouhy)..Urcitce nidko znat co ma jiny kratky a dlouhy kabel 3m a 3,5 nebo 6m

zdravim

Uživatelský avatar
Zappadaddy
Příspěvky: 1635
Registrován: 17 dub 2008 16:16
Kontaktovat uživatele:

Re: NAIM

Příspěvek od Zappadaddy » 15 lis 2008 12:57

starsoccer1977 píše:
Dzyan píše:Starsoccer: Kratsi zkouset urcite nebudu spise delsi.3M je malo,minimum je doporuceno 3.5m a nejlepe aspon 6M.proc to tak je nevim,ale je to tak.

Proc?? nikdo nevi
Myslim ze Naim chce prodat dlouhy= drasi :D
Mate kabel 2x3,5m??

Chcete kusit? posilam zdarma muj kabel 2x3m .Test vase repro Tannoy a souprava naim.Ale Test cerny(znamena nevite kabel kratky nebo dlouhy)..Urcitce nidko znat co ma jiny kratky a dlouhy kabel 3m a 3,5 nebo 6m

zdravim
No ze by Naim vydelaval na kabelu ktery je snad nejlevnejsi repro kabel na svete to si nemyslim,to je opravdu veliky vtip.Za ty prachy je bezkonkurencni.NACA5 *thumbs up*

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host