A tady ten bohatsi.V leve rade je 6 monobloku NAP135 do aktivniho systemu

Tady zatim jeden prispevek ktery se dokonce tyka Densenu v tomto vlaknu na Naim foru:If you don't want your amp to go BANG!pipis píše:NACA 5 mi byl zapůjčen Starsoccerem (děkuji) k vyzkoušení na sestavě Densen, jsem na to zvědavý, vypadá kvalitně, ale dost obyčejně a cena je velmi příjatelná.
Jsem na to zvědav, dám vědět, až porovnám s Kimbery.
Taky by mě zajímal rozumný důvod, proč tento kabel má mít minimálně 3,5metru ?? Nedá se to na netu někde vyčíst?
Magnepan eviduje všetky predané spíkre/meniče, vykonáva servis všetkých typov/modelov, ktoré kedy vyrobil a sleduje, koľkokrát a aké opravy boli u ktorého konkrétneho páru vykonané. Na internete to však nie je dostupné - na rozdiel od Naimu.Dzyan píše:...ktera firma ma kazdy komponent zaevidovan pod vlastnim cislem(podle roku vis i jak je pristroj stary,to si zjistis na jejich webovych strankach) a vede si zaznamy co na nich treba bylo u nich provedeno.Mas treba zesilovac stary 5 let a posles ho k nim kde ti udelaji kompletni upgrade do specifikace noveho pristroje za levne penize?....
Uz mate Hi-line interkonec ?? tak co myslite cena/zvuk ?? budu mit brachi taky kupovat ale zatim menit za lepsi zesilovac a Hicap nebo super capDzyan píše:Hi-line kabely jsou v poste tak to jsem zvedavy jak to bude hrat za ty prachy.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti