NAIM VELMI KONTROVERZNI FIRMA NA CESKYCH FORECH.PROC ASI?TO VSE BUDETE MOCI SLEDOVAT V TOMHLE VLAKNU.RAD BYCH ABY TO NEBYLO SUCHOPARNE A TAK ZDE BUDU DAVAT POSTUPNE SVOJE POZNATKY I POZNATKY JINYCH A TAKY HLAVNE OBEZNAMIT LIDICKY V CECHACH O TETO VELMI ZAJIMAVE FIRME.Tady je na zacatek prvni lahudka.
To je nejstarsi rada anglicke firmy Naim ktera uz existije od konce 70 let!
pokud to jsou tvé fotky, tvojich stojanů, pak smekám klobouk a hluboce se klaním.
máš větší zkušenosti s naim jak čr dovozce-prodejce.
a už ti teda něco proteklo ušima!
ta poslední vyfocená sestava je opravdu refereční. stojan naim jsem vždy obdivoval.
naposledy jsem něco podobného, ale nižší řady, viděl u pana rumanna v ostravě.
tamní prodejce, také zastánce naimů.
Ne,ne.Dal jsem si za ukol udelat osvetu Naimu v Cechach aby se vedelo o cem se mluvi.Pouzivam fota mych kolegu z celeho sveta.Ja prosel temito sestavami az po tu novou radu.Udelam fotku meho systemu.
To Dzyan
Docela jsem zvědav na Tvou sestavu Naim (fotky). Tato firma je mi moc sympatická. Rád bych se někde dostal k podrobnějšímu poslechu nějakého vyžšího modelu CD přehrávače CDS3, CD555 nebo alespoň CDX2.
P9 je vynikající gramec i ta Rega Planet je výborné CD, kdysi byl i v mé výbavě. Rega to je dostupný High end, ale tady o tom moc lidi neví. Nebo se pletu?
Tady je moje sestava NAIM CDS2/XPS,NAC82/SUPERCAP,NAP250,STOJAN QUADRASPIRE,VSE NAIM KABELY,TANNOY TD12.
Je to rada ukoncena Naim v roce 2001-2.Cd prehravac byl v te dobe to nejlepsi od teto firmy,rikaji tomu referencni,bez externiho zdroje XPS to nehraje (komplet cd+xps stal 12 000$).