New BW 800 D3
New BW 800 D3
Pěkný den všem..pořídíl jsem si nové BW 800 D3 a je to neskutečný zvuk, dokonalost. Oproti starším obrovský skok dopředu..ve všech oblastech..jsem absolutně nadšený...
Re: New BW 800 D3
Gratuluji, tohle už jsou opravdu TOP bedny a vlastně celá tvá sestava.Přeji ti hodně skvělých zážitků a ještě víc kvalitních CD což je v dnešní době vcelku problém. Mě vždy nejvíce těší že koupí nějakého nového komponentu do sestavy mohu vlastně celou sbírku CD přehrávat znova a kochat se novými zážitky. 

též gratuluji!
musí to být skutečně veliká radost. koupil přes eurostar?
osobně jsem zatím neměl ani možnost je slyšet.
přeji báječný poslech a potěchu z radosti!
díky za report o rozdílech ve zvuku
musí to být skutečně veliká radost. koupil přes eurostar?
osobně jsem zatím neměl ani možnost je slyšet.
přeji báječný poslech a potěchu z radosti!
díky za report o rozdílech ve zvuku
I já se přidávám s blahopřáním lepšího zvuku a jak píše Sany. Bohužel se stane. že oblíbená nahrávka (interpret) tím utrpí a pak nový zážitek bude zážitkem méně příjemným jako to mám i já při přechodu na vyšší model. Záleží ale na žánru a sbírce nosičů. Někde je radosti více a někde méně, ale to není nic novéhoSany píše:Mě vždy nejvíce těší že koupí nějakého nového komponentu do sestavy mohu vlastně celou sbírku CD přehrávat znova a kochat se novými zážitky.

-
- Kontaktovat uživatele:
Gratuluji moc a moc přeji ať spokojenost vydrží co nejdéle a ušiska mají nirvanu hodně dlouho.
Slyšeli jsme samou chválu, vypadá to, že je to pravda.
Slyšeli jsme samou chválu, vypadá to, že je to pravda.
Přiznám se, že si nedovedu představit situaci, kdy bych za reprobedny vypláznul nějakých 800 talířů a "radosti by bylo méně", neboť mnohé z mých oblíbených nahrávek by byly nyní neposlouchatelné. To bych asi spáchal seppuku..
S tou neposlouchatelností je to přeháňka. Je to spíše o očekávání, které se někde a někdy nedostaví. Oblíbená nahrávka neexceluje a naopak standardní věc se zase pěkně předvede. Tak je to myšleno. Na sebevraždu je času dost