Ty konektory jsem tu mel a jsou vyborne.
http://www.hifionline.cz/hifibazar/prod ... kabel-rca/
Slyšel jsem, že to říkal přímo zástupce firmy Nordost. Dokonce prý v tom smyslu, že v určitých aplikacích může být BC lepší než TC. Více použitelných detailů nevím (jako třeba v jakých aplikacíchZkoušel někdo kombinovat různé druhy Sort Konů pod jeden přístroj? Objednal jsem na zkoušku 3x BC, ale někde jsem četl, že se může dostavit lepší výsledek, pokud nejsou všechny sortkony pod jedním přístrojem stejného druhu.
V tomto vláknu jsem to lehce zmínil:A jak si BC a TC stojí proti orig. Ceraballům a jejich klonům?
Pokud by někdo chtěl ušetřit, tak by to mohlo stát za námahu vyrobit si vhodnou opěrku (třeba wenge špalík) správné výšky a použít pro podložení přístroje 2 podpěrky a jeden SortKone...when I purchased my Nordost Sort Kones I found it interesting that the Nordost website/white paper indicated that improvemetns could come from using a single Kone. They said that wine bottle corks could be used for the other two feet. This could be marketing hype to get people to at least purchase one or two of the Kones if three was too expensive, but it was an interesting concept..
Doplníš nějaké postřehy, jak jsi k tomu poznání došel?Jinak osobně nakonec beru variantu Sort Kone TC.
.. a ještě jeden update: tentokrát přesně opačné doporučení přímo do Nordost http://www.nordost.com/downloads/SortKo ... ctions.pdf, kde se explicitne nedoporučiuje mixova různé typy pod jedním komponentem... tož to aby si jeden vybral.FS píše: ↑21 bře 2018 11:59Náhodou jsem narazil na tuhle zmínku:Pokud by někdo chtěl ušetřit, tak by to mohlo stát za námahu vyrobit si vhodnou opěrku (třeba wenge špalík) správné výšky a použít pro podložení přístroje 2 podpěrky a jeden SortKone...when I purchased my Nordost Sort Kones I found it interesting that the Nordost website/white paper indicated that improvemetns could come from using a single Kone. They said that wine bottle corks could be used for the other two feet. This could be marketing hype to get people to at least purchase one or two of the Kones if three was too expensive, but it was an interesting concept..
Zkusil to někdo?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti