Ako po mnohýkrát to nikam nevedie, chcem teda len na záver povedať, že Váš pohľad je tak úzkostlivo kritický, že nie ste schopný prijať sebemenšie kompromisy. Naše zmysly sú nedokonalé, tak prečo ich zahlcovať dokonalosťou, ktorú nevnímajú. Presne toto som písal už v iných vláknach, ale nikdy mi nikto z konštruktérov neodpovedal. Nemali by sme sa totiž už o čom baviť, kritizovať, prekárať sa. Nehrám sa tu so svojím Vami zosmiešneným tikitálom na osvieteného, chcem sa len o svoje praktické skúsenosti s ním podeliť. Možno si niekto ďalší pomôže, ako som si pomohol ja. Vy ste konštruktér a veci sa rozumiete. Rešpektoval som a rešpektujem ako aj u mnohých ďalších. Ale pýtam sa znovu - má to význam ísť do najmenších podrobností a generalizovať ich ako rozhodujúce? Mnohí to vezmú doslova, keď prehlásite, že NuForce (alebo ten a ten) je zlý zosilňovač a keď ešte pridáte mrdky, sračky tak to takáto firma môže v Československu zabaliť....Chce to trochu domyslieť, všetko je relatívne. Myšlienka čistej rasy je síce sama o sebe zaujímavá, ale jej dôsledky skôr škodia veci - ako v Kladive na čarodejnice, kde snaživý kňaz naskôr všetkých "podozrivých" udal a keď horeli na hranici prehlásil, že toto predsa nechcel...BVa píše:Kde? Jediný konkrétny odkaz!!Pozrite sa na vlastnú mluvu pri prezentácii vlastných zosilňovačov vrátane "vyjadrení konštruktéra" pri testoch. Tiež sa pohybujú v superlatívoch.
Inak ak niečo nepočujeme/te, neznamená to ešte , že to neexistuje.. Rovnako aj naopak. Počuť niečo neznamená, že to skutočne existuje. Sme dosť nedokonalí, pokiaľ ide o zmysly.
Ale tu (našťastie) nejde o život, len o hifiživot a tie Vaše facky už nejako s Ramónom rozchodíme.