Vidíte to špatne, tak ako to chcete vidieť... Použite translátor, zmysel je úplne iný. A navyše to nie sú moje slová, pod tým citovaným textom je aj meno, že?Ako to vidím ja: .
ha.Ramones píše:já také neumím měřit, poslouchám ušima (odstávajícíma, lépe slyší)...
"Fixace na zkreslení" je jen tvé další nepochopení, plynoucí jednak z neznalosti problematiky a jednak z toho, že nevíš, co se měří. A, jelikož jsi nikdy žádný celý řetězec (třeba u mě), neslyšel, pak se divím, že právě ty, který zastupuješ množinu argumentující svými pocitovými dojmy, si troufáš se ke zvuku, který jsi nikdy neslyšel, jakkoliv vyjadřovatdadaft píše:konstruktéři jsou solí fóra. buďme rádi, že tady jsou.
co (asi nejen) mně vadí je jejich fixace na zkreslení. já to chápu, míra zkreslení je v jejich oboru momentálně nezpochybnitelným měřítkem a bez měřítek by se civilizace zhroutila, ale co nechápu je jejich nutkavé upřednostňování analýzy před syntézou. konstruktéři furt měří nějaké hranaté signály a přespolní rychlosti, ale když přijde "běžný" posluchač a řekne: chci tranzistorový zesilovač, který má barvy nástrojů jako lampáč, tak prohlásí, že to nejde...
jak nejde kurvadrát?
atd.dadaft včera večer píše:mám pocit...
je něco, co měla 226ka lepšího než ref SE mk2?Ramones píše:měl jsem možnost hrát současně s Nuforce ref SE v 2 a klasikou od Vincenta 226 mkII více, než rok a myslíte si, že jsem padlý na hlavu a jen pro pocit si nechám zesilovače z druhé ruky za 2500 E, když by to "stejné" nabídl integráč za 1000 E
Ale no tak. Sú to Vaše myšlienky, nech už sa pod to podpíše ktokoľvek a podstatu to nemení nech to čítate zpredu či zo odzadu. Či aj vo firme ste v názore nie celkom jednotní?BVa píše:Vidíte to špatne, tak ako to chcete vidieť... Použite translátor, zmysel je úplne iný. A navyše to nie sú moje slová, pod tým citovaným textom je aj meno, že?Ako to vidím ja: .
, kde časť jednej vety pred čiarkou principiálne vylučuje tu druhú časť za čiarkou. Na propagáciu používajú klamstvo,to je jediné čo zo zásady odmietam, nie PWM konce, svoje miesto majú. Ak toto nevidíte, tak debata naozaj nemá zmysel. Nejde vôbec o to, či sa zvuk niekomu páči alebo nie, to je výsostne jeho vec.it produces an amplified audio signal obtained with a reconstruction filter, without the bandwidth limitation
Výkon...ten "pocit" se dostavil vždy..
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host