Orchestra Instruments
Re: Orchestra Instruments
Jarda69: Snad jsem to napsal dost jasně.
Koho blíže zajímá majitel této vykutálené firmy, nechť nahlédne do OR. Mohu prozradit, že spektrum jeho podnikatelské činnosti je velmi pestré a stihne toho skutečně dost..
Jinak ale premisa, "čo bohatý čechoslovák to blbec", není daleko od pravdy. Hifisté (zejména ti movitější) jsou zvláštní druh lidí, kteří jsou vesměs velmi naivní. Stačí se podívat na sousední fórum HEF (i jinde)..

Jinak ale premisa, "čo bohatý čechoslovák to blbec", není daleko od pravdy. Hifisté (zejména ti movitější) jsou zvláštní druh lidí, kteří jsou vesměs velmi naivní. Stačí se podívat na sousední fórum HEF (i jinde)..

sekal: To dělám samozřejmě jako první vždycky, když se objeví nová firma s dlouholetými zkušenostmi.
Pánové už za nedlouho tu popíšu jeden nákup od pana Pavelky, majitele této firmy. Bude to opravdu zajímavé počteníčko.
Zatím nemůžu napsat víc, jen pro přiblížení to nebudou žádné pozitíva.
vše ok.
To jsi nám toho moc nenapsaldaliboros píše:Pánové už za nedlouho tu popíšu jeden nákup od pana Pavelky, majitele této firmy. Bude to opravdu zajímavé počteníčko.

Působí to na mne jen jako výhrůžka, namířená proti panu Pavelkovi ve stylu - jestli mi nevyhovíte, vše zveřejním. A Pavelka vyhověl, takže není co zveřejňovat...terahera píše:To jsi nám toho moc nenapsaldaliboros píše:Pánové už za nedlouho tu popíšu jeden nákup od pana Pavelky, majitele této firmy. Bude to opravdu zajímavé počteníčko.
Toto není příliš šťastný způsob vyjadřování. Buďto něco vím a chci se o to podělit, nebo jenom manipuluji. Taky mi to přijde jako vyhrůžka. smutnýdaliboros píše:Pánové už za nedlouho tu popíšu jeden nákup od pana Pavelky, majitele této firmy. Bude to opravdu zajímavé počteníčko.
Audio Research Reference 80S, Meitner MA3i, Bespoke, NuPrime CDT-8, Avantgarde Acoustic UNO fino XD, Acoustic Signature Hurricane NEO
Pavelka se snaží,ale přes inzertní stránky nevím,nevím,jestli to dělá pěkný obrázek značce
http://www.hifionline.cz/hifibazar/prod ... 364-opera/
http://www.hifionline.cz/hifibazar/prod ... 364-opera/
.. k tomu už jim nejede ani web. Mno zřejmě skončí tato značka.. Škoda.
Hups a uz jim to zas jede.. asi jen updatovali stranky 

Kdyby si nehrali na hajend jak h...l a neudavali nesmyslne vysokou cenovku, tak by sly jejich zesilovace treba i na odbyt, nemluve o zahalene rousce tajemstvi, odkud ze pochazi know-how konstrukce
.