Parasound
Re: Parasound
Přehledný souhrn je třeba zde:
http://www.audiolimits.com/html/parasound_halo.html
http://www.audiolimits.com/html/parasound_halo.html
Noble Audio - výroba a prodej
Ahojte,
Trocha to tu zapadlo prachom. Nepribudli dalsi majitelia tejto znacky?
Nemate typ kde je mozne zakupit produkty od PARASOUND?
Trocha to tu zapadlo prachom. Nepribudli dalsi majitelia tejto znacky?
Nemate typ kde je mozne zakupit produkty od PARASOUND?
Mě spíš zaujalo, že na stránkách distribuce Parasoundu, je uvedeno
Czech Republic Dawson Two s.r.o. N/A 00420 221 419 253 none info@dawsontwo.com
Czech Republic Dawson Two s.r.o. N/A 00420 221 419 253 none info@dawsontwo.com
Boxer alias Nick Carter - "Vždy ve střehu" 

A co je na tom zajímavého, snad, že tu je dovozce, ale nevystavují a neinzerují. Proto taky málo prodávají a skoro nikdo tuto značku u nás nemá a je s ní málo zkušeností, což je jen škoda.
Parasound HALO JC2 a A21 byla k vidění akorád v naší expozici na HE Praha 2009.
Používám jejich zesilovače už 4 roky a zatím jsem nebyl přiměn k nějaké nervóze a pokukování po jiných.
Parasound HALO JC2 a A21 byla k vidění akorád v naší expozici na HE Praha 2009.
Používám jejich zesilovače už 4 roky a zatím jsem nebyl přiměn k nějaké nervóze a pokukování po jiných.
Noble Audio - výroba a prodej
Mám doma zapůjčený konec Parasound 2250.Mám ho zapojený z Denonu AVC A1 pre out a zatím jen poslouchám a porovnávám.Teď se syneček rozehrává....mám čas do konce týdne se rozhodnout jestli koupit či ne.Zatím jsem na vážkách.S tím dovozcem jsi Boxere myslel jako,že Dawsoo? A kdyby jo,to je špatné dát tuto značku ve známost lidu hifistickému?
No zajímavý je na tom to, že nic nikde neinzerují, neprodávají a jejich web končí novinkami 28. července 2008.
To je vše a vše bylo pouze odpovědí na dotaz Liliana.
Jinak pro D1. Kdyby jsi to byl ty, tak bych předpokládal z tvé strany prodejní nebo aspoň informační aktivitu,ne?
To je vše a vše bylo pouze odpovědí na dotaz Liliana.
Jinak pro D1. Kdyby jsi to byl ty, tak bych předpokládal z tvé strany prodejní nebo aspoň informační aktivitu,ne?
PA4 (BB) je obvodovou topologií velmi podobný A21, HCA-3500 nebo Halo JC 1.
Pavel Macura Audio
PMA, to je moje gusto. PA4 v Rožnově vytřel zrak mé zaujaté psychoakustice, ještě sem neslyšel český DIY zesilovač, co by mi sednul. Až ten Váš.
Parasound byla pro mne neznámá "nezajímavá" značka.
Teď co vím dík kamarádům z fóra, mám k konstrukcím J. Curla respekt.
Charakter vyladění je přesně můj šálek kávy. Hudba hraje texturu, partituru, kadenci a především BEAT.
Líbí se mi něžná neutralita a linearita, která zaujme a nenudí. Z plynoucího média dochází k obohacení poslechem.
A dokonce bez zkormoucení kvalitou nahrávky.
Ono to není jen o konstrukci jak to dělá čínský Vincent.
Husté áčko - paráda ale nehraje
supersymetrický integráč - intenzivní detail, bez celku, bez nadhledu.
hybrid lampa/tranzistor - to se nosí, to prodáme...
Je dobře, že značka Parsound není profláklá, dostaneme se k nim levněji.

Parasound byla pro mne neznámá "nezajímavá" značka.
Teď co vím dík kamarádům z fóra, mám k konstrukcím J. Curla respekt.
Charakter vyladění je přesně můj šálek kávy. Hudba hraje texturu, partituru, kadenci a především BEAT.
Líbí se mi něžná neutralita a linearita, která zaujme a nenudí. Z plynoucího média dochází k obohacení poslechem.
A dokonce bez zkormoucení kvalitou nahrávky.
Ono to není jen o konstrukci jak to dělá čínský Vincent.
Husté áčko - paráda ale nehraje
supersymetrický integráč - intenzivní detail, bez celku, bez nadhledu.
hybrid lampa/tranzistor - to se nosí, to prodáme...
Je dobře, že značka Parsound není profláklá, dostaneme se k nim levněji.

Jsem rád, že je Dawsoo spokojenej.
Koukám, že má ucho laděný podobně jako já. Já jsem koupil nové modely A21 a A31 nedávno právě od Dawson Two. Stránky nemají aktuální, ale emailem jsem to s nima v pohodě vykomunikoval. Pan Kousal byl velmi ochotný a nabídl i sám od sebe slevu.

Z ponuky tejto znacky ma zaujal hlavne model HALO A23.(hlavne koli cene)
Taktiez koli domienke, ze sa jedna o model hudobneho charakteru A21 s iba mansim vykonom.
- tuto domienku by som rad ak by potvrdil alebo vyvratil niekto ,kto mal moznost porovnat. Pripadne niekto technicky natolko zdatny ze to vycita s elektrickeho zapojenia.
Na model A21 je vela chvali, ale povedzme si to narovinu, ide uz o cenu cez 50tis. za koncovy stupen.
Beriem to s pohladu ze nie kazdy potrebuje taku obrovsku vykonovu rezervu aku ponuka tendo model.
Taktiez by bolo zaujmave vediet hlavne technicke rozdieli modelov HALO a NEW CLASSIC.(ceny sa totiz navzajom prelinaju s radou HALO, teda sa neda asi povedat ze ide jednoznacne o ,,horsie,, zapojenie)
Tu by snad mal co k tomu povedat PMA, prosim.
Taktiez koli domienke, ze sa jedna o model hudobneho charakteru A21 s iba mansim vykonom.
- tuto domienku by som rad ak by potvrdil alebo vyvratil niekto ,kto mal moznost porovnat. Pripadne niekto technicky natolko zdatny ze to vycita s elektrickeho zapojenia.
Na model A21 je vela chvali, ale povedzme si to narovinu, ide uz o cenu cez 50tis. za koncovy stupen.
Beriem to s pohladu ze nie kazdy potrebuje taku obrovsku vykonovu rezervu aku ponuka tendo model.
Taktiez by bolo zaujmave vediet hlavne technicke rozdieli modelov HALO a NEW CLASSIC.(ceny sa totiz navzajom prelinaju s radou HALO, teda sa neda asi povedat ze ide jednoznacne o ,,horsie,, zapojenie)
Tu by snad mal co k tomu povedat PMA, prosim.
Se zvukem řady NEW CLASSIC ti neporadím. Neslyšel jsem z ní nic.
U A23 bych též předpokládal, že to bude slabší A21. Vnitřek vypadá hodně podobně.

A21 má těžko překonatelný poměr výkon/cena. Za velmi příznivou cenu dostanete robustní zesilovač s velkými chladiči a 4 páry velkých Sankenů na kanál. Komplementárně-diferenciální vstup s vynikajícími N a P dvojitými JFETy 2SK389/2SJ109 na vstupu. Za tu cenu tak solidní zesilovač, pokud vím, nikdo jiný nedává. Ale pod Halo A 21 bych nešel.
Pavel Macura Audio
Tady je porovnání fotka vnitřku A23. Nějaká podoba
tam je.