Parasound
Re: Parasound
ale China není správná odpověď pro místo kde se vyrábí Parasound
Já jsem tak nějak bral, že Taiwan patří pod Čínu. Moje zeměpisné znalosti mají mezery. Pro mne se ale tak nějak moc nemění.Renown píše:ale China není správná odpověď pro místo kde se vyrábí Parasound

Jelikož se poohlížím po koncáku,tak jsem měl možnost mít doma na odzkoušení Parase 2250.Zde je něco málo z mých dojmů.
Oproti mému Denonu je zvukové pole kapánek užší,ale zato s lepším rozlišením předozadního prostoru a jednotlivých nástrojů.Denon nemá jednotlivé nástroje tak dobře vykreslené a čitelné.Připadalo mi,že Parasaound má i trošinku méně basů,na druhou stranu zase to nehučelo a nedunělo.Měl jsem ho doma docela dlouho a nemohl se pořád rozhodnout zda ano nebo hledat dál tu konečnou stanici
.Když jsem po jeho delším poslechu (který mne nijak neunavoval nějakou agresivitou) přehodil kable zpět na Denona zvuk se najednou roztáhnul více do stran,přibylo basů (a dunění) ,ale zmizela ta čitelnost.Dnes se mi po něm docela i stýská,ale celkový přínos vzhledem k financím pro mne nebyl tak nějak moc přesvědčivý.Hraje lépe,ale chci ještě kapku výš.Koukám i po NuForce-úplně jiná koncepce,ale o tom píšu v jiném vláknu.
Oproti mému Denonu je zvukové pole kapánek užší,ale zato s lepším rozlišením předozadního prostoru a jednotlivých nástrojů.Denon nemá jednotlivé nástroje tak dobře vykreslené a čitelné.Připadalo mi,že Parasaound má i trošinku méně basů,na druhou stranu zase to nehučelo a nedunělo.Měl jsem ho doma docela dlouho a nemohl se pořád rozhodnout zda ano nebo hledat dál tu konečnou stanici

Koukal jsem na google a obrázky vnitřku.Oproti starším ale i novým modelům Halo je ve střevech nějak málo součástek.Mě se to alespoň tak jeví.Nejsem odborník na elektroniku,tak mě za toto nekamenujte.Když jsem projížděl archívy,tak jsem viděl,že dost často se objevují starší modely 1200 a 1000.
Nezjišťoval prosím někdo, jak je to s prodejní cenou páru JC1 v ČR resp. v Evropě ?
Ceny u A21 cca sedí (tedy, pokud pominu že dolar = euro
) což je ovšem stereo koncový zesilovač, JC1 je monoblok a vycházelo by to "nějak moc", pokud by byly uváděné ceny za 1ks.
Ceny u A21 cca sedí (tedy, pokud pominu že dolar = euro

Pokud se nepletu, tak doporučená cena za 1 ks JC 1 je 99 999,- Cenu v USD jsem neporovnával.
Sic to moc nepotěší,ale díky
.

na real hifi meli v nabidce shd JC1 za cca 5500€ za par ....
Dík, to už vypadá podstatně zajímavěji.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
to musí byť asi omyl - alebo second hand (ex-demo). odporúčaná MOC v EU je medzi 5,500.- € a 5,900.- €. Cena platí pre kus. Pre SR predávať my len začíname, u nás nie sú zatial ex-demo komponenty.fotolaik píše:na real hifi meli v nabidce shd JC1 za cca 5500€ za par ....
To british - vsak pisu SHD 
Je treba citat

Je treba citat

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
fotolaik
sorry... som blond..niekedy rýchlejšie píšem ako čítam 

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
súhlasím. počas posledných 5 rokov sme mali možnosť vyskúšať vela koncových zosilňovačov a Parasound A-21IMHO je zosilňovač s najlepším pomerom kvalita/cena v súčasnosti (provnávané s leema acoustics rady constellation, musical fidelity séria m6, atď.) To isté platí pre A-23 (porovnávané s audiolab alebo cambridge audio, atď.)PMA píše:
A21 má těžko překonatelný poměr výkon/cena. Za velmi příznivou cenu dostanete robustní zesilovač s velkými chladiči a 4 páry velkých Sankenů na kanál. Komplementárně-diferenciální vstup s vynikajícími N a P dvojitými JFETy 2SK389/2SJ109 na vstupu. Za tu cenu tak solidní zesilovač, pokud vím, nikdo jiný nedává. Ale pod Halo A 21 bych nešel.
Jinak kdybyste někdo sháněl "ultimátní" konce pro multi-kanál, distributor Parasound mi nabízel před pár týdny ex-demo kombinaci A21+A51 za 99.990,- Coz si myslim je super cena, ale ja nato momentalne nemel