tak za půl roky budou ty bedny šlapat na p...

nějak mě začíná mrzet, že jsem ti ty bedny nevyfoukl...

pro zvědavce snad ještě doplním, co je to H2: na rozdíl od MDF, což je vlastně dřevotříska neboli s pojivem slisované dřevěné třísky, H2 je de facto s pojivem slisovaných tisíce listů papíru - velmi lehký a dobře obrobitelný materiál s vynikajícími vlastnostmi. není tak tvrdý jako MDF, zato mnohem houževnatější...phexsys píše:Bedne su z 19 mm H2 a čelný panel z 30 mm MDF. Vnútorný objem 48 litrov, hmotnosť 19,5 kg/ks.
mozky Acone - to je a bylo na philipsu vždy to nejzajímavější... po tvrdé lekci jim došlo, že nejen technici, ale i manažeři musí být špička. polovina dnes obdivovaného audia jede na patentech téhle firmy. v lcd-tv a bezdrátových (multi)systémech jsou už zase tam, kde bývali zvyklí být - na špici. do deseti let budou zasse vládnout evropě...Acon píše:lebo - čo už môže byť v dnešnej dobe zaujímavé na Philipse.
Acone,Acon píše: Časy krásnej klasiky sú už asi definitívne za nami.
dlouho jsem o těchhle slovech přemýšlel Acone.Acon píše:Drahý CDP je v pomere cena:zvukový prínos, najhoršia investícia.
Myslel som v pomere k iným komponentom. Najviac počuť bedne. Ak postúpiš z 10tisícových na 100, rozdiel musí byť brutálny. 2. zosík, postup za 10 na 100 je veľmi jasne počuteľný. 3. CDP. Postup z 10 na 100 je počuteľný, no zo spomenutých komponentov najhorší pomer cena:prínosovolím si tě parafrázovat: Dobrý CDP je v pomere cena:zvukový prínos, najlepšia investícia.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti