Primare - výrobce highendových komponent
Re: Primare - výrobce highendových komponent
S RME je to podobne jak pises.
Vubec nemas zac, ja dekuji za info a jsem rad, ze jsi spokojen. Mezitim je tu "diskuze" na nekolik stran, koukam

To je bohužel takova typická pejskokočičková rada (když vařili dort) . Ideální zesilovač (jakýkoliv) má nekonečně velkou vstupní impedanci a nulovou výstupní.
Ano. To se říká o operačních zesilovačích.
A taky, že ideální zesilovač se chová jako drát se zesílením.
A k čemu přesně to v reálu je? Co tím chceš říct?
A taky, že ideální zesilovač se chová jako drát se zesílením.
A k čemu přesně to v reálu je? Co tím chceš říct?
Že bez znalosti dalších okolností (třeba namátkou výstupní impedance zdroje signálu, do vede co toho 94K vstupu) se nedá vůbec nic radit a snadno toho lze víc pokazit než vylepšit.
Pokud tě to zajímá víc do deatilu, doporučuji si přečíst třeba články Pavla Dudka nebo Bohumila Sýkory a určitě se dozvíš spoustu odpovědí na svoje otázky (které pokládáš poslední dobou napříč všemi fóry).
Pokud tě to zajímá víc do deatilu, doporučuji si přečíst třeba články Pavla Dudka nebo Bohumila Sýkory a určitě se dozvíš spoustu odpovědí na svoje otázky (které pokládáš poslední dobou napříč všemi fóry).
Byl to právě Dudek a jeho Sound Refiner, který umožňoval nakrmit i poměrně malé impedance.
Údajně to mělo pozitivní vliv na zvuk.
I kdyby měl předchozí komponent na výstupu jenom operák, tak mi přijde 94k zbytečně hodně.
Ale jako bych nic nenapsal.
Omlouvám se.
Údajně to mělo pozitivní vliv na zvuk.
I kdyby měl předchozí komponent na výstupu jenom operák, tak mi přijde 94k zbytečně hodně.
Ale jako bych nic nenapsal.
Omlouvám se.
Tak jsem se zase nic moc nedověděl.
Chtěl bych koupit pěkný operační systém do svého Sony. Nevím teď který koupit, každý tady tvrdí něco jiného.
Zkusit tedy ten OAP 2140 a nebo raději ten drahý operační systém, co se o něm zmiňuje Kychtax?
Chtěl bych koupit pěkný operační systém do svého Sony. Nevím teď který koupit, každý tady tvrdí něco jiného.
Zkusit tedy ten OAP 2140 a nebo raději ten drahý operační systém, co se o něm zmiňuje Kychtax?