Pro-Ject Audio Systems
Re: Pro-Ject Audio Systems
... referenčný? ... hmmm ... no v každom prípade ani tých výstupných min. 5 ohm nie je moc veľké víťazstvo pre niektoré sluchátka
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Referencny, kedze lepsi momentalne nemam. 

... to je veľmi dobrá otázka ... už druhý deň rozmýšľam, ako rozumne odpovedať ...
... pre mňa (po tých dlhých rokoch čo sa venujem sluchátkovému posluchu) už prestávajú mať zmysel pojmy ako "najlepšie" sluchátka alebo "ideálny" zvuk.
Primárna je radosť z posluchu - a tá u mňa nie je úmerná "množstvu detailov", "veľkosti priestoru", "hĺbke basov" či "jiskřivosti výšok" ... ani vysoká cena a vynikajúce recenzie nie sú jenoznačnou zárukou úspechu ... našťastie technika stále napreduje a pri rozumnom výbere je aj "radosti" stále viac

Bacil :krásně a upřímně jsi to napsal. Souhlasím s tebou 
prosím moderátory o smazání off topicové masturbace
Jde u PRO-JECT PRE BOX S2 DIGITAL bypassnout preamp cast a mit ciste DAC? Pripadne jine reseni, kde neplatim neco co nevyuziji? Hledam dostupny streamer s podporou Tidal zalozeny na DAC ESS Sabre chipu. Uz me nabavi nejaka nedotazena reseni at na Androidu nebo Windows + App tretich stran. Dekuji za info.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Když dáš maximální úroveň (na displeji 0 dB) tak je to totéž jako bys měl normální linkový výstup. Nic jiného udělat nejde.
kabelguru.cz
Má někdo zkušenost s napájením z powerbanky do USB input PRO-JECT PRE BOX S2 DIGITAL? Dle návodu by to mělo být ok. Jak je na tom appka pro Pro-Ject nyní? Bohužel jsem na ni četl dost kritiky a na Google Play také. Děkuji.
Zkušenost s napájením powerbankou mám s RPi+Allo Boss. Porovnával jsem origo RPi zdroj 5V/2,5A, Powerbanku AData 5V/2A, iFipower a 4x Eneloop 1,2V. U mně do dopadlo od nejhoršího k nejlepšímu v pořadí, jak jsem zdroje napájení výše sepsal. Po upgradu zvukovky Boss za Katanu mám zapojeno iFipower-RPi + 4x Eneloop-Katana.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Zkušenost s napájením mám téměř úplně stejnou jako jirka28. Určitě neprovozovat s napájením z usb, to byses připravil tak o 30% zvuku.
kabelguru.cz
Konečně přichází nástupce řady RS a to RS2. Zatím první v nabídce mají CD transport. Škoda že nepoužívají klasický šuplík. Pro nás co máme na racku nahoře gramofony nepoužitelné
.
https://www.project-audio.com/de/produkt/cd-box-rs2-t/
Už se těším na nový phono box. Snad bude mít konečně vstupy pro dva gramofony.

https://www.project-audio.com/de/produkt/cd-box-rs2-t/
Už se těším na nový phono box. Snad bude mít konečně vstupy pro dva gramofony.
Máte někdo zkušenost s tímto předzesilovačem P-J Pre Box RS s elektronkama?
Nezkoušel tady někdo připojit gramofon Pro-ject k lepšímu zdroji třeba Power box S2?
Mam na ceste power box RS Uni 1-way. Mel by nahradit power box Maia. Ale pripojuji k DAC. Jsem zvedav.
Na stránkách Pro-jectu jsem našel že ten S2 je slabý pro můj motor z RPM9 15V DC. Dálší v řadě je Power Box DS2. U kterého je napsané že se nehodí pro velké gramofony a doporučují úpravu přímo na gramofonu. Takže asi zkoušet nic nebudu.