SMSL
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
SMSL
Seriál s čínskymi značkami pokračuje. Dôvodom je produkt s názvom SD-9. Má už skoro rok, ale keďže "lossless desktop SD card playerov/transportov" je na trhu stále ako šafranu, rozhodol som sa vytvoriť pri tejto príležitosti samostatné vlákno.
Re: SMSL
Pořídil jsem si DAC S.M.S.L SU-1

Na Amazon.de za 69 Euro.
Neuvěřitelný jaký zvuk z toho leze za ty peníze.
Vystihuje to recenze uživatele:
Přeloženo v translatoru:

Na Amazon.de za 69 Euro.
Neuvěřitelný jaký zvuk z toho leze za ty peníze.

Vystihuje to recenze uživatele:
Přeloženo v translatoru:
Takže jsem to nainstaloval do svého systému, zatímco čekám na nový DAC. Ten, který byl nahrazen, byl za 2000 dolarů. To je neuvěřitelné. Zvuk je vynikající za 80 dolarů, to je šílenství. Můžu sedět a poslouchat celý den. Je to velmi hladké a hudební. Postavil bych to proti jakémukoli DAC pod 1000 $, který je dnes k dispozici
To tady radši ani nepiš..... 
Dle tohoto testu a měření spadá do nejvyšší kategorie mezi nejlepší DACy excelent
https://www.audiosciencereview.com/for ... iew.44029/

https://www.audiosciencereview.com/for ... iew.44029/
Vsak nejsem proti, jen ta cena neni dostatecne hifi pro některé 
Přesně. Pro některé je ta cena i za kabel málo. Natož za DAC.
mam tu krabicku a musim potvrdit, ze to je opravdu rozdil, dal jsem ji mezi CD a zesak a slysitelne zlepseni jak prostoru tak bohatosti nastroju, celkem cumim...za par kacek...
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Díky za info. Môže SU-1 napájať priamo sieťový zdroj v PC?
Ahoj, trochu odbočím od Dacu, ale když je to vlákno o SMSL, tak za sebe mohu doporučit DDC konvertor SMSL PO100pro. Celkem spolehlivě to bylo schopné eliminovat šum generovaný PC (Intel NUC) v porovnání s přímým zapojením PC- DAC přes USB. I u výstupu I2S jsem nezpozoroval zhoršení kvality oproti mému dražšímu vybavení. Funguje to i na USB výstupu TV(zkusil jsem Samsung), nebo herní konzoli PS4, PS5