Sony PS-LX300USB
Re: Sony PS-LX300USB
terahera...dobrá, chápu, ale chtěl bych teda nějakou představu co koupit...píšete, že vyhozené peníze, ale z toho nepoznám, co bych měl koupit...project,rega,audio technica...dejte mi nějaký odkaz...
Rád bych ti poradil něco smysluplného,ale s tvým rozpočtem a představou o zapojení do DK,bohužel nemám co
Nemyslím to nijak zle,ale jak jsem psal,zbytečně vyhozené peníze.I kdyby se ti podařilo dobře koupit nějaký bazarový např. Dual nebo Technics ve tvé ceně,tak budeš potřebovat phonopředzesilovač,nějakou propojovací kabeláž(nemluvím ani o přenosce-při troše štěstí může být u gramofonu),což jsou další významné investice navíc a i když to vše pak budeš mít,připojením k domácímu kinu to zvukově zabiješ 

Kup nejakou bazarovou Teslu s vestavenym zesilovacem - napr. NZC300 + bedny. Vlezes se do 1500,- a na ty stare desky (Supraphon, Opus, Balkanton apod.) je to ideal.
S hifi to nema nic spolecneho, ale neresisi phono preamp, neresis kabelaz, a IMHO te ten poslech bude bavit mnohem vic nez na cemkoliv ze soucasne produkce kolem 5000,- zapojenem pres DK.
S hifi to nema nic spolecneho, ale neresisi phono preamp, neresis kabelaz, a IMHO te ten poslech bude bavit mnohem vic nez na cemkoliv ze soucasne produkce kolem 5000,- zapojenem pres DK.
Naposledy upravil(a) analytik dne 29 pro 2018 09:52, celkem upraveno 1 x.
Prozrad nam alespon jake mas to domaci kino, ke kteremu mas v planu to pripojovat.
terahera...ok, a na kolik by mě tahle sranda vyšla, žil jsem teda úplně v jiné cenové relaci 
děda měl gramec s rádiem, takovou tu větší bednu i s repro, jako kluk si pamatuju, jen že to hrálo
analytik....tohle neprojde doma, nezapadá to konceptu obýváku, víš jak..ženské
a musí to nějak vypadat
marvin...PHILIPS HTL2183B, už ho měla koupený z dřívějška
má to opti digi vstup, 2x sinch,a IN 3,5jack, víc nic
https://www.philips.cz/c-p/HTL2183B_12/ ... r-soundbar

děda měl gramec s rádiem, takovou tu větší bednu i s repro, jako kluk si pamatuju, jen že to hrálo

analytik....tohle neprojde doma, nezapadá to konceptu obýváku, víš jak..ženské

marvin...PHILIPS HTL2183B, už ho měla koupený z dřívějška

https://www.philips.cz/c-p/HTL2183B_12/ ... r-soundbar
Domaci kino? Dyk je to soundbar....a do toho chces zapojovat gramec? Narovinu,akorat zbytecne vyhodis prachy,vykasli se na to a zacni o tom uvazovat az nasetris prašule.
No, tak teď si tady všechny dorazil. Uvědomuješ si, že tady jsi na HIFI foru? Pokud vlastníš tuto bakelitovou imitaci DK, tak veškeré snahy o připojení gramo jsou zcela zbytečné a úplně mimo realitu a ani se o to nepokoušej. Byl bys zklamaný. Tohle "šidítko" je plnohodnotná nula a kvazi DK pro velmi nenáročného a snad i neznalého uživatele. Promiň mi tu upřímnost a určitě Tě nechci nijak dehonestovat, ale ten bakelitový přístroj si měl uvést hned na začátku a byl bys ušetřil spoustu času sobě i jiným.
Pokud toužíš po gramci, tak se vydej cestou standardního sterea ve smyslu : gramec, zesilovač a bedny. Pokud to finančně zatím nezvládáš, tak spoř a vyčkej a nevyhazuj zbytečně peníze za neposlouchatelnou nekvalitu.
Hodně štěstí při výběru.
Pokud toužíš po gramci, tak se vydej cestou standardního sterea ve smyslu : gramec, zesilovač a bedny. Pokud to finančně zatím nezvládáš, tak spoř a vyčkej a nevyhazuj zbytečně peníze za neposlouchatelnou nekvalitu.
Hodně štěstí při výběru.
Standartní postup: Zjebat, znechutit a poslat pryč.
Fakt je to tu na Chocholouška

Vauu...tak vsem sorry...priznam, ze ja bych si takovy DK nekoupil, ale uz proste bylo...co naplat...holt vydrzim az nasusnim prasule.
Oldear...muzes mi teda poslat odkaz na neco solidniho? At mam predstavu a kolik mam nasetrit?
Jinak diky vsem.
Oldear...muzes mi teda poslat odkaz na neco solidniho? At mam predstavu a kolik mam nasetrit?
Jinak diky vsem.
For lad2000: tak se predved ty, ty odborniku na solidni gramofony za 3.500kc zapojene do soundbaru,radi se poucime jakou kvalitu nabidnes.
Hosi, nechci se tu hadat nebo nekoho osocovat...ja si sem prisel pro radu co a jak...necekam nejaky sound zazrak, nejsem uplne fajnsmekr, ale zas nechci neco za xtisic...stejny jako s autama-zigula nebo bmw...proste neco mezi...

No,tak ten sounbar překvapil i mě
Myslel jsem,že má DK stylu LG,Samsung alaá Okay elektro,proto jsem psal o zabití zvuku,v tomto případě no coment 
P.S.Teď jsi ještě pod ůrovní žigula,takže těžko radit

P.S.Teď jsi ještě pod ůrovní žigula,takže těžko radit
lukyfa
Máš SZ.
Máš SZ.
lukyfa:
si zabil!!
Můžeš mi prosímtě říct, kam si tam chtěl zapojovat gramofon? Chtělo by to asi nastudovat aspoň nějakej základ a vědět co je minimálně potřeba mít za zařízení k tomu abys mohl takovej gramec vůbec připojit.
Ono třeba k psacímu stroji taky nepřipojíš asi laserovou tískárnu viď?

si zabil!!
Můžeš mi prosímtě říct, kam si tam chtěl zapojovat gramofon? Chtělo by to asi nastudovat aspoň nějakej základ a vědět co je minimálně potřeba mít za zařízení k tomu abys mohl takovej gramec vůbec připojit.
Ono třeba k psacímu stroji taky nepřipojíš asi laserovou tískárnu viď?

Oldear...diky..
Marvin...

me hned neukamenuj...nevis, se zeptam,ne 
Marvin...