soulution
Re: soulution
Ceny jsou šílené ... rozdíly oproti o polovinu levnějším věcem zcela marginální, ale život je prioritách. Každopádně by vlákno mohlo být ze strany elementa trošku popisnější. Dát typy a rovnou ceny (pokud to opravdu má) je pro čecháčka jako rudý hard na holi 

Kvicko, politika ma nezaujíma, a ani politické heslá. Žijem ako chcem a nikto mi to platiť nemusí. Všetci čo žijú nad pomery, sa radi oháňajú solidaritou, bez ohľadu na to či sú výrobným prostriedkom alebo vykorisťovateľom
Ser na to, ja mám yamahu rád 

Petanek :Petanek píše:Ceny jsou šílené ... rozdíly oproti o polovinu levnějším věcem zcela marginální, ale život je prioritách. Každopádně by vlákno mohlo být ze strany elementa trošku popisnější. Dát typy a rovnou ceny (pokud to opravdu má) je pro čecháčka jako rudý hard na holi
Ty jsi dělal přímé srovnání zesilovačů soulution , s o polovinu levnějšími přístroji jiných značek, na jedné konkrétní sestavě? Docela o tom pochybuji, proto by mne zajímalo , na čem tedy zakládáš své tvrzení o marginálních rozdílech? A to úplně pomíjím fakt, že nové modely jsi už vůbec neměl možnost slyšet, pokud jsi nebyl v Mnichově popřípadě v USA na výstavě . A i kdyby jsi tam byl, tak by jsi neměl možnost přímého srovnaní s jinými zesilovači . Musím říct, že mně docela fascinuje, jak někteří jedinci dokáží dělat imaginární soudy o věcech ,se kterými nemají prakticky žádné zkušenosti. Je to až komické.
Ze zkušeností. Rozdíly mezi zesilovači povedených konstrukcí v těchto cenovkách nejsou propastné (pokud to není nějaký exotický pajc). Je to spíše drobnostech a preferencích (Soulution nebude o míle lepší než např. Accuphase A-70 nebo MF Titan - ale o trošku, která dělá ten marginální rozdíl). Proto jsem napsal marginální rozdíly, takže se nepokakejvoltrix píše:Petanek :Petanek píše:Ceny jsou šílené ... rozdíly oproti o polovinu levnějším věcem zcela marginální, ale život je prioritách. Každopádně by vlákno mohlo být ze strany elementa trošku popisnější. Dát typy a rovnou ceny (pokud to opravdu má) je pro čecháčka jako rudý hard na holi
Ty jsi dělal přímé srovnání zesilovačů soulution , s o polovinu levnějšími přístroji jiných značek, na jedné konkrétní sestavě? Docela o tom pochybuji, proto by mne zajímalo , na čem tedy zakládáš své tvrzení o marginálních rozdílech? A to úplně pomíjím fakt, že nové modely jsi už vůbec neměl možnost slyšet, pokud jsi nebyl v Mnichově popřípadě v USA na výstavě . A i kdyby jsi tam byl, tak by jsi neměl možnost přímého srovnaní s jinými zesilovači . Musím říct, že mně docela fascinuje, jak někteří jedinci dokáží dělat imaginární soudy o věcech ,se kterými nemají prakticky žádné zkušenosti. Je to až komické.

Milý kvičko, dovolím si prezradiť Ti, že slovo "obrúčka" nemá v češtine význam "snubný prsteň", tak prestaň poškrečiavať po ľuďoch, čo tu v pokoji diskutujú.
Celkovo ma prekvapuje, koľko ľudskej závisti a neprajnosti sa tu vynorilo. Ja jazdím na obyčajnej Kokte ale na pekné BMW M3 či Porsche 911 sa rád pozriem a vôbec neriešim majetkové pomery jeho majiteľa. To isté platí o HiFi. Soulution by som si nekúpil ani keby som naň mal, pretože sa mi prieči dať toľko peňazí za hifinu ale jeho majteľovi ho zo srdca prajem. A už vôbec mu nebudem robiť mravoučné prednášky, či sa s tým môže verejne pochváliť alebo nie.
Celkovo ma prekvapuje, koľko ľudskej závisti a neprajnosti sa tu vynorilo. Ja jazdím na obyčajnej Kokte ale na pekné BMW M3 či Porsche 911 sa rád pozriem a vôbec neriešim majetkové pomery jeho majiteľa. To isté platí o HiFi. Soulution by som si nekúpil ani keby som naň mal, pretože sa mi prieči dať toľko peňazí za hifinu ale jeho majteľovi ho zo srdca prajem. A už vôbec mu nebudem robiť mravoučné prednášky, či sa s tým môže verejne pochváliť alebo nie.
Líbí se mi, jak element popíchl cenami a diskuze se zvrhla. A on se jistě nad ní směje. 
Když na to má a chce ty prachy za to dát, jeho věc. Ať to hraje.

Když na to má a chce ty prachy za to dát, jeho věc. Ať to hraje.
Ďakujem za peknú správu,potešila ma.Diskutujte tu ďalej v pokoji.Prajem pekný deň. 

Každá věc má svého kupce. Jistě, je to sakra předražený. No co už. Ostatně jako v jakýchkoli jiných oblastech (auta, šperky, domy, hadry....). Ale to už je polemika mimo a navíc o ničem. Bez výsledku.
Co se týče vzhledu Solution, mě se líbí. Neslyšel jsem hrát ovšem. I u nás jsou zesilovače s podobným měřením pokud vím. Tedy téměř. Jsou ale výrazně, výrazně levnější a velmi, velmi dobré.
Spíše bych se zamýšlel nad tím, zda potencionální kupec bude také chtít věnovat adekvátní částku akustice místnosti. Protože jsem přesvědčen o tom, že relativně levná sestava může zahrát výborně v dobře ošetřené místnosti a stejně tak velmi drahá sestava (což jistě Solution je), může být v nedobré akustice průšvih. Když se spojí obojí, bude to paráda a to přeji všem majitelům výborně měřících a snad tedy i hrajících komponentů. A vůbec, běžte poslouchat
Co se týče vzhledu Solution, mě se líbí. Neslyšel jsem hrát ovšem. I u nás jsou zesilovače s podobným měřením pokud vím. Tedy téměř. Jsou ale výrazně, výrazně levnější a velmi, velmi dobré.
Spíše bych se zamýšlel nad tím, zda potencionální kupec bude také chtít věnovat adekvátní částku akustice místnosti. Protože jsem přesvědčen o tom, že relativně levná sestava může zahrát výborně v dobře ošetřené místnosti a stejně tak velmi drahá sestava (což jistě Solution je), může být v nedobré akustice průšvih. Když se spojí obojí, bude to paráda a to přeji všem majitelům výborně měřících a snad tedy i hrajících komponentů. A vůbec, běžte poslouchat

já bych se teda chtěl jenom pokochat fotkami element-ovi posluchárny s těmito ultimátními komponenty, teda pokud se pochlubí, cooo?
Víc by mě ani nezajímalo...snad jen dojmy těch co to slyšeli.
Víc by mě ani nezajímalo...snad jen dojmy těch co to slyšeli.
element+ivanb
též se přimlouvám za vložení 2-3 fotek té sestavy snů.
když už došlo k takovému "obnažení", pak už pěkné foto ničemu neublíží, že?
a něco tak superbního nevidět alespoňa fotografii ....
není nad fotky z poslechovek zdejších soudruhů!
chodí sem lidé se super drahými sestavami, ale nikdy to asi na sebe tak otevřeně nevybalí.

též se přimlouvám za vložení 2-3 fotek té sestavy snů.
když už došlo k takovému "obnažení", pak už pěkné foto ničemu neublíží, že?
a něco tak superbního nevidět alespoňa fotografii ....
není nad fotky z poslechovek zdejších soudruhů!
chodí sem lidé se super drahými sestavami, ale nikdy to asi na sebe tak otevřeně nevybalí.

pokud se nepletu - tak autor v prodejnim vlakne "maitner" je na drop boxu fotka sestavy
fotolaikoško a lachimoško :
asi mě nebudete mít rádi, ale tu top řadu od Solutione budu mít cca za měsíc doma v novém domě. O repro raděj ani nenaznačuji, ale slyšeli jste je oba.
Klaním se číňanům za dodržování smluv, to evropská hovada dodávek materiálu a služeb neuměj.
asi mě nebudete mít rádi, ale tu top řadu od Solutione budu mít cca za měsíc doma v novém domě. O repro raděj ani nenaznačuji, ale slyšeli jste je oba.
Klaním se číňanům za dodržování smluv, to evropská hovada dodávek materiálu a služeb neuměj.
Napriek "miliónovej informácii" toto vlákno prestáva byť zaujímavé. Ak som nad vecou, urobím patričný komplexný vstup s fotodokumentáciou
a nie pozérsky šot "len tak mimochodom". Ak si chcem strážiť súkromie, nikam to vešať nebudem. 99,9% tu prihlásených aj tak reálne nevie, o čom je reč a reakcie typu "fantastické", "veľa šťastia a krásnych zážitkov", či "predražené", "snobizmus" nie sú ničím prínosné.
a nie pozérsky šot "len tak mimochodom". Ak si chcem strážiť súkromie, nikam to vešať nebudem. 99,9% tu prihlásených aj tak reálne nevie, o čom je reč a reakcie typu "fantastické", "veľa šťastia a krásnych zážitkov", či "predražené", "snobizmus" nie sú ničím prínosné.

Bohus: musím se přiznat, že by mě to docela zajímalo.