Máš pravdu - dobrá domluveno. Vezmu s sebou obojí.kychtax píše:Privez Ty ten svuj filtr ke mne. A vem i cassiopeu. Ted jsem ja na rade..![]()
Akorat nevim kdy, ted je tos terminy...

Máš pravdu - dobrá domluveno. Vezmu s sebou obojí.kychtax píše:Privez Ty ten svuj filtr ke mne. A vem i cassiopeu. Ted jsem ja na rade..![]()
Akorat nevim kdy, ted je tos terminy...
Pokud je moznost, vyzkousej to Gentoo + MPD od Sroll Casea teamu... Kodi jsem pouzival predtim, ale nakonec jsem skoncil u Kodi na video a samotneho NUC s Gentoo + MPD na audio...koudy42 píše:S unixovým řešením mi přijde, že instalace a pouštění je softwarově "čistější". Minimálně v drtivé nativní podpoře připojeného zařízení. Pod widlema jsem musel vždy instalovat ovladače k USB DACu a ještě se hrabat v nastavení foobaru a nevěděl jsem, jestli zvuk není nějak mršen. U KODI jen připojím jakékoliv zařízení do USB a funguje vše bez nastavování a ladění. Každopádně hlavní je výsledný poslech.
Ze začátku iTunes - kupované desky (ne stream), následně kupované HD tracks, FLAC atd přes Audirvana Plus.blesk666 píše:sonofstars: aky soft ste pouzival v spojeni s Macbook?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti