SROLL
Re: SROLL
Vsimol som si to tiez, casto predava na hifionline a len same kvalitne komponenty. Urcite nepredava s nedostatku financii, ale skor si myslim, ze rad skusa nove veci. V BA je tiez jeden takyto hifi maniak a ziadny hifi komponent mu nevydrzi dlhsie ako 6 mesiacov. Nedavno predaval bedne Raidho c 2.1, mali len par mesiacov.PavelDosko píše: ↑15 dub 2018 22:07ten pan prodava prubezne takova kvanta kvalitnich komponent az je to ... divne

- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Dnes prijel LS a promeril mi akustiku. Doporucil co lze jeste v obyvaku resit. 
Vzal s sebou DAC Epos mk2 a mel jsem moznost si ho porovnat s mk1.
Velika nadhera.
Od prvniho tonu jsem mel pocit, ze je vse jasnejsi, presnejsi.
Vystrelil mi usmev na rtech. Vyrazne detaily, klidnejsi prednes - napr. prestaly mi dunet basy a byly mene urvane trumpety. Dynamika, drajv, groove - fakt se mi to libilo. Urcite si jej casem necham upgradeovat. Kdo neslysel doporucuji alespon vyzkouset.
Vzal s sebou DAC Epos mk2 a mel jsem moznost si ho porovnat s mk1.
Velika nadhera.

Od prvniho tonu jsem mel pocit, ze je vse jasnejsi, presnejsi.
Vystrelil mi usmev na rtech. Vyrazne detaily, klidnejsi prednes - napr. prestaly mi dunet basy a byly mene urvane trumpety. Dynamika, drajv, groove - fakt se mi to libilo. Urcite si jej casem necham upgradeovat. Kdo neslysel doporucuji alespon vyzkouset.
- Přílohy
-
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
ahoj, cemu presne slouzi ten kamen na NUC krome toho ze brani chlazeni ?
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
NUC ma pasivni chlazeni, pomoci zeber na plasti NUCu, tedy mu nijak v chlazeni nebrani.
Primarnim ukolem toho kamene je NUC zatizit a sekundarnim ukolem (asi ne moc) pomoci odvadet teplo z hornich zeber NUCu.
Primarnim ukolem toho kamene je NUC zatizit a sekundarnim ukolem (asi ne moc) pomoci odvadet teplo z hornich zeber NUCu.
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
chlazeni je prave temi zebry, Petre, jejich zakrytim nicemu nepomuzes, natoz kamenem, ktery ma tepelnou vodivost zanedbatelnou. Zatizenim pasivniho NUC s SSD taky asi clovek niceho nedosahne
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Ahoj, ten kamen sundej, tohle urcite brani ve chlazeni...CPU a kontakt na ten medenej chladic je sice dole, ale teplo se rozvadi na cely povrch te skrine. Takze, pokud to chlazeni vylozene nezhorsuje ( muzes zkontrolovat teploty CPU v biosu), rozhodne to nepomaha. A jak psal vys Pavel, ten NUC s SSD nema zadne mechanicke prvky (HDD), takze zadne vibrace nevznikaji.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Sice to ničemu nepomáhá, ale s největší pravděpodobností ani ničemu neublíží.
kabelguru.cz
Nejspíš ne, protože ten NUC při přehrávání FLAC nebude v žádné zajímavé zátěži...Kocmeister píše: ↑27 dub 2018 14:26Sice to ničemu nepomáhá, ale s největší pravděpodobností ani ničemu neublíží.
Naposledy upravil(a) WaVe_99 dne 28 dub 2018 00:39, celkem upraveno 1 x.