SROLL

Diskuse o vašich oblíbených značkách. Denon, Marantz, Vincent, Lyngdorf, Densen, Electrocompaniet, NAD a další.
Odpovědět
kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: SROLL

Příspěvek od kychtax »

Fidas. Jsem tam vzdycky prisel rozhlid se.. a zapomnel duvod, proc tam jsem. ....kdyz jsem uvidel vsechny sitzy obsazene. :lol:

pepazdepa3
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od pepazdepa3 »

Zajímalo by mě proč Sroll stále ještě neválcuje zahraniční trhy tak, aby majitelé "akufejzů, vincentů" a jiných spáchali sebevraždu pro neprodejnost svých výrobků?

Jiri
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jiri »

Firma o jednou člověku jednoduše není schopna se prosadit na zahraničních trzích. To přeci musí pochopit i sběratel hifi veteše.

pepazdepa3
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Ford začínal také sám... Údajně pan Šroll plánuje sériovou výrobu, snad mu to vyjde.
Základní ekonomický standard: čím větší obrat, tím menší může být výsledná cena. Ale integrovaný zesilovač bez korekcí bych si nekoupil ani za 20 tisíc. Korekce a loudness prostě pro domácí poslech "muší bejt"!
Na okraj: podnikání v hifi technice je ale vlastně jen pro dobrodruhy. AuRa pana Jandy také nedopadla dobře... Ještě štěstí, že eBay je plný veteše!

Miero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miero »

Zdeno1 píše:
01 kvě 2018 19:21
... můj zatím jediný poznatek/zkušenost je ta, že převodník SPaudio, tak se to jmenovalo, dost zaostával, vypadal hezky, ale opravdu neměl šanci, tak jsem vzdal další pátrání a tady jsem narazil na Sroll, tak mě to zaujalo.
naozaj by ma zaujimalo, ako sa da dojst k takemu radikalnemu nazoru, bez toho aby bol jeden z porovnavanych prevodnikov vadny...

PavelDosko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PavelDosko »

... nebo nedostatecne vyreseno "krmeni" DACu jako takoveho, ale porovnavano to bylo asi jen proti CD prehravaci.
Jinak pepazdepa3 ... clovece to myslis vazne ?

Miero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miero »

Podla mna keca, uz i z toho dovodu ze par rokov dozadu sa na AKEL porovnavala proti sebe cela zostava elektroniky a kablov Sroll oproti zostave SPaudio, pri ktorej tam boli i samotni konstrukteri, a nikto z tych desiatok ludi co tam bolo verejne neprehlasil, ze jedna proti druhej nema sancu.

pepazdepa3
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

PavelDosko: mám z vás všech tady na fóru radost! Hifi je ušlechtilý koníček /tedy spíš kůň/ a nikdy to nebyla levná záležitost. Škoda, že o hifi nepanuje dnes takový zájem jako v sedmdesátých a osmdesátých letech minulého století! /Trh je nasycený, není tolik zájemců a kvalitu musí zaplatit zbylí nadšenci/. Snad se mi někdy naskytne možnost poslechnout si výrobky pana Šrolla. V létě jedeme do Náchoda, ale otravovat si ho netroufnu.

sonofstars
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od sonofstars »

Klidne mu Pepo zavolej. Od toho tu poslechovku ma. Rad Te privita a pusti co budes chtit. Hudbu ma ve Flac a Wav na hdd, nebo prines svoji na flashce.
😉👍

jimmi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jimmi »

A za ochotu tam kudne nechaj niečo dobré vo flaške. 8-)

PavelDosko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PavelDosko »

Pepazdepa3 : mam radost ze mas radost a taky pamatujes martyrium osmdesatych let stejne jak ja

WaVe_99
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WaVe_99 »

Tady je takove celkem zajimave cteni k tomu "rozdil jsem poznal po prvnim tonu" - http://www.diyaudio.com/forums/digital- ... oever.html :-)

FS
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od FS »

Tady je taky zajimavé čtení:
http://matrixhifi.com/ENG_contenedor_ppec.htm
Podle tohoto nemá skoro nic v HiFi smysl *2thumbsup*

WaVe_99
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WaVe_99 »

Ty slepe testy jsou zajimave. Nevim o zadnem (internet), kdy byl nekdo uspesny :-) Me vzdycky ty rozdily mezi komponenty urcite kategorie prisly jako nuance. Coz je v protipolu s vetsinou lidi zde. Ale ja jsem hluchon, moc me testovat rozdily nebavi, mam svoji vysnenou sestavu, se kterou jsem strasne moc spokojenej a nemam doresenou akustiku mistnosti... A miluju muziku, ne “zvuk” :-)

Zdeno1
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Zdeno1 »

No jo, zrovna testuji dva USB kabely, dost drahé, natahal jsem domů vše, co by mělo odhalit jakékoli drobné, zanedbatelné rozdíly, 50 kilo železa, jedině prý takto mohu něco zaznamenat, ok, tak tedy už mi asi věk dal dost zabrat. Lepší se zdá možná ten, co je výrazně dražší, značkový, líbí se mi zpracování, slepý test bych ale nedal.Počkám na dcerku, klavíristku, flétnistku, tedy, měla by mít ve svých 17 letech lepší a hlavně cvičený sluch, jsem zvědavý.

Odpovědět