SROLL
Re: SROLL
Míval jsem Quadral Vulkan MKV, byly fajn. Pak jsem se přestěhoval a poslechová místnost 14 m2 jim byla malá. Necelý rok před stěhováním u Vulkánů proběhla repase jak u basáků, tak i páskového střeďáku a výškáče. Firma Quadral ani nebyla drahá.
S akustikou si užiješ, ale stojí to za to. Já si užívám se zarušení vf smetím ...
S akustikou si užiješ, ale stojí to za to. Já si užívám se zarušení vf smetím ...
Ahoj Jardo. Určitě se ozvi, jak pojedeš, pokecáme, poposloucháme. Bydlím teď v Blansku, postavil jsem si dům podle svých představ s poslechovkou, a vůbec spousta věcí se udála. Tak dej vědět, bude o čem...
Šroll je možná výrobce výborného hifi, ale vzhledem k tomu, že nikde nezveřejňuje výsledky měření, které dlouhodobě prezentuje, že " brzy budou" a nikde nic, je pro mne zcela nevěrohodný.Navíc ty PR kecy kolem nového typu výrobku mne ještě více odpuzují.
O prodejním systému ani nemluvě.
O prodejním systému ani nemluvě.
Nu, tak si jeho vyrobky nekoupite. Nekdo jiny ano a je s nimi stastny jak blecha 

- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
A i kdyby tak aby ses náhodou neposral bonzaku
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
V sobotu jsem prodal svou Cassiopeiu dalšímu majiteli, aby mu přinášela radost. Byl nadšený, moc se mu líbilo, jak mi to tu hraje.
Další metou je Sroll Rhythm a do konce roku jej snad zakoupím (ještě šetřím korunky). Už se na něj moc těším a čtenářům tohoto vlákna, nasdílím své pocity
z poslechu.
Další metou je Sroll Rhythm a do konce roku jej snad zakoupím (ještě šetřím korunky). Už se na něj moc těším a čtenářům tohoto vlákna, nasdílím své pocity

- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Jj kychtax take kdysi nasel jeho speciality v nejake prazske restauraci po nasem spolecnem poslechu.

Jednoho Rhythma snad jeste upece pro jednoho ze dvou blaznu, kteri maji v CR komplet sestavu Sroll
ne?

Jednoho Rhythma snad jeste upece pro jednoho ze dvou blaznu, kteri maji v CR komplet sestavu Sroll