Dnes jsem s ním mluvil a 1ks je na prodej a 1ks má v poslechovce.
SROLL
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: SROLL
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Vsecko bude - nebojte se. Nejsem doma 
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Já mám Sroll Rhythm naposlouchaný docela dobře ještě od otce a nebo různě po návštěvách. Vždy se mi líbil jeho přednes. Ale neměl jsem na víc než na Cassiopeiu.
Byl to skvělý kompromis.
Repráky i já jsme však cítili, že to chce zesilovač Rhythm.
Letošní Vánoce jsem si chtěl konečně udělat radost a když se našel kupce na Cassiopeiu, tak jsem jej objednal.
Ani jsem nevěděl, že se během bádání LŠ hrabal v Lyricu, v Bimotore, v repracích v DAC Epos a v rámci toho všeho jej napadlo jak posunout Rhythm zase o kousek dále.
A tak nějak dle vyprávění vznikl Rhythm mkII a já už mám sestavenou tedy tuto verzi.
Pro mne dvojnásob krásné vánoční překvapení.
PavelDosko - pracuji teď dlouhodobě v zahraničí, tak jsem ještě MkII neslyšel. Odhaduji, že 20.1.2019 bude zahřívací poslech. Tak únor - březen k tomu napíšu více.
Byl to skvělý kompromis.
Repráky i já jsme však cítili, že to chce zesilovač Rhythm.

Letošní Vánoce jsem si chtěl konečně udělat radost a když se našel kupce na Cassiopeiu, tak jsem jej objednal.

Ani jsem nevěděl, že se během bádání LŠ hrabal v Lyricu, v Bimotore, v repracích v DAC Epos a v rámci toho všeho jej napadlo jak posunout Rhythm zase o kousek dále.
A tak nějak dle vyprávění vznikl Rhythm mkII a já už mám sestavenou tedy tuto verzi.
Pro mne dvojnásob krásné vánoční překvapení.
PavelDosko - pracuji teď dlouhodobě v zahraničí, tak jsem ještě MkII neslyšel. Odhaduji, že 20.1.2019 bude zahřívací poslech. Tak únor - březen k tomu napíšu více.
sonofstars
Píšeš to přesně. Pro Luďka je neustálé vynalézání princip existence. A že jeho výsledky promítá do již vytvořených přístrojů, je ku prospěchu nás, uživatelů.
Rozhodně tě doma čeká s Rhythm MkII zážitek.
Píšeš to přesně. Pro Luďka je neustálé vynalézání princip existence. A že jeho výsledky promítá do již vytvořených přístrojů, je ku prospěchu nás, uživatelů.
Rozhodně tě doma čeká s Rhythm MkII zážitek.
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
JE to tak. Je to celý on. Bádám tedy jsem
.
Děkuji za info, těším se moc. A i kdyby tam posun nebyl - tak Rhythm by byl pro mne ten top vysněný.
MkII je jen takový vánoční bonus.
Pár ohlasů s bradou na podlaze už jsem slyšel od známého, který jej už pár dní má doma. Ale to publikovat nebudu. Je spokojen.
Příjemný poslech všem
Děkuji za info, těším se moc. A i kdyby tam posun nebyl - tak Rhythm by byl pro mne ten top vysněný.
MkII je jen takový vánoční bonus.
Pár ohlasů s bradou na podlaze už jsem slyšel od známého, který jej už pár dní má doma. Ale to publikovat nebudu. Je spokojen.
Příjemný poslech všem
Když pan Šroll volal, že mi předvede MK2, čekal jsem zlepšení na hranici slyšitelnosti, s trochou skepticismu.
Slyšel jsem ale velký posun v rozlišení a podání výšek...srovnal bych to jako reprodukci magnetofonu nejprve na rychlosti 9 a poté nahráté na rychlosti 19. Výšky - všeliká cinkadla, činelíky a pod. jsou skutečnější.
Mám z MK dvojky radost.
No a těším se na výstavu, jsem zvědavý, čím nás překvapí...už za cca dva měsíce.
Slyšel jsem ale velký posun v rozlišení a podání výšek...srovnal bych to jako reprodukci magnetofonu nejprve na rychlosti 9 a poté nahráté na rychlosti 19. Výšky - všeliká cinkadla, činelíky a pod. jsou skutečnější.
Mám z MK dvojky radost.
No a těším se na výstavu, jsem zvědavý, čím nás překvapí...už za cca dva měsíce.
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Fidas
Tak to musí být príma poslech. Těším se domů na hifivíkend
K výstavě - Snad nám všem oficiálně představí na čem všem pracoval a kam se dostal.
Těším se na poslech mkII a těším se i na vystavované kousky na AVS 2019.
Tak to musí být príma poslech. Těším se domů na hifivíkend
K výstavě - Snad nám všem oficiálně představí na čem všem pracoval a kam se dostal.
Těším se na poslech mkII a těším se i na vystavované kousky na AVS 2019.
Dôležité je, že sú obe strany spokojné (výrobca i kupujúci) a tak to má byť, takže už len veľa dobrej muziky. 

Ještě, že už jsem hluchej:-) Aspoň ušetřím:-)))
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Dnes mám velký den. Konečně jsem si poslechl doma a v klidu zesilovač Sroll Rhythm mk2.
Ještě se rozehrává, ale hned bylo jasné, že to bylo přesně to, co sestavě chybělo. Kde měla sestava limity (Casea Cassiopeia).
Ještě se rozehrává, ale hned bylo jasné, že to bylo přesně to, co sestavě chybělo. Kde měla sestava limity (Casea Cassiopeia).
- Přílohy
-
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Petře, gratuluji k novému kousku a přeji Ti, ať užiješ mnoho radosti.....