SROLL
Re: SROLL
Tusi niekto co sa zmenilo v mk2? Viac suciastok, alebo ine tranzistory?
Miero, nevím, co pan Šroll přidal nebo změnil. Po úpravě se k lepšímu změnilo rozlišení.
Včera jsem navštívil poslechovku v Náchodě, hrála Šrollova sestava plus NUC. Nádherný, bohatý a plnotučný zvuk vycházel z jeho reprobeden.
Včera jsem navštívil poslechovku v Náchodě, hrála Šrollova sestava plus NUC. Nádherný, bohatý a plnotučný zvuk vycházel z jeho reprobeden.
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Nevim presne co tam zmenil. Ja objednaval zesilovac Rhythm. To ze uz je ve verzi mk2 pro me byla novinka a prijemny bonus.
Ale zkusim se zeptat az se uvidime. Pripadne neni problem kontaktovat telefonem primo vyrobce.
Ale zkusim se zeptat az se uvidime. Pripadne neni problem kontaktovat telefonem primo vyrobce.
Předpokládám, že pan Šroll bude osobně přítomen ve své expozici v Praze:
https://www.audio-video-show.cz/vystavo ... /tag/Sroll
Tam nepochybně odpoví na položené otázky.
Není nic jednoduššího, než si tam zajet, a mít info přímo od zdroje.
https://www.audio-video-show.cz/vystavo ... /tag/Sroll
Tam nepochybně odpoví na položené otázky.
Není nic jednoduššího, než si tam zajet, a mít info přímo od zdroje.
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Sroll je muj konicek a nejsem lenoch (nic osobniho Miero). Tak jsem se zeptal a dostal odpoved.
Výměna desítek tranzistorů za rychlejší novější typy, nový více filtrovaný napájecí zdroj, přenastavení zesilovače.
Njn, diky 

- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Neni zac 
LS dotazy rad zodpovi. Staci zavolat. Zadne tajemno.
LS dotazy rad zodpovi. Staci zavolat. Zadne tajemno.
Co se změnilo? Prostě to hraje lépe na první poslech.
Renomované zahraniční firmy, zabývající se konstrukcí a výrobou hifi komponent nezveřejňují do detailu změny, které provedly během doby. Myslím ve smyslu zapojení a použitých součástek. Už například jen proto, aby konkurence to nepoužila.
Mám někdy dojem, že právě velcí výrobci dlouze zkoumají, jak přístroje vylepšit, až dosáhnou požadované kvality. Poté snad ještě déle vedou výzkum, jak to udělat s nejmenšími náklady. Prostě ojebů, co se může.
Renomované zahraniční firmy, zabývající se konstrukcí a výrobou hifi komponent nezveřejňují do detailu změny, které provedly během doby. Myslím ve smyslu zapojení a použitých součástek. Už například jen proto, aby konkurence to nepoužila.
Mám někdy dojem, že právě velcí výrobci dlouze zkoumají, jak přístroje vylepšit, až dosáhnou požadované kvality. Poté snad ještě déle vedou výzkum, jak to udělat s nejmenšími náklady. Prostě ojebů, co se může.

Šmarjá Jósef
To, co ty nazýváš ojebem, je ve skutečnosti optimalizace nákladů, což je jeden z nejdůlezitejsich aspektů zdravého fungování kazde firmy. Kritika o ničem 

- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Mam vsak zkusenost s optimalizaci nakladu cinskeho prevzeti Cambridge Audio - kdy muj zesilovac CA 840AV2 - v te dobe vlajkova lod - zniceny vsechny kondenzatory nafouknutim (vyhratim) po 4 letech.
Oprava v Casea vymenou za americke a japonske soucastky (zpetna optimalizace) a zesilovac hraje u meho kamarada bez problemu. Jeste to dokonce hralo pro me vice hezky (bez ABX nemohu relevantne dolozit).
A me to stalo na te jejich optimalizaci nakladu me dodatecne vydaje.

Poucen a takto optimalizovane pristroje uz nechci.
Oprava v Casea vymenou za americke a japonske soucastky (zpetna optimalizace) a zesilovac hraje u meho kamarada bez problemu. Jeste to dokonce hralo pro me vice hezky (bez ABX nemohu relevantne dolozit).
A me to stalo na te jejich optimalizaci nakladu me dodatecne vydaje.
Poucen a takto optimalizovane pristroje uz nechci.
Pobavils - hezky-více hezky-nejvíc hezkysonofstars píše: ↑05 úno 2019 09:46Jeste to dokonce hralo pro me vice hezky (bez ABX nemohu relevantne dolozit).

- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Proste se mi to libilo vice. Tady uz nevim jak to napsat, aby nevznikl vzdy hned souboj.
Pro me to hralo lepe. Libilo se mi to vic.

I pobavit okoli je kazdy den treba
Pro me to hralo lepe. Libilo se mi to vic.
I pobavit okoli je kazdy den treba