SROLL
Re: SROLL
No o čipe v DAC použitom tiež nič aký tam je presne typ aj či na kánál je každý samostatne alebo len jeden, to by ma zaujímalo a aj cena. http://sroll.com/
"Tento DA, zabral tisíce hodin vývojové práce."
Aj detailnejšie parametre ako su :
Základní parametry
PCM 32 Bit / 768 kHz
DSD64 ˜ DS512
Vstup:
USB B
Výstup:
RCA / XLR
Výstupní impedance:
32 Ω
Harmonické zkreslení:
0,0001 %
"Tento DA, zabral tisíce hodin vývojové práce."
Aj detailnejšie parametre ako su :
Základní parametry
PCM 32 Bit / 768 kHz
DSD64 ˜ DS512
Vstup:
USB B
Výstup:
RCA / XLR
Výstupní impedance:
32 Ω
Harmonické zkreslení:
0,0001 %
Jimmi aký má čip sa nedozvieš, ako vždy určite je zaliaty, ale to je jedno ... dôležité je ako hra.
Něco k věci bys neměl???davidhighend píše: ↑02 bře 2019 09:20Neuvěřitelná paměť, čoveče upřímně závidím. Z jedné strany brečí, že prehazování kabelů není dostatečně rychle, tím pádem nelze poznat změnu dostatečně přesně, na druhou stranu si přesně pamatuje jak hrály basy před dvěmi léty. Úžasné ombíku, možná i ten rozum zapadl trochu níž, někde mezi půlky viď!

- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Luděk se pochlapil a konečně po X letech nechal předělat stránky
pěkné
www.sroll.com

A kde jsou silnější kousky Lyric MkII a Bimotore? To jsou podpultovky? Škoda takové stroje nemít na stránkách, protože image prodává a šlechtí značku 
Jinak stránky bych asi zlehka "odrůžovil", ale je to přehledné, jasné, stručné, rozhodně lepší než aktuální stránky SPaudio.

Jinak stránky bych asi zlehka "odrůžovil", ale je to přehledné, jasné, stručné, rozhodně lepší než aktuální stránky SPaudio.

akce-pro-audiofily/audio-video-show-pra ... 3-165.html
"Mimochodem, kdo byl pozornější, tak si mohl všimnout, že u Roth Audio hraje zapůjčený Lachimův Sroll Bimotore."
A na výstave si možeš 1.ks Lyric kupiť:
"Jako zesilovač používám velký Lyric kvůli výkonu v hluku výstavy. Mám poslední 2 kusy v nejvyšším upgrade, jeden si nechám druhý je na prodej."

Bimotore jsou minimálně dva kusy, a není to iniciativa Srolla, ale jednoho moraváka, který z Luďka před lety vymámil vnitřnosti na tehdejšího Lyrika a dva zesilovače vmontoval do vlastního šasí. Lachim jako příznivec zvuku Lyrika a zároveň hladový po wattech si tento projekt nemohl nechat ujít a první smontovaný kus koupil. Ten druhý kus se výrobně nějak zasekl, a ani nevím, jestli je k dnešnímu dni už plně dokončen...
Noble Audio - výroba a prodej
A mě by tohle taky zajímalo, jak to tedy doopravdy je...lidumil píše: ↑02 bře 2019 10:30Něco k věci bys neměl???davidhighend píše: ↑02 bře 2019 09:20Neuvěřitelná paměť, čoveče upřímně závidím. Z jedné strany brečí, že prehazování kabelů není dostatečně rychle, tím pádem nelze poznat změnu dostatečně přesně, na druhou stranu si přesně pamatuje jak hrály basy před dvěmi léty. Úžasné ombíku, možná i ten rozum zapadl trochu níž, někde mezi půlky viď!![]()
![]()
![]()

Otazky pro zaryte fanousky znacky:
Nevadi Vam neseriozny postup, ze prodejni cena je uplne jinde nez inzerovana?
Nevadi Vam, ze kazdy stroj je pomalu unikat, tzn. delat testera namisto obdrzet final produkt?
Nevadi Vam, ze i kdyz zaplatite zalohu, tak klidne cekate dlouhou dobu na dodani, navzdory slibum?
Nevadi Vam, ze z Vas delaji blbce?
Nevadi Vam, ze kdyz uz Srolla prodavate, tak Vam kupujici odrekne, protoze primo majitel znacky podhodi Vasi bazarovou cenu?
Pokud Vam to prijde ok, tak neni potreba resit zaden flame. Osobne jsem par verzi slysel, nijak me to neoslnilo, nicmene rozumim, ze nekomu to muze vyhovovat. Sto lidi, sto chuti... Vadi mi vsak obchodni praktiky (nepraktiky?) znacky, a to je duvod, ze i kdyby dle kecu o nejlepsim pristroji na svete fakt nekdy byl, tak si ho nikdy z principu nekoupim.
Nevadi Vam neseriozny postup, ze prodejni cena je uplne jinde nez inzerovana?
Nevadi Vam, ze kazdy stroj je pomalu unikat, tzn. delat testera namisto obdrzet final produkt?
Nevadi Vam, ze i kdyz zaplatite zalohu, tak klidne cekate dlouhou dobu na dodani, navzdory slibum?
Nevadi Vam, ze z Vas delaji blbce?
Nevadi Vam, ze kdyz uz Srolla prodavate, tak Vam kupujici odrekne, protoze primo majitel znacky podhodi Vasi bazarovou cenu?
Pokud Vam to prijde ok, tak neni potreba resit zaden flame. Osobne jsem par verzi slysel, nijak me to neoslnilo, nicmene rozumim, ze nekomu to muze vyhovovat. Sto lidi, sto chuti... Vadi mi vsak obchodni praktiky (nepraktiky?) znacky, a to je duvod, ze i kdyby dle kecu o nejlepsim pristroji na svete fakt nekdy byl, tak si ho nikdy z principu nekoupim.
1) Nevadi Vam neseriozny postup, ze prodejni cena je uplne jinde nez inzerovana?
2) Nevadi Vam, ze kazdy stroj je pomalu unikat, tzn. delat testera namisto obdrzet final produkt?
3)Nevadi Vam, ze i kdyz zaplatite zalohu, tak klidne cekate dlouhou dobu na dodani, navzdory slibum?
4) Nevadi Vam, ze z Vas delaji blbce?
5) Nevadi Vam, ze kdyz uz Srolla prodavate, tak Vam kupujici odrekne, protoze primo majitel znacky podhodi Vasi bazarovou cenu?
ad1) Prosím o upřesnění, cena bývá vyšší nebo nižší než uvedená na jeho webovkách? Dohoda?
ad2) Pokud jde o mě, je lépe průběžně vylepšovaná verze, než zastavený vývoj. Kdyby za vámi jezdil technik od renomované firmy ze zahraničí a upgradoval, vnímali byste to jako být testerem nebo jako péči o zákazníka?
ad3) K tomuto nemám co dodat, pan Šroll mi po dohodě strojky dovezl a já je celé zaplatil bez záloh.
ad4) ...
ad5) s tím nemám zkušenost, ani nemám v úmyslu prodávat
... asi tak to vidím a jako blbec se necítím.
2) Nevadi Vam, ze kazdy stroj je pomalu unikat, tzn. delat testera namisto obdrzet final produkt?
3)Nevadi Vam, ze i kdyz zaplatite zalohu, tak klidne cekate dlouhou dobu na dodani, navzdory slibum?
4) Nevadi Vam, ze z Vas delaji blbce?
5) Nevadi Vam, ze kdyz uz Srolla prodavate, tak Vam kupujici odrekne, protoze primo majitel znacky podhodi Vasi bazarovou cenu?
ad1) Prosím o upřesnění, cena bývá vyšší nebo nižší než uvedená na jeho webovkách? Dohoda?
ad2) Pokud jde o mě, je lépe průběžně vylepšovaná verze, než zastavený vývoj. Kdyby za vámi jezdil technik od renomované firmy ze zahraničí a upgradoval, vnímali byste to jako být testerem nebo jako péči o zákazníka?
ad3) K tomuto nemám co dodat, pan Šroll mi po dohodě strojky dovezl a já je celé zaplatil bez záloh.
ad4) ...
ad5) s tím nemám zkušenost, ani nemám v úmyslu prodávat

... asi tak to vidím a jako blbec se necítím.
Jako uživatel kompletní aparatury Sroll mohu za sebe říci, že si připadám jako vlastník excelentně hrajících unikátních přístrojů. Nic víc si nepřeji, naprostá spokojenost. Nemám žádné špatné zkušenosti, naopak, jen ty nejlepší.
Sroll je jedna z mála firem, u kterých si lze užít pocit vlastního originálu. Ty jsou vždy nejcennější. Nevím, jestli je masová produkce přístrojů nějaká sázka na jistotu (po zkušenostech bych řekl, že spíše ne), ale mě to takhle baví.
Se Srollem si připadám, jako kdybych jezdil v signovaném Ferrari...
Sroll je jedna z mála firem, u kterých si lze užít pocit vlastního originálu. Ty jsou vždy nejcennější. Nevím, jestli je masová produkce přístrojů nějaká sázka na jistotu (po zkušenostech bych řekl, že spíše ne), ale mě to takhle baví.
Se Srollem si připadám, jako kdybych jezdil v signovaném Ferrari...
Jj. Prodej opravdu neni jednoduchy...