reprokabely mají 2m, RCA 0,5m a signálovky 3m a 1,5m, USB 1mJarda69 píše:Napadlo někoho změřit reprokabely Sroll?
Konkrétně by mě zajímala kapacita. Děkuji.

kapacita na maximu úžasného poslechu

reprokabely mají 2m, RCA 0,5m a signálovky 3m a 1,5m, USB 1mJarda69 píše:Napadlo někoho změřit reprokabely Sroll?
Konkrétně by mě zajímala kapacita. Děkuji.
hezky napsáno, krásné poznání...Jiri píše:Na výstavě v Praze mě zaujala prezentace v expozici Šroll kde bylo možné porovnat standardní kabeláž (myslím SUPRA a RG62) oproti jejich firemní kde ten rozdíl ve zvuku byl jasně patrný (neřešme prosím cenové porovnání).
Díky ochotě výrobce mi byla kabeláž (signálové, reprokabely a napájecí kabel) zapůjčena na vyzkoušení. Měl jsem velký zájem o nákup kvalitního 2nd hand signálového kabelu Kimber KS-1036 z Audio-Marktu tak jsem si chtěl být jistý, že to bude smysluplná investice. Na návštěvě u jednoho místního hifisty jsem měl možnost na jeho špičkové aparatuře porovnat jeho Kimber KS-1036 proti Šroll Kapton RCA. Výsledkem bylo, že pro mě byli rozdíly na hranici rozpoznatelnosti což mě velice potěšilo vzhledem k ceně toho Kimberu. Poté jsme ještě testovali reprokabely Kapton proti Kimber KS-3035 a zde již bylo jasné, že Kapton je lepší. Projevila se neskutečná čistota a detailnost (např. ve skladbě“Hurt“ od Johnny Cash mu nebylo moc rozumět když jsme hráli na KS-3035 oproti Kaptonu), dále se zlepšilo prostorové zobrazení scény (hlavně do hloubky). Na mé domácí sestavě už potom rozdíl mezi mojí stávající standardní kabeláží a Kapton byl opravdu velký ve všech aspektech. Pro mě bylo překvapivé zjištění, že kombinací kompletní Kapton kabeláže se i „utáhla“ basová složka takže se významně snížil „hrb“ v mé poslechovce na úroveň, která už neruší. Po této zkušenosti bohužel musím konstatovat, že vhodná kvalitní kabeláž je platnou součástí sestavy a po 2 týdnech „na Kaptonech“ již návrat k mé původní standardní kabeláži není možný…
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host