jinak cele vlakno je plne presnych informaci
No nemohu souhlasit.WaVe_99 píše:Na Gentoo jede MPD, tomu odpovidaji i aplikace, co se vam na tom rozhrani nezda? Lze proste pouzit jakoukoliv appku na ovladani MPD serveru, par jich je a jsou v pohode, tedy pro moje potreby, nepouzivam streamovaci sluzby... Sonofstars - delas temi zmatky a neznalosti v popisovani skvelemu Sroll teamu medvedi sluzbu, promin... Precist si, ze tvuj NUC je neprenosny a stacionarni - to je skutecne utrpeni... Mas ho snad prisroubovanej napevno ke stolu, nevratne?![]()
Ad.update FW v DACu a SW v NUCu - souhlas, sam jsem byl prekvapen a kupodivu vic z updatu v NUCu, Hlava mi to moc nebere, ale je to tak, LH je fakt genialni...
To vnímám také jako uživatelský hendicep. Ale holt k tomu nebyl konstruován (jistě by to přineslo nějaké kompromisy nebo neduhy tak to chápu )a tak stream je třeba řešit jinak. Já v tu chvíli ještě vytahuji MacBook.Fidas píše:Ten NUC není vůbec špatný, hraje stejně - ne li lépe než Aurender. Slyšel jsem u sebe doma.
Kdyby NUC měl Tidal, byla by to bomba.
PavelDosko píše:jinak podle specifikace by mohl Sonofars zkusit toto - https://itunes.apple.com/us/app/kinsky/id449144980?mt=8
Ano PavleDosko, mám to takto. Bylo to pragmatické řešení s ohledem na moji domácnost a rodinu. Jsouc si vědom, že LH mi doporučoval to raději řešit síťovým diskem. Je to prý z jeho pohledu lepší řešení.PavelDosko píše:jasně že ovládáš, jen ta controller aplikace si musí rozumět s daným přehrávačem, nic jiného v tom nehledej
p.s. ty máš data na USB disku ? nic po síti ?
Tak teď jsem ztracen v překladu. Omlouvám se, ale nerozumím.PavelDosko píše:jasně že ovládáš, jen ta controller aplikace si musí rozumět s daným přehrávačem, nic jiného v tom nehledej
Někoho unavují bajky, jiného zase pseudovtipné příspěvky. To si nevyberešsonofstars píše:reprokabely mají 2m, RCA 0,5m a signálovky 3m a 1,5m, USB 1mJarda69 píše:Napadlo někoho změřit reprokabely Sroll?
Konkrétně by mě zajímala kapacita. Děkuji.![]()
kapacita na maximu úžasného poslechu
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti