Jak su starý, tak su slepý

Ahoj, ta aplikace neni urcena pro ovladani MPD, je to pro DS od Linn... Pro tvoje potreby jsou na jablko k dispozici Mpod (Iphone), Mpad (Ipad), MPDeluxe(oboji), Soundirok (oboji), MPDRemote (nezkousel jsem). Mpod a Mpad prestane v dalsi verzi iOS fungovat, pokud ji nekdo neupdatne. Z toho duvodu jsem presel na Soundirok, me vyhovuje. Jinak se mi nejvic pozdavalo Mpod a Mpad.sonofstars píše:PavelDosko píše:jinak podle specifikace by mohl Sonofars zkusit toto - https://itunes.apple.com/us/app/kinsky/id449144980?mt=8
Pavle chtěl jsem to otestovat, ale buď aplikace nepodporuje připojeni iPadu jako ovladače přes MPD server, nebo jsem jen neměl úspěšné oko.
Právě že racionální by mi přišlo, kdyby napsal, že to tak prostě chtěl udělat, protože se mu to líbí (nebo tak něco) Ale tvrdit, že takové rozhodnutí opřel o nějaký systém logického uvažování je alibismus.valderon píše:Ivanb_cko:
Proč šílenství? Psal, že se mu zvuk líbí. A to je to podstatné. Prostě v jeho poslechovém prostoru a s jeho aparátem, který má určitě dobře odladeny, mu to vyhovuje. A tento stav si dotáhl kabelazí. Navíc má pořád do budoucna tu možnost se posunout. Mě to přijde racionální.
To nevím v jaké to album bylo kvalitě, ale šlo z HDD pana Šrolla - třeba se přizná ten kdo to pouštěl (Sašo?). Zapojovat NUC do CD playeru mě popravdě vůbec nelákalo
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti