SROLL
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: SROLL
Od příštího týdne poslech možný snad už i s dořešeným zdrojem zvukového signálu:
1) zrušení HDD to MacBook to Sroll Epos
2) instalace minipočítače Intel NUC 5i3RYK
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
1) zrušení HDD to MacBook to Sroll Epos
2) instalace minipočítače Intel NUC 5i3RYK
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
media ~ # aplay -lkychtax píše:Je to jednoduché, mělo by stačit se mrknout na název USB zařízení pod LInux/Windows. Tedy nikdo ho nevlastníte, hadám..
Tipuji, že tam bude starší modifikovaný XMOS, jako u pana Vrány. Ale to jen hádám ..
Zajímá mne to, protože jsem si s rozhraními trochu hrál u svého DAC. "Testoval" jsem 4 různá USB rozhraní.
A osobně si myslím, že je USB modul/rozhraní úzkým hrdlem digitální USB řetězce. Rozhodně citlivější místo než např. hojně diskutované USB kabely..
**** List of PLAYBACK Hardware Devices ****
card 0: U20 [Muse DAC U2.0], device 0: USB Audio [USB Audio]
Subdevices: 0/1
Subdevice #0: subdevice #0
Co si pamatuju, je tam XMOS, verzi a reseni nevim...
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Neni zač Davide, rád jsem si s Tebou popovídal a poslechli jsme pár pěkných melodií. Pokud se Ti to nějak časem rozleží v hlavě, klidně se poděl na tomto vlákně v pár větách jak na tebe Sroll/Casea působí a jak to hrálo.
Po půl dni poslechu a lehkého testování to samozřejmě lze brát jen jako seznámení se s produkty či ochutnávku poslechu.
Po půl dni poslechu a lehkého testování to samozřejmě lze brát jen jako seznámení se s produkty či ochutnávku poslechu.

Hrálo Ti to moc hezky. Je slyšet i vidět, že to má p.Šroll vyladěné. Zvuk je čistý, až křišťálový. Dneska jsem měl možnost slyšet taky velmi dobrou sestavu. Řekl bych zvukově ještě kousíček dál a tak to je paráda mít hned srovnání.
Moje sestava se na jednu ani druhou nechytá. Takže smekám, hraje Vám to oběma velmi hezky
. Více dojmů napíšu snad ještě dnes večer..
Moje sestava se na jednu ani druhou nechytá. Takže smekám, hraje Vám to oběma velmi hezky

- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Super, co to dnes bylo za sestavičku, pokud to není tajné? A kde jsi shledal ten kousíček, který tvořil rozdíl? Např. byl v bednách, nebo v celkovém sladění aparatury?kychtax píše:Hrálo Ti to moc hezky. Je slyšet i vidět, že to má p.Šroll vyladěné. Zvuk je čistý, až křišťálový. Dneska jsem měl možnost slyšet taky velmi dobrou sestavu. Řekl bych zvukově ještě kousíček dál a tak to je paráda mít hned srovnání.
Moje sestava se na jednu ani druhou nechytá. Takže smekám, hraje Vám to oběma velmi hezky. Více dojmů napíšu snad ještě dnes večer..
Díky za info

- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
jasně Honzo,
tady tomu nerozumí nikdo. Vždyť jen tak tlacháme
tady tomu nerozumí nikdo. Vždyť jen tak tlacháme

1518?blesk666 píše:ked uz si to nakusol, celkom by ma zaujimala ta druha zostava ci sa ti pacila

- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Já nikdy netvrdil, že tomu rozumím. Nikoho nehodnotím a ani Vás drahý pane Renown jsem nikdy nehodnotil.Renown píše:to Sonofstars :
že tomu nerozumíš ty, jsi už dokázal a proto nemáš žádné právo hodnotit ostatní
Věnujme se hudbě a výklad práv přenechte justici

to znosustars :
nejprve napíšeš : "tady tomu nerozumí nikdo" a když Ti někdo napíše, že máš mluvit de facto jen za sebe, tak plácáš o potrefených husách.
No holt ten potrefený houser budeš asi Ty sám, viď.
nejprve napíšeš : "tady tomu nerozumí nikdo" a když Ti někdo napíše, že máš mluvit de facto jen za sebe, tak plácáš o potrefených husách.
No holt ten potrefený houser budeš asi Ty sám, viď.
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
ale no tak pánové, trochu klidu do těch vláken. Je škoda se urážet ne? U mého textu je smajlík, jako vtip.
No a kdybychom tomu všemu všichni rozumněli, tak se tu asi nepotkáváme a nedohadujeme se o každé maličkosti, ne?
Ale pokud jsem tím někoho urazil, tak beru zpět a omlouvám se

No a kdybychom tomu všemu všichni rozumněli, tak se tu asi nepotkáváme a nedohadujeme se o každé maličkosti, ne?
Ale pokud jsem tím někoho urazil, tak beru zpět a omlouvám se