SROLL
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: SROLL
Něco k dotazům, které jste mi zasílali do SZ:
Finální verze Repro Soundgarden 2 údajně hraje trochu lepší středy a lepší bass než prototyp. Problém mnoha hifistů, že chtějí 3 pásma a ne dvojpásmovky prý vyřešil kvalitou součástek a zapojením. LŠ si je jistý, že by měl tímto rozdíl v počtu pásem smazat.
Musím přiznat, že se těším na srovnání u mne doma s Revell/Sroll (snad leden/únor 2018). Jeden z nedělních posluchačů tvrdil, že už i ten upravený pár prototypů strčil moje Revelly do kapsy. Drzoun jeden
Má lepší ucho - budu mu věřit
Počet posluchačů 3 a všichni moc spokojení s čistotou projevu, prostorem nahrávek, dynamikou, ... nikdo nenadával, nikdo nebrblal, kritika nezazněla.
Snad jen ode mne - je třeba aktualizovat stránky, dát lidem víc informací, zveřejnit ceník, a konečně dodělat ty Soundgarden 2!!!
Vše přislíbeno. LŠ nám i ukazoval výsledky měření (jak zmiňoval i PMA výše/nebo v jiném vlákně) všesměrového šíření zvuku v prostoru.
Finální verze Repro Soundgarden 2 údajně hraje trochu lepší středy a lepší bass než prototyp. Problém mnoha hifistů, že chtějí 3 pásma a ne dvojpásmovky prý vyřešil kvalitou součástek a zapojením. LŠ si je jistý, že by měl tímto rozdíl v počtu pásem smazat.
Musím přiznat, že se těším na srovnání u mne doma s Revell/Sroll (snad leden/únor 2018). Jeden z nedělních posluchačů tvrdil, že už i ten upravený pár prototypů strčil moje Revelly do kapsy. Drzoun jeden

Má lepší ucho - budu mu věřit

Počet posluchačů 3 a všichni moc spokojení s čistotou projevu, prostorem nahrávek, dynamikou, ... nikdo nenadával, nikdo nebrblal, kritika nezazněla.
Snad jen ode mne - je třeba aktualizovat stránky, dát lidem víc informací, zveřejnit ceník, a konečně dodělat ty Soundgarden 2!!!
Vše přislíbeno. LŠ nám i ukazoval výsledky měření (jak zmiňoval i PMA výše/nebo v jiném vlákně) všesměrového šíření zvuku v prostoru.
Ako na tom bola tonálna vernosť a spomínaný priestor? Celkovo mi tie Soundgardeny prídu ako repro, ktoré bude veľmi náročné na umiestnenie. Mýlim sa?
Inak samotná bedna vyzerá byť navrhnutá parádne. Teším sa na merania! A dokonca aj vyzerá k svetu s vysokým WAF
edit: no vidím, že si ma predbehol.
Inak samotná bedna vyzerá byť navrhnutá parádne. Teším sa na merania! A dokonca aj vyzerá k svetu s vysokým WAF

edit: no vidím, že si ma predbehol.

- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Pravda to jsou nějaké nové RCA konektory, ale jinak stejná verze drátu Kapton. USB mělo navíc feritový váleček. Ostatní kabeláž stejná.
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Fidas
prostor byl úžasný, asi hlavní doména těchto beden, důvod proč jsou vlastně repro z obou stran a vyzařují všesměrově.
Opravdu velice čisté, plné detailů a opravdu hooodně prostorné.
Směrovost kabelů - zapojení - dobře Fidas
LawIAR
myslím si, že s umístěním problém nebude. LŠ by je s klidem v srdci nacpal i ke mě do mého poslechového koutku (0,5m od pravé a 0,5m od zadní stěny, levá bedna 0,5m od zadní a v prostoru).
Budu toho snad svědkem leden/únor 2018. Popíšu a nafotím.
prostor byl úžasný, asi hlavní doména těchto beden, důvod proč jsou vlastně repro z obou stran a vyzařují všesměrově.
Opravdu velice čisté, plné detailů a opravdu hooodně prostorné.
Směrovost kabelů - zapojení - dobře Fidas

LawIAR
myslím si, že s umístěním problém nebude. LŠ by je s klidem v srdci nacpal i ke mě do mého poslechového koutku (0,5m od pravé a 0,5m od zadní stěny, levá bedna 0,5m od zadní a v prostoru).
Budu toho snad svědkem leden/únor 2018. Popíšu a nafotím.
Naposledy upravil(a) sonofstars dne 11 pro 2017 22:32, celkem upraveno 1 x.
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
To jsem myslel, že udělal jen u verze pro sebe - jinak vždy a všude cpal LŠ vidličky

Mě v tom mém prostoru sedí pro zapojení více vidličky, mám delší kabely než potřebuji a tak jsou trochu zakroucené. Krátit kabely by mohlo být překážkou možnému budoucímu prodeji.
A pěkně mě štvete, že všichni máte už "dokonalejší" verze.

To právě dělal zkušební verzi pro mne, protože jsem to po něm již delší dobu chtěl
. Včera jsem s ním po poslechové akci volal a prý se banánky osvědčily tak, že je nejspíš začne používat jako standart. Tak uvidím/uslyším, koncem týdne bych měl mít pár na vyzkoušení.

Luděk je jistě velkej koumák.
Nicméně po létech sledování jeho cesty mnohdy nechápu ty kroky. Což však není nic proti ničemu, protože nejsem vynálezce.
Jen když si vzpomenu, jak se vždy všude psalo, že široká bedna díky odrazům vln od čelní desky je naprd a že by měla být co nejužší a co nejvíc zaoblená, tak toto je jakoby cesta proti proudu.
Navíc neustálé změny v komponentech, které se neustále vylepšují, zcela špatně vedený prodejní marketing, nejasně dané ceny a možnosti koupě, termíny dodání, opravy ...atd....bylo toho všude napsáno víc než dost, by mne jako možného zákazníka odradilo.
Jinak ohledně finálního zvuku Šroll audio jsem byl vždy spokojen,....ale....
Na fotce mi tedy ty skleněné okna mezi bednami a difuzery moc nesedí.
Nicméně po létech sledování jeho cesty mnohdy nechápu ty kroky. Což však není nic proti ničemu, protože nejsem vynálezce.
Jen když si vzpomenu, jak se vždy všude psalo, že široká bedna díky odrazům vln od čelní desky je naprd a že by měla být co nejužší a co nejvíc zaoblená, tak toto je jakoby cesta proti proudu.
Navíc neustálé změny v komponentech, které se neustále vylepšují, zcela špatně vedený prodejní marketing, nejasně dané ceny a možnosti koupě, termíny dodání, opravy ...atd....bylo toho všude napsáno víc než dost, by mne jako možného zákazníka odradilo.
Jinak ohledně finálního zvuku Šroll audio jsem byl vždy spokojen,....ale....
Na fotce mi tedy ty skleněné okna mezi bednami a difuzery moc nesedí.
Naposledy upravil(a) Tarbor dne 11 pro 2017 22:55, celkem upraveno 1 x.
A pěkně mě štvete, že všichni máte už "dokonalejší" verze.

Tak to samé mě bude štvát za nějakou dobu, až pan Šroll udělá zase něco nového
Ty mé Piegy také umí dobře zahrát, ale v těchto končinách nejsou moc známé. Přesto věřím, že Soundgarden ll budou ještě o dvě koňské délky lepší.

Tak to samé mě bude štvát za nějakou dobu, až pan Šroll udělá zase něco nového

Ty mé Piegy také umí dobře zahrát, ale v těchto končinách nejsou moc známé. Přesto věřím, že Soundgarden ll budou ještě o dvě koňské délky lepší.
- nordland88
- Kontaktovat uživatele:
Krása, a ty difuzery 

No jo, taky bych na ty svoje dva páry dvojpásem potřeboval takové krásné krabice.
Mně by stačily dvě hranaté škatule se čtvercovou podstavou................
Ale vážně -- krása.

Mně by stačily dvě hranaté škatule se čtvercovou podstavou................
Ale vážně -- krása.