SROLL
Re: SROLL
To okno by nebyl až takový problém, je uprostřed, mnohem horší pro tenhle typ beden je případná nesymetrie --- například když bedny stojí na straně místnosti a u jedné je blízko boční stěna ale u druhé ne, nebo když je za jednou bednou přetlumeno a za druhou odrazivo.................
Petre, mam pocit ze je spis nechce, nez ze by neumel nebo nemohl. Nechce si do toho nekoho pustit.sonofstars píše: ↑12 pro 2017 11:01To, ze je LS spise badatel a kutil je znamo. Neumi udelat marketing a asi nema prostredky na to, aby si najmul zamestnance.
Duvody vi jen on.
Ale domnivam se, ze ma v tom prilis hodne know how. Sve prace, vyvoje a nechce riskovat, ze by o neco z toho prisel. Coz tady sveci o jeho vysokem sebevedomi a uvedomeni si schopnosti, coz se i odrazi v cene a pozici na (ceskem) trhu. Je to jeho volba, cesta. A muze si svou "go to market" strategii dovolit, protoze zkratka umi. Neni to jeho nemohoucnost, ve smyslu, ze by byl "silenym geniem" a praktickou stranku nezvladal. To si nemyslim.
Jiri uplne suhlasim, po vystave v Prahe kde bol prvy krat predstaveny novy Rhythm, ktory sa mi zvukovo pacil, som volal Srollovi a pytal som sa kedy bude finalna verzia Rhythm aj s ukazovatelom hlasitosti, slubil do konca roka a nie je doteraz. Namiesto toho pracoval na upgrade stareho modelu Lyric, kde ako som pocul sa mu podarilo moduly z Rhytmu prepracovat a dotiahnut este o kus dalej, takze je mozne, ze ak dorobi repro, vrhne sa na upravu Rhythm na MKII...

Já mám krom již zmíněného problém s tím "garážovým" prodáváním, tak mi vadí ta aura tajnosti a mlha něčeho nadpozemského. Fóbie LŠ z případného pajcování a hlavně, mnohá a dlouho slibovaná měření jaksi nikdy nedodal. Navíc již tak tři-čtyři roky jsou informace v kontextu s jeho webem a jeho případným komentářem hodně podobná PR tajnosnubným mlžným oparům recenzentů.
Prostě mi tento přístup celkově vadí a nechtěl bych od něj nic, přesto že si ho jako konstruktéra a "vědce" vážím. Nicméně prodej, servis, komplexní informovanost, navíc tuzemského výrobce/ prodejce, by měla být na zcela jiné úrovni.
Prostě mi tento přístup celkově vadí a nechtěl bych od něj nic, přesto že si ho jako konstruktéra a "vědce" vážím. Nicméně prodej, servis, komplexní informovanost, navíc tuzemského výrobce/ prodejce, by měla být na zcela jiné úrovni.
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
jo to nevim.
Ani nevim jestli chce ten prototyp prodavat. Podle me jen predstavuje technologii a moznosti.
Pokud by je prodaval - kdo si je koupí? Jsou to preci jen pracovní korpusy, kde najdes spoustu drobnustek (vad) jako lepeny spoj se zaschlou kapkou lepidla, apod.
Podle me je neda z ruky - to by mohla byt spatna reklama. Poslouzily v ramci vyvoje konecneho reseni a pak je rozebere na soucastky nebo schova na pude.
Prodavat se budou jen ty finalky.
Ale souhlasím, nechapu proc tam ty nohy nejsou - to je zaklad.

- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
A tak takto jsem na to nekoukal. Neco na tom je, zajimavy postreh. Urcite si to muze i dovolitkychtax píše: ↑12 pro 2017 12:39Petre, mam pocit ze je spis nechce, nez ze by neumel nebo nemohl. Nechce si do toho nekoho pustit.sonofstars píše: ↑12 pro 2017 11:01To, ze je LS spise badatel a kutil je znamo. Neumi udelat marketing a asi nema prostredky na to, aby si najmul zamestnance.
Duvody vi jen on.
Ale domnivam se, ze ma v tom prilis hodne know how. Sve prace, vyvoje a nechce riskovat, ze by o neco z toho prisel. Coz tady sveci o jeho vysokem sebevedomi a uvedomeni si schopnosti, coz se i odrazi v cene a pozici na (ceskem) trhu. Je to jeho volba, cesta. A muze si svou "go to market" strategii dovolit, protoze zkratka umi. Neni to jeho nemohoucnost, ve smyslu, ze by byl "silenym geniem" a praktickou stranku nezvladal. To si nemyslim.

Já bych řekl, že základ je kvalita součástek, kvalita skříně reprobedny, kvalita výhybky, kvalita měničů, kvalita technologie i ideje, kvalita zpracování a správnost konstrukce......................................... nožičky jsou jenom blbůstka a nicotnost ve srovnání s tím.
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
dadaft
LS mi k tomu dotazu o nozickach rekl presne tohle co jsi napsal
Jeste dodal, ze bedny v kategorii 1mil mnohdy nemaji takove soucastky, co on nacpal do Soundgarden. Proto se mu nepodarilo dostat cenu pod 200tis a kdovi kde se nakonec zastavi.
V breznu tvrdil, ze budou za 200-300tis.
jiri
ptal jsem se - rikal, ze ano. Chtel je mit uz na ten nedelni poslech, ted to vypada do konce roku finale.
Vystava 2018 nutnost.
LS mi k tomu dotazu o nozickach rekl presne tohle co jsi napsal

Jeste dodal, ze bedny v kategorii 1mil mnohdy nemaji takove soucastky, co on nacpal do Soundgarden. Proto se mu nepodarilo dostat cenu pod 200tis a kdovi kde se nakonec zastavi.
V breznu tvrdil, ze budou za 200-300tis.
jiri
ptal jsem se - rikal, ze ano. Chtel je mit uz na ten nedelni poslech, ted to vypada do konce roku finale.
Vystava 2018 nutnost.

Lyric mkII jsem také slyšel a přímo v porovnání s původním modelem Lyric v perfektně opravené poslechovce.sonofstars píše: ↑12 pro 2017 14:07ja slysel lyric mkII a ma to opravdu neco do sebe. Ten vykon je opravdu uzasny a prednes take. Asi si jej take nikdy nekoupim, ale ma to smysl jej mit v nabidce.
Stejně tak jsem měl možnost porovnat Rhythm s původním modelem Lyric v jiné slušné poslechovce.
V obou případech byl původní Lyric jasně poražen.
Pokud vím tak Lyric mkII je k dispozici jen jako placený upgrade pro majitele původních Lyriců.