SROLL

Diskuse o vašich oblíbených značkách. Denon, Marantz, Vincent, Lyngdorf, Densen, Electrocompaniet, NAD a další.
Odpovědět
Jiri
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: SROLL

Příspěvek od Jiri »

Já píšu o Rhythm. Lyric bych si nekoupil.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

To okno by nebyl až takový problém, je uprostřed, mnohem horší pro tenhle typ beden je případná nesymetrie --- například když bedny stojí na straně místnosti a u jedné je blízko boční stěna ale u druhé ne, nebo když je za jednou bednou přetlumeno a za druhou odrazivo.................

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

sonofstars píše:
12 pro 2017 11:01
To, ze je LS spise badatel a kutil je znamo. Neumi udelat marketing a asi nema prostredky na to, aby si najmul zamestnance.
Petre, mam pocit ze je spis nechce, nez ze by neumel nebo nemohl. Nechce si do toho nekoho pustit.
Duvody vi jen on.
Ale domnivam se, ze ma v tom prilis hodne know how. Sve prace, vyvoje a nechce riskovat, ze by o neco z toho prisel. Coz tady sveci o jeho vysokem sebevedomi a uvedomeni si schopnosti, coz se i odrazi v cene a pozici na (ceskem) trhu. Je to jeho volba, cesta. A muze si svou "go to market" strategii dovolit, protoze zkratka umi. Neni to jeho nemohoucnost, ve smyslu, ze by byl "silenym geniem" a praktickou stranku nezvladal. To si nemyslim.

lubos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubos »

Jiri píše:
12 pro 2017 09:45
Pro mě je zásadní nedostatek chybějící ukazatel aktuální hlasitosti na Rhythm zesilovači (stačil by aspoň ten jednoduchý co měl Lyric).
Jiri uplne suhlasim, po vystave v Prahe kde bol prvy krat predstaveny novy Rhythm, ktory sa mi zvukovo pacil, som volal Srollovi a pytal som sa kedy bude finalna verzia Rhythm aj s ukazovatelom hlasitosti, slubil do konca roka a nie je doteraz. Namiesto toho pracoval na upgrade stareho modelu Lyric, kde ako som pocul sa mu podarilo moduly z Rhytmu prepracovat a dotiahnut este o kus dalej, takze je mozne, ze ak dorobi repro, vrhne sa na upravu Rhythm na MKII... ;)

Tarbor

Příspěvek od Tarbor »

Já mám krom již zmíněného problém s tím "garážovým" prodáváním, tak mi vadí ta aura tajnosti a mlha něčeho nadpozemského. Fóbie LŠ z případného pajcování a hlavně, mnohá a dlouho slibovaná měření jaksi nikdy nedodal. Navíc již tak tři-čtyři roky jsou informace v kontextu s jeho webem a jeho případným komentářem hodně podobná PR tajnosnubným mlžným oparům recenzentů.

Prostě mi tento přístup celkově vadí a nechtěl bych od něj nic, přesto že si ho jako konstruktéra a "vědce" vážím. Nicméně prodej, servis, komplexní informovanost, navíc tuzemského výrobce/ prodejce, by měla být na zcela jiné úrovni.

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Vystihl si to. *palec*

sonofstars
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od sonofstars »

Jiri píše:
12 pro 2017 11:18
sonofstar: promiň takže ani teď tyto původní bedny z výstavy nejsou ve finální verzi? Opravdu nechápu jeho přístup tam nedat anti-rezonanční nožičky když se snaží najít kupce pro tento "prototyp" když dokončuje Soundgarden2.
jo to nevim.
Ani nevim jestli chce ten prototyp prodavat. Podle me jen predstavuje technologii a moznosti.
Pokud by je prodaval - kdo si je koupí? Jsou to preci jen pracovní korpusy, kde najdes spoustu drobnustek (vad) jako lepeny spoj se zaschlou kapkou lepidla, apod.
Podle me je neda z ruky - to by mohla byt spatna reklama. Poslouzily v ramci vyvoje konecneho reseni a pak je rozebere na soucastky nebo schova na pude.

Prodavat se budou jen ty finalky.
Ale souhlasím, nechapu proc tam ty nohy nejsou - to je zaklad. *headbang*

sonofstars
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

kychtax píše:
12 pro 2017 12:22
Jiri, neni lyric taky krabice vyfrezovana z alu odlitku ;-)
je a taky ten zesik pak stal i diky tomu hromadu penez, rhythm byl najednou za hubicku a dostupny vetsi skupine uzivatelu.
Sam LS psal, ze ta krabice je fajn, ale strasne navysovala cenu.
(neporovnavame vykon)

sonofstars
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Jiri píše:
12 pro 2017 12:33
ja slysel lyric mkII a ma to opravdu neco do sebe. Ten vykon je opravdu uzasny a prednes take. Asi si jej take nikdy nekoupim, ale ma to smysl jej mit v nabidce.

sonofstars
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

kychtax píše:
12 pro 2017 12:39
sonofstars píše:
12 pro 2017 11:01
To, ze je LS spise badatel a kutil je znamo. Neumi udelat marketing a asi nema prostredky na to, aby si najmul zamestnance.
Petre, mam pocit ze je spis nechce, nez ze by neumel nebo nemohl. Nechce si do toho nekoho pustit.
Duvody vi jen on.
Ale domnivam se, ze ma v tom prilis hodne know how. Sve prace, vyvoje a nechce riskovat, ze by o neco z toho prisel. Coz tady sveci o jeho vysokem sebevedomi a uvedomeni si schopnosti, coz se i odrazi v cene a pozici na (ceskem) trhu. Je to jeho volba, cesta. A muze si svou "go to market" strategii dovolit, protoze zkratka umi. Neni to jeho nemohoucnost, ve smyslu, ze by byl "silenym geniem" a praktickou stranku nezvladal. To si nemyslim.
A tak takto jsem na to nekoukal. Neco na tom je, zajimavy postreh. Urcite si to muze i dovolit ;)

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

Já bych řekl, že základ je kvalita součástek, kvalita skříně reprobedny, kvalita výhybky, kvalita měničů, kvalita technologie i ideje, kvalita zpracování a správnost konstrukce......................................... nožičky jsou jenom blbůstka a nicotnost ve srovnání s tím.

Jiri
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jiri »

Každopádně držím LŠ palce aby Soundgarden2 dokončil na výstavu na jaře 2018.

sonofstars
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

dadaft

LS mi k tomu dotazu o nozickach rekl presne tohle co jsi napsal *bravo*
Jeste dodal, ze bedny v kategorii 1mil mnohdy nemaji takove soucastky, co on nacpal do Soundgarden. Proto se mu nepodarilo dostat cenu pod 200tis a kdovi kde se nakonec zastavi.
V breznu tvrdil, ze budou za 200-300tis.

jiri

ptal jsem se - rikal, ze ano. Chtel je mit uz na ten nedelni poslech, ted to vypada do konce roku finale.
Vystava 2018 nutnost. ;)

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

na těch bednách by mohly být nějaké "packy" nebo zvětšená základna, např. nějaká deska? Nepůsobí to zatím moc stabilně.
Cenová informace už někde probleskla? :)

Jiri
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jiri »

sonofstars píše:
12 pro 2017 14:07
Jiri píše:
12 pro 2017 12:33
ja slysel lyric mkII a ma to opravdu neco do sebe. Ten vykon je opravdu uzasny a prednes take. Asi si jej take nikdy nekoupim, ale ma to smysl jej mit v nabidce.
Lyric mkII jsem také slyšel a přímo v porovnání s původním modelem Lyric v perfektně opravené poslechovce.
Stejně tak jsem měl možnost porovnat Rhythm s původním modelem Lyric v jiné slušné poslechovce.
V obou případech byl původní Lyric jasně poražen.

Pokud vím tak Lyric mkII je k dispozici jen jako placený upgrade pro majitele původních Lyriců.

Odpovědět