Předpokládám, že vše co jsi zmínil už LŠ ve svých bednách má takže jsem očekával že i takovou "blbůstku a nicotnost" bude řešit když je takový perfekcionista. Třeba u SF to mají a určitě nepoužívají takové kvalitní součástky ve výhybce...dadaft píše: ↑12 pro 2017 14:12Já bych řekl, že základ je kvalita součástek, kvalita skříně reprobedny, kvalita výhybky, kvalita měničů, kvalita technologie i ideje, kvalita zpracování a správnost konstrukce......................................... nožičky jsou jenom blbůstka a nicotnost ve srovnání s tím.
SROLL
Re: SROLL
- Přílohy
-
sonofstars:dík za vystavení fotky detailu Eposu s číslem,ok - je to můj cestovatel
-byl jsem v pátek v Casea na poslech těchto repro,- po delší směně v práci a promrzlý jak nanuk-ale rád jsem tam seděl asi 2hod,když jsem dojel tak byl zapojený upravený Lyric a pak když jeho majitel sním odjel tak se přehazovalo na Rhythm,byla poznat jiná kontrola na spodku zvuku s jiným výkonem zesilovače
-i tak byl poznat rozdíl proti zvuku před cca měsícem-samozřejmě k lepšímu,zvuk je spojitý,hluboký až holografický,perfektně čistý,a líp čitelný v prostoru,na dvoupásmovky se to snaží a bas je mohutný a úderný,prostě lepší....

-byl jsem v pátek v Casea na poslech těchto repro,- po delší směně v práci a promrzlý jak nanuk-ale rád jsem tam seděl asi 2hod,když jsem dojel tak byl zapojený upravený Lyric a pak když jeho majitel sním odjel tak se přehazovalo na Rhythm,byla poznat jiná kontrola na spodku zvuku s jiným výkonem zesilovače
-i tak byl poznat rozdíl proti zvuku před cca měsícem-samozřejmě k lepšímu,zvuk je spojitý,hluboký až holografický,perfektně čistý,a líp čitelný v prostoru,na dvoupásmovky se to snaží a bas je mohutný a úderný,prostě lepší....
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
kychtax
však ta rozšířená podstava (s hroty) bude (už je) na té poslední a snad již brzy dokončené verzi
horizon
Tak ty jsi to slyšel ochvilku dříve než já.
Díky za doplnění o nové poslechové informace. Tvůj Epos mkII byl fajn, můžeš ho v klidu používat (jakmile se ti po upgradu vrátí domů).

však ta rozšířená podstava (s hroty) bude (už je) na té poslední a snad již brzy dokončené verzi
horizon
Tak ty jsi to slyšel ochvilku dříve než já.

- Přílohy
-
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Je to asi tak, ja prispet nemohl, mam jen em ka jednicku Epos

No ještě že na tebou předem deklarovaný poslechový test dovezl aspoň ty bedny,nevím od koho by jste je půjčovaly,když to ještě není stále finální výrobek,takže by nebylo kde brát od zákazníka,který poslal na upgrade
Jediné bys musel půjčit Revely by Sroll,které v určitých časových odstupech prodáváš a pak vždy couvnes z prodeje
Zajímavá aura všeho kolem toho

Zajímavá aura všeho kolem toho

- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Prodaval je otec skrze me v Praze. Na severu by byla mala sance poslechu. Ja tedy necouval, vzal jsem je pri prvni nabidce 
Revelly tedy uz zustavaji u me - kupuji je od otce ja.
Tedy bych je mohl vzit s sebou
Kazdej da neco, ja bedny, ten zesik, tamten DAC, dalsi vezme kabelaz, ... to je particka
Vzal nekdo hudbu?
Ne

Revelly tedy uz zustavaji u me - kupuji je od otce ja.
Tedy bych je mohl vzit s sebou

Kazdej da neco, ja bedny, ten zesik, tamten DAC, dalsi vezme kabelaz, ... to je particka

Vzal nekdo hudbu?
Ne

terahera-jo máš pravdu,já jsem od L.S.věděl předem že se na něj bude o víkendu "někde" hrát,ale až se zveřejnila tato akce tak jsem byl zvědavý jestli tam bude ten můj kousek, systém nabízení/prodeje je takový jaký je- může se to líbit,nebo ne,to je jediné co se stím dá dělat,pokud to zájemce chce musí nastoupit do systému, není to krám kam zajdu a ukážu co chci a odnesu si to domů, já už neremcam.......
Ano souhlasím s Horizon, Sroll "systém nabízení/prodeje je takový jaký je".
Já jsem čekal na Sroll filtrovací síťovou lištu od června (není dodnes) a tak jsem si nakonec koupil síťový regenerátor jinde a už to dál neřeším.
Pokud vím tak Kulich čeká na EPOS mkII od září a asi se jen tak nedočká. Už mu hledám MSB DAC na Audio-marktu.
Já jsem čekal na Sroll filtrovací síťovou lištu od června (není dodnes) a tak jsem si nakonec koupil síťový regenerátor jinde a už to dál neřeším.
Pokud vím tak Kulich čeká na EPOS mkII od září a asi se jen tak nedočká. Už mu hledám MSB DAC na Audio-marktu.
systém nabízení/prodeje je takový jaký je
Tato jednoduchá věta, která upřesňuje moje negativní pocity z případné chuti si od LŠ něco koupit, je právě to, co mi přímo totálně uzavřelo cestu se od produkty LŠ zajímat.
O mnoha případech, zde zmíněných a je jich o hodně víc, samo vím delší dobu, ale stále jsem doufal, že LŠ + Vrána to dotáhnou k normálnímu solidnímu obchodnímu duchu.
Bohužel.
Tato jednoduchá věta, která upřesňuje moje negativní pocity z případné chuti si od LŠ něco koupit, je právě to, co mi přímo totálně uzavřelo cestu se od produkty LŠ zajímat.
O mnoha případech, zde zmíněných a je jich o hodně víc, samo vím delší dobu, ale stále jsem doufal, že LŠ + Vrána to dotáhnou k normálnímu solidnímu obchodnímu duchu.
Bohužel.
Sonofstars - diky za pouznatky k poslechu
Ad. diskuze ke strategii Sroll/Casea atd. - ja jsem rad, jak to je... Nemohu rict za ta leta, co mam veci od Casea/Sroll negativni vec. No, ty lhuty atd., jasne, ale ja uz s tim pocitam
BTW, dokazete si predstavit, jakym zpusobem by se promitnul “koncernovy” system prodeje a podpory do ceny? Ja si to predstavit dokazu, pak by ty veci byly mimo me financni moznosti... A asi bych nebyl sam...
Na finalni verzi beden jsem velmi zvedavej
A na cenu
Musi byt racionalni, za 300t pujdou sehnat secon hand G2, takze... Uvidime 

Na finalni verzi beden jsem velmi zvedavej

Problem je, ze kdyz nejaka bedna hraje dobre a to co ma (treba ty australe?), tezko posouvat nesmyslne cenu nahoru, kdyz jiz rozdily jsou male. Platit navic za urcite zazracno? Pro mne to jsou bedny v kat. od 100-250tis. Kdyz to bude nad 300k, bude se mu to prodavat tezko. Samozrejme mu muze pomoci a zrejme i spoleha na "vendor lock". Kdyz uz nekdo ma vsechno sroll, zkrousne i sroll dvojpasma nad 1/4mega.
(Jen si tu tak fantaziruju
(Jen si tu tak fantaziruju

- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
mame v CR i SR povicero malovyrobcu bez "koncernoveho" systemu prodeje, kupodivu to u nich funguje