SROLL

Diskuse o vašich oblíbených značkách. Denon, Marantz, Vincent, Lyngdorf, Densen, Electrocompaniet, NAD a další.
Odpovědět
Jiri
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: SROLL

Příspěvek od Jiri »

dadaft píše:
12 pro 2017 14:12
Já bych řekl, že základ je kvalita součástek, kvalita skříně reprobedny, kvalita výhybky, kvalita měničů, kvalita technologie i ideje, kvalita zpracování a správnost konstrukce......................................... nožičky jsou jenom blbůstka a nicotnost ve srovnání s tím.
Předpokládám, že vše co jsi zmínil už LŠ ve svých bednách má takže jsem očekával že i takovou "blbůstku a nicotnost" bude řešit když je takový perfekcionista. Třeba u SF to mají a určitě nepoužívají takové kvalitní součástky ve výhybce...
Přílohy
SF Stradivary.jpg

Horizon
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Horizon »

sonofstars:dík za vystavení fotky detailu Eposu s číslem,ok - je to můj cestovatel :D
-byl jsem v pátek v Casea na poslech těchto repro,- po delší směně v práci a promrzlý jak nanuk-ale rád jsem tam seděl asi 2hod,když jsem dojel tak byl zapojený upravený Lyric a pak když jeho majitel sním odjel tak se přehazovalo na Rhythm,byla poznat jiná kontrola na spodku zvuku s jiným výkonem zesilovače
-i tak byl poznat rozdíl proti zvuku před cca měsícem-samozřejmě k lepšímu,zvuk je spojitý,hluboký až holografický,perfektně čistý,a líp čitelný v prostoru,na dvoupásmovky se to snaží a bas je mohutný a úderný,prostě lepší....

sonofstars
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od sonofstars »

kychtax

však ta rozšířená podstava (s hroty) bude (už je) na té poslední a snad již brzy dokončené verzi

horizon
Tak ty jsi to slyšel ochvilku dříve než já. *bravo* Díky za doplnění o nové poslechové informace. Tvůj Epos mkII byl fajn, můžeš ho v klidu používat (jakmile se ti po upgradu vrátí domů).
*2thumbsup*
Přílohy
Final design.jpg

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

Horizon
Epos je nedostatkové zboží i pro výrobce,tak proto se zkoušelo na tvém :D

sonofstars
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Je to asi tak, ja prispet nemohl, mam jen em ka jednicku Epos
:)

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

No ještě že na tebou předem deklarovaný poslechový test dovezl aspoň ty bedny,nevím od koho by jste je půjčovaly,když to ještě není stále finální výrobek,takže by nebylo kde brát od zákazníka,který poslal na upgrade :D Jediné bys musel půjčit Revely by Sroll,které v určitých časových odstupech prodáváš a pak vždy couvnes z prodeje :D
Zajímavá aura všeho kolem toho :o

sonofstars
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Prodaval je otec skrze me v Praze. Na severu by byla mala sance poslechu. Ja tedy necouval, vzal jsem je pri prvni nabidce :)

Revelly tedy uz zustavaji u me - kupuji je od otce ja.
Tedy bych je mohl vzit s sebou :)

Kazdej da neco, ja bedny, ten zesik, tamten DAC, dalsi vezme kabelaz, ... to je particka :)

Vzal nekdo hudbu?
Ne *headbang*

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

To už vypadá,že jste nějaká sekta :shock:

Horizon
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Horizon »

terahera-jo máš pravdu,já jsem od L.S.věděl předem že se na něj bude o víkendu "někde" hrát,ale až se zveřejnila tato akce tak jsem byl zvědavý jestli tam bude ten můj kousek, systém nabízení/prodeje je takový jaký je- může se to líbit,nebo ne,to je jediné co se stím dá dělat,pokud to zájemce chce musí nastoupit do systému, není to krám kam zajdu a ukážu co chci a odnesu si to domů, já už neremcam.......

Jiri
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jiri »

Ano souhlasím s Horizon, Sroll "systém nabízení/prodeje je takový jaký je".
Já jsem čekal na Sroll filtrovací síťovou lištu od června (není dodnes) a tak jsem si nakonec koupil síťový regenerátor jinde a už to dál neřeším.
Pokud vím tak Kulich čeká na EPOS mkII od září a asi se jen tak nedočká. Už mu hledám MSB DAC na Audio-marktu.

Tarbor

Příspěvek od Tarbor »

systém nabízení/prodeje je takový jaký je

Tato jednoduchá věta, která upřesňuje moje negativní pocity z případné chuti si od LŠ něco koupit, je právě to, co mi přímo totálně uzavřelo cestu se od produkty LŠ zajímat.

O mnoha případech, zde zmíněných a je jich o hodně víc, samo vím delší dobu, ale stále jsem doufal, že LŠ + Vrána to dotáhnou k normálnímu solidnímu obchodnímu duchu.

Bohužel.

WaVe_99
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WaVe_99 »

Sonofstars - diky za pouznatky k poslechu :-) Ad. diskuze ke strategii Sroll/Casea atd. - ja jsem rad, jak to je... Nemohu rict za ta leta, co mam veci od Casea/Sroll negativni vec. No, ty lhuty atd., jasne, ale ja uz s tim pocitam :-) BTW, dokazete si predstavit, jakym zpusobem by se promitnul “koncernovy” system prodeje a podpory do ceny? Ja si to predstavit dokazu, pak by ty veci byly mimo me financni moznosti... A asi bych nebyl sam...

Na finalni verzi beden jsem velmi zvedavej :-) A na cenu :-) Musi byt racionalni, za 300t pujdou sehnat secon hand G2, takze... Uvidime :-)

Odar

Příspěvek od Odar »

Tak za 60, ci kolko mas v inzercii kvalitativne take iste bedne, len ich treba trosku streknut lakyrnikom, aby nevyzerali, ako . . . vyzeraju :lol: EHM, AU :lol:

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Problem je, ze kdyz nejaka bedna hraje dobre a to co ma (treba ty australe?), tezko posouvat nesmyslne cenu nahoru, kdyz jiz rozdily jsou male. Platit navic za urcite zazracno? Pro mne to jsou bedny v kat. od 100-250tis. Kdyz to bude nad 300k, bude se mu to prodavat tezko. Samozrejme mu muze pomoci a zrejme i spoleha na "vendor lock". Kdyz uz nekdo ma vsechno sroll, zkrousne i sroll dvojpasma nad 1/4mega.
(Jen si tu tak fantaziruju :-)

PavelDosko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PavelDosko »

WaVe_99 píše:
13 pro 2017 12:02
BTW, dokazete si predstavit, jakym zpusobem by se promitnul “koncernovy” system prodeje a podpory do ceny? Ja si to predstavit dokazu, pak by ty veci byly mimo me financni moznosti... A asi bych nebyl sam...
mame v CR i SR povicero malovyrobcu bez "koncernoveho" systemu prodeje, kupodivu to u nich funguje

Odpovědět