No přeci s Nucem Srollsonofstars píše: ↑16 led 2018 18:39To je slovo chlapa. Tesim se zde na tomto vlakne na popis z poslechu a srovnani.
S cim to budes srovnavat?
SROLL
Re: SROLL
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Viz vlakno “Sroll Purity” ze dne 15.11.2017, ale dam to i sem. Mozna to bude uz i nekde hloubeji v tomto vlakne.
Ceník Sroll cca před rokem a půl az dvema:
Reprokabel Purity Kapton 2,5m stojí cca 60tis.
Cinch/XLR Purity Kapton 1m stojí cca 17tis.
Síťový Purity Power Cable 1,5m stojí cca 7tis.
USB Purity Kapton 1,5m stojí cca 5tis.
Aktualni cenik na zavolani u LS. Telefon ma na svych webovkach.
Ceník Sroll cca před rokem a půl az dvema:
Reprokabel Purity Kapton 2,5m stojí cca 60tis.
Cinch/XLR Purity Kapton 1m stojí cca 17tis.
Síťový Purity Power Cable 1,5m stojí cca 7tis.
USB Purity Kapton 1,5m stojí cca 5tis.
Aktualni cenik na zavolani u LS. Telefon ma na svych webovkach.
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Terahera
Mozna jsem to nekde prehledl, chapu ze s horizonovym Sroll NUC, ale co mas ty za pristroj, ktery hodlas srovnavat se Sroll NUC?
Mozna jsem to nekde prehledl, chapu ze s horizonovym Sroll NUC, ale co mas ty za pristroj, ktery hodlas srovnavat se Sroll NUC?
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Home madesonofstars píše: ↑16 led 2018 21:52Terahera
Mozna jsem to nekde prehledl, chapu ze s horizonovym Sroll NUC, ale co mas ty za pristroj, ktery hodlas srovnavat se Sroll NUC?![]()
Je to Intel Nuc 5i3RYH kit a skříň Akasa newton S,SSD disk 64GB,Ram 4GB

Hardware bude standardní NUC jako máš ty ale budeš překvapen jak zásadní podíl má software na výsledný zvuk. Těším se na výsledek toho porovnání. Přál bych ti úspěch protože Sroll NUC je prostě drahý a každá alternativa může být racionální cestou.
Že bych se konečně dopátral nějakého výsledku
To jediné mě zajímalo,včem se liší hardware,ale sekta se na mě sběhla a nic jsem se vlastně nedověděl
A sakra,teď jsem zrovna prokaučoval rundu na AVS 2018 
terahera - s porovnáním jsem pro, hlavní rozdíl (podle mě) software, příprava dat do dac-u,aby to spolu bez toho správného driveru, správně komunikovalo, tím správným myslím to že mi po změně dac Lynx za dac Epos nekomunikoval NUC, až po nainstalování správného ovladače
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Terahera
Diky za foto, take pekny kousek. I ja bych rad videl vysledek o stejnem ci nepatrnem rozdilu.
Pamatuji si jak NUC v zakladu zapojili misto NTB a hralo to jinak. Pak ho nastavili a hralo to zase jinak. Pak prisli po par mesicich s tou modifikaci softu na mk2 a poslouchali jsme cca 5 pisnicek a pak dali “enter” a prepsali - preinstalovali puvodni nastaveni. Neuplynulo ani deset sekund z prvni pisnicky a bylo jasne, ze se to radikalne zlepsilo. To byla pecka.
Zena pribehla z predsine, ze je to rozdil jako prase a je to slyset i pres cely byt
No a me to stalo vejplatu
Diky za foto, take pekny kousek. I ja bych rad videl vysledek o stejnem ci nepatrnem rozdilu.
Pamatuji si jak NUC v zakladu zapojili misto NTB a hralo to jinak. Pak ho nastavili a hralo to zase jinak. Pak prisli po par mesicich s tou modifikaci softu na mk2 a poslouchali jsme cca 5 pisnicek a pak dali “enter” a prepsali - preinstalovali puvodni nastaveni. Neuplynulo ani deset sekund z prvni pisnicky a bylo jasne, ze se to radikalne zlepsilo. To byla pecka.
Zena pribehla z predsine, ze je to rozdil jako prase a je to slyset i pres cely byt
No a me to stalo vejplatu
Vyzkošíme uvidíme
Nepředpokládám,že by můj Nuc byl natom stejně jako Sroll,ale uvidíme aspoň,jak velký rozdíl to bude
Jinak co se softu týče,je to poznat i u mě,když nainstaluji novou verzi,teď třeba zkouším Libreelec a proti Openelec zase posun nahoru 
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Vyzkousej, sam budu rad kdyz se o tom tady pak rozepises a myslim, ze i ostatni ctenari to oceni 
A o tom to hifi podle meho je. Vyzkouset a sdilet pocity a poznatky.

A o tom to hifi podle meho je. Vyzkouset a sdilet pocity a poznatky.
Škoda že nejsi někde blízko ode mě,ukázal bych ti i na Libreelec změnami nastavení takový zvukový rozdíl,že by i manželka přijela z Čech
A stačilo by mi půlka tvé výplaty 
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Vsak dovalis k nam do pepikova na vystavu ne? Toz sa mozes ukazat suhajku. Naleju ti slivovicu, ty mi ukazes tu masinu, jak ti to bude fachat, toz to budu stastnee. 
No a pak zacalujes ty tri rundy skopku. Zabiny007 uz objednal bejvak a stul v knajpe.
Toz jsme tri na to posezeni 
Sa tesim jak cyp 
No a pak zacalujes ty tri rundy skopku. Zabiny007 uz objednal bejvak a stul v knajpe.