SROLL

Diskuse o vašich oblíbených značkách. Denon, Marantz, Vincent, Lyngdorf, Densen, Electrocompaniet, NAD a další.
Odpovědět
terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: SROLL

Příspěvek od terahera »

Na výstavu se samozřejmě chystám,ale musím jet inkognito,abych nemusel platit ty rundy,kdoví,kolik toho ještě do března stihnu :D A z té slivovice bych měl u vás v pepikove strach,vím,co vám tam posíláme,tady si stim mažeme kolena :D
Teď ale vážně,rád bych se setkal s některýmy členy fóra,ať vím,s kým vlastně komunikuju a AVS je ideální příležitost ;)

WaVe_99
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WaVe_99 »

Jsem zvedav, zda se povedou ty bedny, do vystavy :-)

Dasta
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Dasta »

Na to je asi zvědavo více lidí.

lubos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubos »

WaVe_99 píše:
18 led 2018 23:02
Jsem zvedav, zda se povedou ty bedny, do vystavy :-)
Do vystavy dokoncit ich na 100% ak sa s niekym nespoji nemozne, mozno tak do konca roku ;) , ale to je nepodstatne. Srollovi ide o to aby ukazal, ze ma vo vyvoji uz plnohodnotnu, dospelu 3-pasmovu bednu .

Pytel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pytel »

Musím vzdát hold p. Sroll, při nedávné návštěvě u Koudelky jsem slyšel Lyric , prý asi III. verzi , po několika hodinách pořád jenom vlažný ( ne jako první verze -- ta topila ) a ten zvuk ve spojení s 800, pro mne zážitek. Určitě by si měla skupina Dudkafonu a BVfonů a HOOF poslechnout jak má vypadat a znít zvuk.

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

pytel
ano mirku, musím se přidat též.
po odstranění pár nedostatků bude sestava koudelky jednou z nejlepších stereo sestav, které jsem v ČR mohl kdy slyšet.
ten zvuk byl, po tvém vyladění, neskutečně dokonalý a ohromující. sroll lyric mkIII + BW 800 + cdp meridian + .....
neskutečná kombinace. úžasná synergie!
rychlost zvuku, dynamika, barva, podání basů a jejich nekonečná hloubka s neustále vynikající čitelností (třeba ani vivid g1 takhle bas nemá šanci nikdy zahrát)
poměr cena/výkon zcela ojedinelý.
hlavní zásluhu osobně přisuzuji právě zeislovači sroll lyric mkIII. nikdy jsem totiž neslyšel staré 800ky takhle zahrát.
a že to bude ještě sakra lepší, to jsme se shodli, že?
:-)

dkdkdk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dkdkdk »

Pytel píše:
20 led 2018 08:16
Určitě by si měla skupina Dudkafonu a BVfonů a HOOF poslechnout jak má vypadat a znít zvuk.
Co chybělo BV zesíku na Sroll při přímém srovnání u Koudelky?

Lad2000
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Lad2000 »

Pytel píše:
Musím vzdát hold p. Sroll, při nedávné návštěvě u Koudelky jsem slyšel Lyric , prý asi III. verzi , po několika hodinách pořád jenom vlažný ( ne jako první verze -- ta topila ) a ten zvuk ve spojení s 800, pro mne zážitek. Určitě by si měla skupina Dudkafonu a BVfonů a HOOF poslechnout jak má vypadat a znít zvuk.
*offtopic* Od administrátora docela provokace, nebo pobídka k rozpoutání flamewar? *offtopic*

Odar

Příspěvek od Odar »

Vsak o to islo, som cakal, kto tym dvom na to skoci :lol: :mrgreen:

Pytel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pytel »

Proč provokace, nejsem majitelem siliče Sroll ( pouze 2 ks jeho sítových kabelů ), jen jsem napsal popravdě co jsem slyšel.

Zvuk DPA, BV i HQQF jsem slyšel , dokonce i na mé sestavě, v době po revoluci dokonce i na DPA hrál, v té době pro mne zvuk výtečný, ale už tech pokrok nejde zastavit, od zvuku požaduji něco jiného.

fotolaik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fotolaik »

Pytel : Mirku priste se proste asi musis zeptat, zda muzes vyjadrit vubec svuj nazor a zda se vyjadrujes dost uhlazene, aby jsi nikoho nerozlobil, nebo aby se toho nekdo nemohl chytit a zacit hadku ..

zabiny007

Příspěvek od zabiny007 »

A chlopci, co byste ve vláknu SROOLL chtěli číst, když je podle vás provokací příspěvek, který zmiňuje povedenou modifikaci a skvělý zvuk?

Odar

Příspěvek od Odar »

Jo, tak porovnavat zvuk podla zapisov z dennicka spred 20 rokov s vyrobkom, ktory niekde pocuvam prave v obyvacke je naozaj sila. Keby tam mas vsetky pristroje na kope a uvedies presne typy, tak by sa dal ten prispevok oznacit za informativny. Tak, ako si ho napisal, je to len typicke kopnutie "nezavisleho" moderatora. Ze si to tu budes obkecavat, to ti uz nikto nezozere :roll:

dkdkdk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dkdkdk »

...a právě proto není potřeba se čílit. Je to jen další subjektivní hodnocení, kterých je tu na foru hromada. Když si založíš vlákno BVaudio (jestli tu už není) a začneš tam psát, jak tato značka přehrála jiné, bude to mít úplně stejnou hodnotu jako výše napsané.

lubos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubos »

Pytel píše:
Musím vzdát hold p. Sroll, při nedávné návštěvě u Koudelky jsem slyšel Lyric , prý asi III. ...
Mirek náhodou nevieš či ta úprava MKIII bola len pre Koudelku alebo všeobecná a Lyric MKIII bude možné počuť i na výstave ? Dúfam, že Ludek zapracuje a prinesie na výstavu Rhythm MKII.

Odpovědět