SROLL

Diskuse o vašich oblíbených značkách. Denon, Marantz, Vincent, Lyngdorf, Densen, Electrocompaniet, NAD a další.
Odpovědět
kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: SROLL

Příspěvek od kychtax »

Mate to chlapi radi, jste na ten zvuk zvykli, tak neni divu, ze je to pro vas nej nej v ČR. :P

stereokulich
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stereokulich »

Je marný tady psát nějaké informace a pocity.
Těmito výpady zaklínači znechutili spousty lidí, kteří mají co napsat.
Lidi, kteří to vůbec neslyšeli okamžitě napadají ty, co se chtějí podělit o zkušenost a pocit
Achjo.

slimy

Příspěvek od slimy »

.. je to marné, je to marné, je to marné!

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

2dkdkdk
Co chybělo BV zesíku na Sroll
Asi 150-200W výkonu menej (350 vs.200), pár stotín percenta skreslení menej, a asi 250kKč menšia cena. Inak nič ;) .
U toho druhého zase chýbajú od začiatku akékoľvek merania, napriek tomu že výrobca ich roky sľubuje. Prečo asi ?
Ale však kľudne porovnávajte ,ak je to hodnotené takto "si poslechnout jak má vypadat a znít zvuk" . Inak
Je to jen další subjektivní hodnocení, kterých je tu na foru hromada.
Zaujímavé by to bolo až pri slepom teste (a hlavne rovnaká hlasitosť, aby sa neposudzovali rozdiely výkonu). Ale ten by tu nikto nezverejnil. :)

tujatuja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tujatuja »

Pytel píše:
20 led 2018 08:16
Musím vzdát hold p. Sroll, při nedávné návštěvě u Koudelky jsem slyšel Lyric , prý asi III. verzi , po několika hodinách pořád jenom vlažný ( ne jako první verze -- ta topila ) a ten zvuk ve spojení s 800, pro mne zážitek. Určitě by si měla skupina Dudkafonu a BVfonů a HOOF poslechnout jak má vypadat a znít zvuk.
Toto je prostě neférový příspěvek *taktone* , který bych nečekal od jednoho z administrátorů.

tujatuja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tujatuja »

stereokulich píše:
20 led 2018 13:43
Je marný tady psát nějaké informace a pocity.
Těmito výpady zaklínači znechutili spousty lidí, kteří mají co napsat.
Lidi, kteří to vůbec neslyšeli okamžitě napadají ty, co se chtějí podělit o zkušenost a pocit
Achjo.
Pokud neumíš podat informace objektivně, tak radši nepiš.

sonofstars
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od sonofstars »

Panove, copak se musime stale pretahovat? 🙏 Myslim, ze je treba brat prispevky tak, abychom se zamysleli nad nasim uhlem pohledu, nad uhlem pohledu nekoho druheho, ale i nad uhlem pohledu treti - nezucastnene osoby ci kolektivu. 👀
Jinak se vzdy dostaneme do konfliktu. A neberme vse hned osobne. Proste je to vzdy jen o vysloveni nazoru. 🤔 Kvalifikovanym odhadem si dovolim tvrdit, ze z 95% prispevky budou subjektivni nazory. Zbytek muze byt slozen s prispevku o vysledku mereni. 📊

Asi tusim jak to pytel myslel, nicmene to napsal tak, ze to strhlo protiutok (nic noveho v hifiroom) 🤔. To, ze je moderator muze byt svazujici, ale asi spise v politice, v uradu, ... myslim, ze na hififoru by nemuselo. Ale je to jen nazor. Chapu i protistranu, ze ji to drazdi. Byt to asi pytel zrovna nepsal jako moderator, ale jako kolega hifista.

Ale v obou pripadech to ke preci jedno. I kdyby to napsal takzvane politicky korektne a diplomaticteji, tak by to strhlo ve vysledku asi to same. Takto to bylo dle meho usudku naprosto spontalni popsani aktualniho euforickeho zazitku z poslechu, krasneho vecera, zvuku, nahravky, setkani s kamarady, ...

sonofstars
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

BVa
Stale nabizim moznost poslechnout Srollofon u me a je mozne prinest ke srovnani cokoliv. Staci se prihlasit. Kdo teto nabidky vyuzil, napsal pak zde. 😉
Jinak moc lidi na protistrane proti tzv. Srollistum doma Srolla nemelo a s nicim take nesrovnavalo - troufam si rici. Nebo se pletu, ale nevidel jsem tu nikde popsane zminene testy nebo slepe testy napr. jak jsem si pujcil Sroll a porovnal se svym XY a stalo to za houby nebo nevyhovoval mi v tom a tom.
A za me osobne - ja budu rad, kdyz napisete o jakekoliv zkusenosti i na me vlakno. 😉

Tak hlavne poslouchejme, testujme a uzivejme si hudby.

🕉

Dasta
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Dasta »

Sonofstars,
Měl bych zájem porovnat svoje kombo " Brassany"( předzesilovač +dva koncové stereo zesilovače) 360W/4ohmy na kanál se zesilovačem Sroll buď "Lyric" nebo "Rhytm".
Jsem ochoten přijet kamkoliv, nebo můžeme porovnání provést u mně.Nejde o to, co zvítězí, chci slyšet, jak je na tom český zesilovač v porovnání s českým zesilovačem. Zvítězit musí vždy jenom hudba.

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

A já jsem si jist,že vtomto případě zvítězí určitě český zesilovač ;)

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

2 sonofstars
Ale mne sú subjektívne "testy" úplne fuk, to je vždy 3 poslucháči = 4 názory... Poviem to asi tak, ak x zosilňovačov hrá preukázateľne inak (korektný slepý test!, nie štýlom "no nepočuješ to??") , tak minimálne x-1 z nich ten zvuk počuteľne mení = skresľuje. A ktorý to mení najmenej , o tom hovoria merania, nie subjektívne pocity. A tie merania = fakty tu nie sú, napriek sľubom. Je zábavné, že vždy je niečo MKxx úplne dokonalé, ale typ MKxx+1 je samozrejme o míle ďalej. To je niečo ako "kolmý, kolmejší, najkolmejší.." :) Také porovnávačky nemajú žiadnu (okrem "marketingovej") hodnotu.
Takže výzvy "si poslechnout jak má vypadat a znít zvuk." sú úsmevné a silne nefér.
Sonofstars, ja ti zase ponúkam možnosť u mňa za rovnakých podmienok merať a porovnať čokoľvek..Mám takých meraní "zvučných" značiek s nadšeným subjektívnym hodnotením mraky. Ale to sa určite nestane (nesmie ;) ).

sonofstars
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Dasta a BVa
Napiste mi do SZ prosim vase kontaktni udaje, kde vas najdu. Zkusim naplanovat nejaky vylet k vam.

Dasta
Zkusim si vypujcit Rhythm. Alespon si ho poslechnu sam doma.

😉

Dasta
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Dasta »

Sonofstars,
Petře poslal jsem Ti SZ.

ivanb_cko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od ivanb_cko »

BVa píše:
21 led 2018 07:05
...
Sonofstars, ja ti zase ponúkam možnosť u mňa za rovnakých podmienok merať a porovnať čokoľvek..Mám takých meraní "zvučných" značiek s nadšeným subjektívnym hodnotením mraky. Ale to sa určite nestane (nesmie ;) ).
Sonofstars jde do hry - uvidíme jestli se s BVa domluví, protože jsem osobně opravdu velmi zvědavý pokud návštěva a měření vyjde, na výsledky a komentář k nim.

Dejte vědět co a jak se akce vyvíjí.

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

2 sonofstars
Odpoviem tu, aby neboli zbytočné dohady. Kontakt na mňa je na mojom webe (ten je v profile), meranie je možné, ale najskôr za dva mesiace (bol som maród a mám spústu restov). Meranie (výsledky ) zverejňovať nebudem, dám ich iba vlastníkovi zosilňovača, pred ktorým urobím meranie. Nechcem sa s nikým dohadovať o prípadnej "zaujatosti" a podobne. Zverejňovať by ich mal výrobca.

Odpovědět