Jiri píše: ↑06 bře 2018 13:33
Bery
Myslím, že by se mělo prezentovat to co může výrobce "nabídnout ke koupi" a Lyric mk2 není v čerstvě aktualizovaném letáku výrobce.
V letáku je kompletní systém Sroll prezentovaný jako Rhythm - Epos mk2 - nové Sound Garden - Purity Kapton kabeláž.
Prostě nechápu jak by si někdo měl chtít koupit dostupný Rhythm když ho nebude možné na výstavě slyšet ale může slyšet Lyric mk2 (lepší než Rhythm) ale to zase není možné zakoupit. Podle mě z toho zákazník usoudí, že Rhythm k Sound Garden není odpovídající zesilovač. Rhythm je EXCELENTNÍ zesilovač a ani Epos mk2 není zdroj který by naplno ukázal jeho potenciál.
Opravdu si myslíš, že majitelé původního zesilovače Lyric až teď na výstavě zjistí, že je možné jejich zesilovač upgradovat na mk2?
- Jirko, napsal jsem jen, že pokud chce LŠ prezentovat výkonnější Lyric, rozumím tomu. Možná, pokud si naši diskusi přečte, změní názor. Možná ne a pak mě to smysl dává, jak jsem psal výše

.
- Pokud bude mít vystavovatel omezené místo, pak musí z něčeho slevit. Pokud vím,
zvukový charakter Lyric/Rhythm je shodný (hlouběji se do toho nechci pouštět), a pak - proč nepředvést to nej, co firma Sroll umí?
- Poslední tvá otázka - odpovídám: I to je možné, ale o tom to přeci není.
- Já Luďkovi fandím. Ať je jakej je, tak zesilovače fakt umí! Jestli se mu povedly i repráky, to si dojedu poslechnout.